مدير کل تبليغات اسلامي استان قم: فرهنگ‌سازي اقامه نماز بايد از محيط خانواده شروع شود

■ مدير کل تبليغات اسلامي استان قم: فرهنگ‌سازي اقامه نماز بايد از محيط خانواده شروع شود

مدير کل تبليغات اسلامي استان قم: فرهنگ‌سازي اقامه نماز بايد از محيط خانواده شروع شود

به گزارش خبرگزاري موج از قم، مدير کل تبليغات اسلامي استان قم در نشست دبيران اقامه نماز ادارات استان قم که در اداره کل تبليغات اسلامي استان قم برگزار شد، پيرامون اهميت نماز گفت: نماز هويت مسلمانان است و اگر اين واجب الهي از جامعه اسلامي برداشته شود، هيچ علامت ظاهري مبني بر مسلماني مردم آن جامعه پيدا نمي‌شود.

وي، نماز را رکن رکين دين و جامعه اسلامي دانست و گفت: نماز علاوه بر اينکه جنبه سازندگي براي روح و فکر و باطن انسان‌ها دارد، نشانه و پرچم مسلماني است. بنابراين بايد اين فرهنگ غني و ارزشي که جزو شعائر ديني به حساب مي‌آيد را فراگير کنيم و عمق ببخشيم.

حجت‌الاسلام والمسلمين عباس اسکندري ارائه راهکارهاي نشر فرهنگ نماز و تشويق و ترغيب آحاد جامعه به اين واجب الهي را يکي از مهم‌ترين فلسفه تشکيل ستاد اقامه نماز برشمرد و تاکيد کرد: دست اندرکاران امر نماز بايد راهکارهاي عملي نشر فرهنگ نماز در خانواده، جامعه و دستگاه‌هاي دولتي و غيردولتي ارائه دهند تا همگان به اقامه نماز اهتمام داشته باشند.

وي با اشاره به تاکيد قرآن کريم بر اقامه نماز، گفت: اقامه و برپايي نماز مهم‌تر از نمازخواندن است و امام حسين(ع) براي اقامه نماز دست به قيام زدند، بنابراين بايد در رابطه با فرهنگ نماز، کار حسيني کنيم.

حجت‌الاسلام اسکندري يکي از شاخصه‌هاي مهم اقامه نماز را رابطه نماز با اعمال و رفتار و کردار عنوان کرد و افزود: اگر معنويت نماز بر همه ارکان زندگي سايه بيفکند، بسياري از آسيب‌هاي اجتماعي و فرهنگي برطرف مي‌شود.

مديرکل تبليغات اسلامي استان قم، تاثير نماز در حوزه تربيتي و ديني و اخلاقي جامعه را مورد تاکيد قرار داد و با اشاره به برخي شيوه‌هاي غلط که براي نمازخوان کردن فرزندان به کار برده مي‌شود، افزود: اگر فرهنگ اقامه نماز در قالب بيان فوايد نماز و ارائه الگوهاي مناسب، به درستي تبيين شود و براي ترغيب فرزندان به خواندن نماز، زمينه‌هاي تشويقي فراهم شود خود فرزندان نسبت به اين واجب الهي علاقه‌مند مي‌شوند.

حجت‌الاسلام اسکندري با ذکر برخي شيوه‌هاي کاربردي براي اقامه نماز در خانه و جامعه، تاکيد کرد: فرهنگ سازي اقامه نماز را بايد از درون خانه شروع کنيم و در جامعه گسترش دهيم.

وي با بيان اينکه اجبار نوجوانان و جوانان به خواندن نماز، کارآيي نخواهد داشت، بر لزوم بهره مندي از ابزارهاي تشويقي براي افزايش رغبت به نماز تاکيد کرد و گفت: انسان‌ها با تشويق، راحت‌تر به سمت خوبي‌ها گرايش پيدا مي‌کنند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/7/29 ساعت 11:23
کد : 429
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز