برگزاری نمازجمعه این هفته در ۱۵۷ شهر کشور با اجرای جدی پروتکل های بهداشتی

■ برگزاری نمازجمعه این هفته در ۱۵۷ شهر کشور با اجرای جدی پروتکل های بهداشتی

برگزاری نمازجمعه این هفته در ۱۵۷ شهر کشور با اجرای جدی پروتکل های بهداشتی

حجت الاسلام «علی نوري» امروز (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت) در ششمين نشست كارگروه ارزيابي رسانه اي مديريت بيماري كرونا در وزارت کشور که به ریاست دکتر علی آقامحمدی و با عضویت مدیران و نمایندگان رسانه ها و دستگاههای اجرایی برگزار می شد،  افزود: برپایی نمازجمعه در شهرهای یادشده بر اساس مصوبه امروز ستاد ملی مدیریت کرونا صورت می گیرد و ما امیدواریم هر هفته ، مردم شمار بیشتری از شهرهای کشور شاهد برپایی دوباره نماز جمعه باشند.

معاون سازماندهی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور افزود: مساجد ۱۳۲ شهرستان نیز از فردا بازگشایی می شوند و پروتکلهای ویژه بهداشتی برای پیشگیری از شیوع کرونا در همه آنها با جدیت رعایت خواهد شد.

وی تصریح کرد: شورای سیاستگذاری نمازجمعه، پروتکل های بهداشتی و پیوست های فقهی، برنامه ای و رسانه ای لازم را برای فعالیت مصلاها در دوره پساکرونا تهیه و تدوین کرده است.

نوري با بیان اينكه در امر مبارزه با كرونا تاكنون فرايندهاي مختلفي را طي كرده ايم، از تعطيل شدن نماز جمعه از ۹ اسفند سال گذشته سخن گفت و تاكيد كرد: با توجه به شيوع كرونا و اولويت قراردادن جان و سلامت مردم، طبق هماهنگي هاي به عمل آمده با ستاد مديريت بحران كرونا و وزارت بهداشت، قرار بر تعطيلي نمازهاي جمعه در سراسر كشور شد.

وي افزود: با این حال، تعطیلی نمازجمعه به معنای توقف فعالیت ائمه جمعه نبوده و آنها در طول این مدت، هر روز فعاليت هاي مختلف فرهنگي ، ديني و اجتماعی در شهرهای حوزه ماموریت خود انجام داده اند.

وی در این زمینه از فعالیت های ائمه جمعه حول سه محور تامین سلامت مردم، حمايت هاي معيشتي و برگزاری مراسم معنوي و مذهبي متناسب با شرایط جدید و با بهره گیری از نرم افزارهای جدید خبر داد و گفت که آنها در این زمینه تلاشها و خدمات ارزنده ای انجام داده اند.

نوری با اشاره به اينكه در ۸۸۰ نقطه كشور ستادهاي ائمه جمعه فعال است از لزوم اتصال و هماهنگي اين مجموعه ها جهت پيشبرد سياست هاي فرهنگي سخن گفت و تصریح كرد: مساجد و حسينيه ها ظرفيت خوبي برای اعتلاي فرهنگي و ديني كشورمان هستند و بايد نهايت استفاده را از آنها داشته باشيم.

نوري در ادامه به طرح كمك هاي مومنانه موردنظر مقام معظم رهبري اشاره كرد و گفت: با هماهنگي نمايندگان ولي فقيه در استان ها و ائمه جمعه در سراسر كشور، حمايت هاي معيشتي از افراد آسيب پذير در كل كشور آغاز شده  است.


برگزاري مراسم معنوي و سركشي از خانواده هاي داغدار در ايام كرونايي از ديگر موضوعاتي بود كه معاون سازماندهی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به آنها اشاره کرد.

وی گفت: با هماهنگي سازمان تبلیغات اسلامی سركشي به خانواده هايي كه عزيزانشان را در اين مدت از دست داده اند آغاز كرده ايم و تلاش داريم خانواده هاي مصيبت ديده را به لحاظ روحي و رواني و در صورت لزوم، معیشتی مورد حمايت قرار دهيم.

نوری تصریح کرد: نهاد دین و نمازجمعه در بحران کرونا با تصمیمات و اقدامات موثری که به عمل آورد،  پویایی و هوشمندی خود را در صیانت از سلامت مردم به همگان نشان داد و ماهیت اجتهاد پویا و علوی را در مقابل اجتهاد سلفی و متحجر به نمایش گذاشت.

حجت الاسلام والمسلمین «احمد اسفندیار» معاون ارتباطات و رسانه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشورنیز در این نشست گفت: با نگاه هوشمندانه و درایت مسئولان شورا، شبکه وسیع امامت جمعه در سطح کشور پس از تعطیلی نمازهای جمعه دست از فعالیت برنداشت بلکه فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی گسترده ای را در بحران کرونا انجام داد.

وی افزود: ائمه جمعه در جریان این بحران با آرایش قرارگاهی به کمک اقشار مختلف مردم شتافتند و حضوری فعال و موثر در صحنه کمک به نیازمندان  و آسیب دیدگان از بیماری کرونا داشته اند.

اسفندیار  برگزاری موفق «رزمایش مواسات» با همکاری دیگر نهادهای انقلابی کشور از جمله سپاه پاسداران، بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی حضرت امام (ره) با هدف همدلی و کمک مومنانه به نیازمندان و فقرا را از یکی از جلوه های بارز فعالیت ائمه جمعه در این مدت برشمرد و تصریح کرد: با تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی و همکاری گروههای جهادی و مردمی، رزمایش مواسات بخوبی در نقاط مختلف کشور در حال اجرا است و تاکنون نتایج ثمربخشی در برداشته است.

کارگروه ارزیابی رسانه ای مدیریت کرونا به دستور وزیر کشور و با حضور مدیران و نمایندگان رسانه ها و دستگاههای اجرایی به منظور تقویت ابعاد اطلاع رسانی و پاسخگوئی دستگاه ها در عرصه تقويت توان توليدي و خودكفايي كشور در روند مبارزه با بیماری کرونا و ظرفيت سازي مناسب رسانه اي در اين زمينه تشکیل شده و تاکنون شش نشست را به صورت هفتگی با حضور مسئولان دستگاههای اجرایی برگزار کرده است.

ریاست این کارگروه را دکتر علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت و دبیر هیات عالی نظارت بر سیاستهای کلی نظام بر عهده دارد.

شبستان

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1399/2/15 ساعت 14:27
کد : 4243
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
کلمات کلیدی
رئیس جمهور
بازگشایی مساجد
بازگشایی نماز جمعه
نماز جمعه
ویروس کرونا
تعطیلی نماز جمعه
فاصله گذاری اجتماعی
شورای سیاستگذاری ائمه جمعه

■ پاسخ آیت الله سیستانی به استفتاء درباره حکم نماز جماعت در سایه شیوع کرونا

در استفتاء انجام شده از دفتر آیت الله سیستانی آمده است: نظر مرجع عالیقدر شیعه درباره مشارکت در نماز جماعت در این روزها که شاهد شیوع ویروس کرونا است، چیست؟ در پاسخ آمده است: تا جایی که چنین گردهمایی هایی با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا منع شده ب ...

■ برخی مساجد بریتانیا امروز بازگشایی می‌شوند

برخی مساجد بریتانیا، پس از سه ماه تعطیلی مداوم به دلیل شیوع ویروس کرونا، برای بازگشایی مجدد در ۱۵ ژوئن (امروز) آماده می‌شوند. این درحالی است که دولت بریتانیا به اماکن عبادی اجازه برگزاری رویدادها و مراسم مذهبی را می‌دهد. بسیاری از رهب ...

■ بازگشایی تدریجی مساجد در «ادمونتون» کانادا

مکان های عبادی و مساجد «ادمونتون» کانادا بر اساس دستورالعمل های جدید مربوط به ویروس کرونا به گشودن تدریجی درهای خود به روی نمازگزاران چشم دوخته اند. در حالی که ایالت «آلبرتا» کانادا که مرکز آن «ادمونتون» است به ...

■ دهلی نو با برگزاری نمازجمعه در مدارس مخالفت کرد

دهلی نو با برگزاری نمازجمعه در مدارس مخالفت کرد  اداره آموزش شهر دهلی نو هندوستان با درخواست معلمان مسلمان برای مجوز برگزاری نماز جمعه در روز درسی در مدارس مخالفت کرد.  اداره آموزش شهر دهلی نو هندوستان با درخواست معلمان مسلمان برای مجوز ...

■ نماز جمعه نقش متفاوتی در ماندگاری انقلاب دارد

آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار نشست شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان قم که در سالن محراب شبستان امام خمینی(ره) حرم بانوی کرامت برگزار شد، با اشاره به رسیدن نماز جمعه به عمر چهل سالگی خود اظهار کرد: با وجود اینکه برخی کمبودها و ضعف& ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز