■ امنیت جهانی با نماز و ذکر حاصل می شود
آیت الله «عبدالکریم عابدینی» در پنجمین اجلاس استانی نماز و مدرسه که در سالن اجتماعات سازمان تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، بیان کرد: نماز ستون دین است و ستون را نمی شود رها کرد و باید آن را برپا داشت، نماز برای همه امور دین، ستون است و اگر نماز اقامه شد، حلال و حرام دین، وحدت و انسجام، عدالت دینی و زیبایی های معنوی و مادی جامعه اسلامی سروسامان می یابد.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین ادامه داد: ولایت ستون نماز است و بر اساس برخی روایات، در قیامت خداوند متعال به نماز نگاه می کند و اگر به نماز نگاه کرد و پسندید به دیگر اعمال هم نگاه می کند و بر اساس روایات اگر کسی نداند امام و رهبرش در امور دینی چه کسی هست، ذره ای ثواب در قیامت نزد خداوند ندارد و اهل ایمان به حساب نمی آید.
وی اضافه کرد: نماز انسان را نیرومند می کند، ما هرچه گرفتاری داریم ناشی از ضعف عقلانی و ارادی است و قوت عقل به دانایی معنوی است و اراده ما نیازمند توانایی است و خداوند متعال عبادت به ویژه نماز را برای کسب تقوا قرار داده است و تقوا عقل را دانا و اراده را توانا می کند.
آیت الله عابدینی اعلام کرد: انسان با تقوا در هر عرصه ای با قوت حضور دارد و تحت تاثیر نیست و دیگران نمی توانند او را مدیریت کنند و دهن بین نیست؛ عقل دانا و اراده توانا وابسته به تقوا است.
وی تأکید کرد: نماز عمران و آبادانی را رقم می زند، ما برای اینکه کشور آباد، آموزش و پرورش و دانشگاه با نشاط علمی داشته و مردم با نشاط، اهل دانش و علم و کار و زحمت داشته باشیم، همه اینها با نماز آغاز می شود.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: هرچه عبادت و بندگی بیشتر باشد، آرامش افزایش می یابد و امنیت جهانی هم با نماز و ذکر حاصل می شود.
وی با تقدیر از برگزارکنندگان این اجلاس استانی افزود: اگر فرزندان ما از سنین دانش آموزی با شیرینی نماز، قرآن، ذکر و محافل دینی و معنوی آشنا شوند، سرمایه های عظیم اجتماعی و امنیتی روزی ما خواهد بود.
در ادامه مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: شعار اجلاس بیست و هشتم نماز، نماز و مدرسه است و اگر طالب آینده بهتر هستیم، راهی نداریم جز اینکه به مدرسه توجه کنیم و مدرسه است که می تواند حد و قواره جامعه ما را تعیین کند.
خیرالله رحمانی عنوان کرد: اگر به دنبال این هستیم فرزندان مان به زندگی پاک دسترسی داشته باشند، باید محیط مدرسه را محیط تربیت دینی کنیم و شعار اجلاس بیست و هشتم، نماز و مدرسه بیانگر این است مدرسه از اهمیت ویژه ای برخوردار است و لازم است همه ظرفیت ها را در کنار مدرسه قرار دهیم.
وی با اشاره به وضعیت مدارس استان بیان کرد: ۱۲۳ مدرسه در استان قزوین فاقد نمازخانه مستقل و کلاسی است و ۱۰ تا ۱۵ مدرسه شرایط بحرانی در این حوزه دارند چراکه دانش آموزان بسیاری در این مدارس مشغول تحصیل هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین خاطر نشان کرد: در ۹۷ درصد مدارس ما نماز جماعت در حال برگزاری است که بخشی با حضور روحانیون و بخشی از طریق فرهنگیان است و در ۲۰۵ مدرسه امام جماعت روحانی داریم.
وی یادآور شد: در ۷۰ درصد مدارس از حضور ائمه جماعت روحانی محروم هستیم که لازم است برنامه یزی دقیق شود و ۱۶ درصد مدارس و ساختمان های آموزشی هم از حداقل فضای لازم برای نماز جماعت محروم هستند.
منبع:شبستان