■ اتحاد مسجد و کلیسای مرزی سن دیگو علیه سیاست های ضدمهاجرت آمریکایی
بیش از دو دهه است که جان فانستیل کشیش کلیسای متدیست، مراسم مذهبی روز یکشنبه را در پارک دوستی ، یک مکان ملاقات تاریخی در مرز ایالات متحده و مکزیک برگزار می کند.
این مکان مشرف به اقیانوس آرام بین سن دیگو و تیجوانا قرار دارد و خانواده هایی که به دلیل وضعیت مهاجرت جدا از هم زندگی می کنند می توانند در این محل همدیگر را ملاقات کنند.
در ماه های اخیر گروهی از مسلمانان به جمع دعا کنندگان پیوسته و یک جنبش میان ادیانی به راه افتاده است.
مسجد مرزی از ماه آوریل به این حرکت پیوسته و آنها قصد دارند روزیکشنبه (27 اکتبر) مراسم برگزاری «نماز فراتر از مرزها» را برگزار کنند و شخصیت های مذهبی، پیشوایان بومی، مسلمان، مسیحی و یهودی در این مراسم حضور خواهند داشت.
این رویداد یک سال پس از اعمال محدودیت های جدید دولت آمریکا در این محل برپا می شود. دولت تعداد افراد مجاز در این پارک را از 25 نفر به 10 نفر تغییر داده و مقامات مهاجرت فدرال به هر گروه تنها 30 دقیقه اجازه حضور در پارک را می دهند.
فنستیل ، کشیش در کلیسای متحد متدیست اول سن دیگو ، گفت: این یک مکان تعامل انسانی ، دوستی ، روابط صلح آمیز ، ارتباط و همبستگی است این زندگی روزمره در مرز برای اکثریت قریب به اتفاق مردم است.
وی گفت: همکاری ما با مسجد مرزی روشی دیگر است که مردم فضای مشترک در مرز را به اشتراک بگذارند.
فنستیل گفت ، در شش ماه گذشته ، این دو گروه به خوبی شناخته شده اند.
داستین کراون ، مدیر اجرایی شعبه سن دیگو در شورای روابط اسلامی آمریکایی (کایر) گفت که کار بین ادیان در پارک دوستی در درجه اول مربوط به خانواده ها و باز نگه داشتن آن فضا است.
کراون ، که به سازماندهی مسجد مرزی و رویداد یکشنبه کمک کرده است گفت: سیاستمداران پارک دوستی را بیشتر نظامی کرده اند و این پارک در شرف بسته شدن قرار دارد.
این مطلب را به اشتراک بگذارید :
1398/8/2 ساعت 11:01
کد : 3751
دسته : اخبار نماز در جهان
لینک مطلب
■ اقامه نماز رئیس جمهور ایران در کاخ کرملین رویدادی تاریخی بود
مفتی شیخ راویل عینالدین، رئیس شورای مفتیان و رئیس اداره دینی مسلمانان روسیه با حضور در سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو ضمن ابراز خرسندی از تقویت مناسبات تهران – مسکو، از تلاشهای صورت گرفته در این راستا قدردانی کرد.
در این نشست ...
■ سرپرست وزارت آموزش و پرورش: با زاکانی تفاهم کردیم ۳۵۰ مدرسه را به ۳۵۰ مسجد پیوند بزنیم
رضامراد صحرایی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه تهران با بیان اینکه سیمای امروز آموزش و پرورش، آینده ایران را نشان میدهد، گفت: اگر ۲۰ سال قبل به مدرسه توجه میکردیم امروز این وضعیت را نداشتیم.
صحرایی با اشاره به اینکه به ا ...
■ جلسه هماهنگی برنامههای مشترک معاونت فرهنگ، آموزش و پژوهش و مرکز تخصصی نماز قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی نماز جلسه هماهنگی برنامههای مشترک معاونت فرهنگ، آموزش و پژوهش و مرکز تخصصی نماز قم با حضور منصور سرگزی؛ معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش، مجتبی کلباسی؛ مدیر مرکز تخصصی نماز و برخی از معاونان هر دو مجموعه به صورت مجازی ...
■ نماز عید در کشورهای عربی /«در خانه هایتان نماز بخوانید»
دارالفتواها و هیئت های علمای بزرگ در خلیج فارس و جهان اسلام ادای نماز عید فطر در خانه ها را به دلیل شیوع ویروس کرونا جایز دانستند.
با نزدیک شدن به عید فطر و با توجه به ممنوعیت برپایی نماز در مساجد و میدان های عمومی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا ...
■ مسئولان برای حضور پررنگ جوانان در نمازهای جماعت تلاش کنند
احمد خامسان در دیدار اعضای کمیته داوران همایش ملی نماز دانشگاه بیرجند با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: صفهای کم نماز جماعت دانشگاه زیبنده نیست و امید است برگزاری همایش ملی "نماز، هویت و جوانان" منشأ خیری باشد تا نماز با ...