■ ائمه جماعت مدارس حمایت شوند
حجت الاسلام «آیت شاکری» کارشناس نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان همدان، ظهر امروز در شورای اقامه نماز استان همدان با بیان این که همه دستگاه ها موظف هستند گزارش های خود را در سامانه سجاد ثبت کنند، اظهار داشت: صرفه جویی اقتصادی، دسترسی آسان و ماندگاری اطلاعات از مزیت های این سامانه می باشد.
وی افزود: اجلاسیه نماز امسال برگرفته از پیام رهبر معظم انقلاب و با عنوان نماز و مدرسه می باشد و حول محور اهمیت اقامه نماز و توجه به نماز در مدارس برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام شاکری به حضور ائمه جمعه به صورت هفتگی در مدارس اشاره کرد و گفت: از جمله اقداماتی که در زمینه نماز و مدرسه انجام شده است باید به برگزاری نشست های تخصصی نماز خصوصا در زمینه کودکان و راه های ترویج آن اشاره کرد.
در ادامه این جلسه نیز حجت الاسلام سید محمد رضا ملیحی، معاون تهذیب حوزه علمیه همدان نیز با تاکید بر لزوم حمایت از ائمه جماعت در مدارس یادآور شد: دوستان طلاب ما عاشق کار با نوجوان می باشند و توانایی بالایی نیز در این زمینه دارند اما نباید از این نکته غافل شویم که مسئولان باید حامی این عزیزان باشند.
وی در پایان تاکید شد: تمایل به حضور در مسجدی که اکثریت آن را جوانان تشکیل می دهد بسیار بیشتر است تا مسجد و جمعی که افراد حاضر در آن میانگین سنی آنها بالای ۵۰ است.
منبع:شبستان
این مطلب را به اشتراک بگذارید :
1398/7/15 ساعت 10:56
کد : 3707
دسته : اخبار نماز در استانها
لینک مطلب
■ حاضر نیستم معلمی را با ریاست جمهوری عوض کنم/ آموزش و پرورش ما فشل است
رئیس ستاد اقامه نماز کشور در همایش دانشجویان و معلمان دانشگاه فرهنگیان گرگان:
معلمی، فن، مهارت و سیاست است، اما من حاضر نیستم معلمی را با ریاست جمهوری عوض کنم.
آموزش و پرورش ما فشل است و نتیجه آن دیپلمههایی هستند که مهارت ندارند و کسی که ...
■ گزارشی از یک جشن دخترانه/ لذت گفتگو با خدا
گزارشی از یک جشن دخترانه/ لذت گفتگو با خدا
رسیدن به سن تکلیف و آغاز فصل عبادت برای کودکان به خصوص دختران بسیار خاطره انگیز و بیادماندنی است، خواندن اولین نماز و گرفتن اولین روزه همیشه در ذهن ها می ماند، چه نمازی و چه عبادتی! تمامش برای خدا است.
...
■ تولید بیش از ۵ هزار محتوای نمازی/ فضای مجازی بهترین عرصه برای توسعه و ترویج فرهنگ نماز
مسعود دریس، اظهار کرد: سال گذشته بیش از 5 هزار محتوا در قالبهای مختلف ازجمله تیزر فرهنگی، پادکست، اپلیکشن و تابلو نوشته به همت ستاد اقامه نماز کشور تولیدشده است.
وی، بابیان اینکه این تولیدات در راستای توسعه و ترویج فرهنگ ...
■ حمله ۳۳ شهرکنشین به مسجدالاقصی
حمله ۳۳ شهرکنشین به مسجدالاقصی
شهرکنشین صبح امروز به مسجدالاقصی حمله کردند.
نقل از شبکه خبری «رامالله» گروهی از شهرکنشینان یهودی صبح امروز یکشنبه (19 فروردینماه) از سمت بابالمغاربه به مسجدال ...
■ آغاز پنجمین دوره یکساله تربیت مربی عالی معارف نماز خواهران در جامعه الزهراء سلام الله علیها
به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی نماز، پنجمین دوره یکساله تربیت مربی عالی معارف نماز خواهران در جامعه الزهراء سلام الله علیها به همت اداره آموزش مرکز تخصصی نماز از ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۱ آغاز شد.
حجتالاسلام حقیقی پیام، رئیس اداره آموزش مرکز تخصصی ن ...