مسیر طلبگی بدون تهجد، نماز شب و تضرع طی کردنی نیست

■ مسیر طلبگی بدون تهجد، نماز شب و تضرع طی کردنی نیست

مسیر طلبگی بدون تهجد، نماز شب و تضرع طی کردنی نیست

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا(س) در نشست توجیهی طلاب جدیدالورود جامعه‌الزهرا علیهاالسلام که تالار بیداری اسلامی این مؤسسه علمی حوزوی برگزار شد، ضمن خوشامدگویی و خیرمقدم به طلاب جدیدالورود و خانواده‌های آنان، عنوان کرد: افتتاحیه رسمی سال تحصیلی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام روز سه شنبه ۲۶ شهریور با حضور اساتید و طلاب برگزار می‌شود.

مدیر جامعه‌الزهرا(س) ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت و سوگواری حضرت أباعبدالله الحسین علیه‌السلام و اصحاب باوفای آن حضرت، اظهار داشت: در گام اول این موضوع را باید در ذهن خود تثبیت کنیم که ما درس خواندن و حضور در این مجموعه را استمرار همان رسالتی می‌دانیم که این روزها حضرت زینب (س) و اهل بیت علیهم‌السلام در کوفه و شام داشتند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی با بیان اینکه امروز شما بانوان طلبه به خانه حضرت زهرا علیهاالسلام وارد شدید، گفت: شما امروز وارد جامعه‌الزهرا(س) نشدید بلکه وارد کاروانی شدید که پرچم‌دار آن حضرت زینب (س) است.

وی افزود: پیامی که با نقش خون و با حروف بدن‌های قطعه قطعه شده اصحاب امام حسین علیه‌السلام بر تارک تاریخ نوشته شده است و رساندن این پیام را حضرت سیدالساجدین علیه‌السلام و حضرت زینب (س) وظیفه خود می‌دانستند و ما در ادامه این مسیر آمده ایم.

بانوان طلبه رسالت زینبی را به دوش می‌کشند

مدیر جامعه‌الزهرا(س) یادآور شد: در دانشگاه، دانشجویان یک دوره تحصیلی را به پایان می‌برند و می‌توانند این مدرک را برای همیشه بایگانی کنند و در مسئولیتی وارد شوند که نیازی به آموخته‌ها و مدرک خود نداشته باشند، اما طلبه آمده است تا دوره و مسیر طلبگی را بگذراند، تا آخرین نفس عمر خود به آنچه آموخته متعهد شود، تبلیغ و ترویج کند  و رسالت زینبی را به دوش بکشد.

وی تصریح کرد: هدف ما طی کردن یک مقطع و گرفتن مدرک نیست، اگر این تفاوت ماهوی و اساسی در قلب و ذهن شما جایگزین و تثبیت شود که مبلغ دین و سرباز حضرت بقیه الله عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف شوید، همه مشکلات و کمبودها نادیده گرفته می‌شود و قصه تفاوت می‌کند.

طلاب جامعه‌الزهرا(س) فاتح قله‌های فضیلت و معنویت باشند

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی بیان داشت: اگر امروز در قافله زینبی ثبت نام کردید، اقتضائاتی دارد که نگاه شما در آن مهم است و اولین گام، تلاش جدی و اساسی در این مسیر است.

مدیر جامعه‌الزهرا(س) گفت: شما فاتح قله‌های فضیلت و عظمت و ارزش‌های معنویت باشید، مبلغ دین شوید؛ بنا بر روایات اسلامی روز قیامت به انسان نیکوکار گفته می‌شود: «ادخل الجنه» اما به عالم و مبلغ دین و هدایتگر جامعه می‌گویند: «قف و شفّع؛ بایست و شفاعت کن»؛ و به اندازه کسانی که از او علم الهی فرا گرفتند، لباس‌های نورانی به او می‌پوشانند که این قله با این عظمت نیاز به تلاش و جدیت دارد.

وی تصریح کرد: حضرت زینب(س) که داغ برادران و فرزندان و اهل بیت علیهم‌السلام خود را در جریان عاشورا دارد، وقتی به دروازه کوفه می‌رسد، چنان خطبه‌ای می‌خوانند که همه کسانی که خطبه‌های امام علی علیه‌السلام را شنیده بودند، گفتند دوباره خطبه‌های علی برای ما مجسم شد.

طلاب فقه آل محمد(ص) و تحصیل علوم دینی را بر خود واجب می‌دانند

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی یادآور شد: ما در زیارت ائمه می‌خوانیم «أَشْهَدُ أَنَّكُمْ جَاهَدْتُمْ فِي اَللّٰهِ حَقَّ جِهٰادِهِ»؛ این جهاد به معنای شمشیر زدن نیست بلکه به معنای تلاش است و شما حق جهاد را انجام دادید.

وی با بیان اینکه ما فقه آل محمد صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم و تحصیل علوم دینی را بر خود واجب می‌دانیم، افزود: مرحوم صاحب جواهر در کنار پیکر فرزند مرحوم خود جواهر را می‌نویسد، مرحوم حضرت آیت‌الله ستوده بالای منبر نشستند چند درس را پشت سر هم تدریس کردند و در پایان درس خود گفتند امروز دختر جوان من به رحمت خدا رفته و من نخواستم درس شما تعطیل شود، هر که مایل است در مراسم تشییع شرکت کند.

مدیر جامعه‌الزهرا(س) تأکید کرد: مسیر طلبگی مسیر تلاش و زحمت است و مسیری که امید است خداوند توفیق دهد که خود را وقف دین کنیم.

مسیر طلبگی بدون تهجد، شب زنده داری، نماز شب و تضرع طی کردنی نیست

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی در ادامه با بیان اینکه مسیر طلبگی بدون تهجد، شب زنده داری، نماز شب و تضرع طی کردنی نیست، گفت: رهبر معظم انقلاب مدظله العالی نیز در دیداری که چندی پیش صورت گرفت، این نکته را یادآوری کردند که به طلبه‌ها بگویید این مسیر بدون تهجد و نماز شب طی نمی شود.

وی اضافه کرد: شما بانوان طلبه از امروز به حالات معنوی خود توجه ویژه داشته باشید، به لحظه لحظه عمر خود دقت کنید، به نماز جماعت توجه کنید، زندگی شما هر چه پاک تر باشد، اثر سخن و قلم شما بیشتر خواهد بود.

مدیر جامعه‌الزهرا(س) اظهار داشت: مرحوم آیت‌الله شهید صدوقی می‌فرمودند: هر گاه روحانیون مستحبات را ترک کنند، مردم واجبات را ترک می‌کنند و هر گاه روحانیون مکروهات را انجام دهند، مردم محرمات را انجام خواهند داد، بنابراین تکلیف ما طلبه‌ها مشخص است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی در ادامه به قوانین و مقررات جامعه‌الزهرا(س) اشاره کرد و بیان داشت: ما برای نظام‌ها، قوانین و مقررات جامعه‌الزهرا علیهاالسلام احترام قائلیم و سعی می‌کنیم در چارچوب نظام و مقررات این مجموعه حرکت کنیم.

وی با بیان اینکه خط قرمز ما قوانین ما است، افزود: شاید در قوانین و مقررات مجموعه کاستی‌هایی وجود داشته باشد، اما ما سعی کردیم قوانین و مقررات قابل قبولی ارائه دهیم و طلاب ضمن رعایت قوانین و مقررات می‌توانند پیشنهادات و انتقادات خود را نسبت به قوانین و مقررات ارائه دهند که اداره بازرسی و نظارت به این نامه‌ها رسیدگی می‌کند.

حضور بیش از ۲۶ نفر در مجموعه جامعه‌الزهرا

مدیر جامعه‌الزهرا(س) گفت: ما سال گذشته، ۱۴ شورای تخصصی در جامعه‌الزهرا(س) راه اندازی کردیم تا قوانین هر بخش مورد بررسی قرار گیرد و قوانین درست و صحیح پیاده شود و مقیدیم که همه رعایت کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی با بیان اینکه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام با حضور بیش از ۲۶ هزار نفر نیروی فعال جوان فعالیت می‌کند، تصریح کرد: بیش از ۱۸ هزار طلبه در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام مشغول به تحصیل هستند، همچنین چند هزار دانشجو و دانش‌آموز در دانشکده هدی و مجتمع آموزشی تربیتی هدی به تحصیل مشغولند.

وی با اشاره به حضور بیش از هزار کودک در مهد کودک جامعه‌الزهرا(س)، گفت: در جامعه‌الزهرا (س)بیش از هزار طلبه بین الملل از بیش از ۵۰ کشور حضور دارند که اداره چنین مجموعه‌ای، رعایت قوانین و ضوابط را می‌طلبد که امید است با رعایت دقیق قوانین و مقررات سال پرباری را آغاز کنیم.

مدیر جامعه‌الزهرا(س) با اشاره به حضور مضجع شریف حضرت معصومه علیهاالسلام در شهر مقدس قم، بیان داشت: همه ما در مجموعه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام مادری مهربان داریم که سایه رحمت خود را بر سر همه ما قرار داده و ما نباید از مادر معنوی خود غفلت کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی یادآور شد: سه و بعضا چهار معصوم علیهم‌السلام فرمودند  هر که حضرت معصومه(س) را زیارت کند، بهشت بر او واجب است، ملاصدرا فیلسوف برجسته اسلام هر گاه مشکل علمی داشت از کهک پیاده به قم می‌آمد و با توسل به حضرت معصومه علیهاالسلام، مشکل علمی اش حل می‌شد.

وی تصریح کرد: نام مبارک حضرت زهرا(س) بالا سر این مجموعه علمی حوزوی است که بانوان طلبه می‌توانند با توسل به آن حضرت، اهل بیت علیهم‌السلام و با غایت خضوع و خشوع به وظیفه خود عمل کنند

منبع:رسا

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1398/6/25 ساعت 13:30
کد : 3654
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
کلمات کلیدی
طلبه
نماز
مسیر طلبگی
نماز شب
نماز جماعت
نماز اول وقت
qunoot
namaz

■ دومین جلسه هماهنگی کمیته های بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان البرز ، دومین جلسه هماهنگی کمیته های بیست و پنجمین اجلاس سراسری نماز با حضور معاون سیاسی اجتماعی استانداری البرز ، روسای کمیته ها ، مدیر ستاد اقامه نمازالبرز و معاونین ستاد اقامه نماز کشور در سالن شهدای البر ...

■ متنی زیبا از شهید بهشتی در مورد نماز

متنی زیبا از شهید بهشتی در مورد نماز در ان‌ لحظه‌ که‌ ادمی‌ به‌ کمال‌ و شکوه‌ بی‌نهایت‌ افریدگار جهان‌ می‌اندیشد، سراپا شیفته‌ ان‌ می‌شود; دل‌ و جانش‌ به ‌خضوع&zwnj ...

■ نمازهای عاشقانه

 «معلم اخلاق عمومی»‌؛ این شاید فوری ترین توصیف از آیت ا... مجتهدی تهرانی باشد.او که در بین علما،مراجع،طلاب و جامعه دینی تهران به اندازه کافی شناخته شده و محل مراجعه بود برای عموم مردم وقتی بیشتر معرفی شد که شبکه ۴ و صبح‌های ...

■ از غربت نمازخانه‌های بین‌راهی تا بی‌مهری به نمازخانه ادارات کهگیلویه و بویراحمد

در حالی که در کشور ما به‌عنوان کشوری اسلامی تبلیغات وسیعی در زمینه توسعه و ترویج موضوع نماز و برپا داشتن این فریضه الهی انجام می‌شود شواهد حاکی از آن است که به این موضوع در برخی از زمینه‌ها چندان توجه نمی‌شود. یکی از نیازهای اصلی ...

■ سی و نهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان با حضور بیش از یک میلیون نفر

علی مهدوی خواه، رئیس اداره امور قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: سی و نهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزان با حضور بیش از یک میلیون نفر در مرحله آموزشگاهی آغاز و پس از طی مراحل شهرستانی و مقدماتی استان، مرحله ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز