هرچقدر نماز و دین مورد توجه باشد، کار دستگاه قضایی کمتر می‌شود

■ هرچقدر نماز و دین مورد توجه باشد، کار دستگاه قضایی کمتر می‌شود

هرچقدر نماز و دین مورد توجه باشد، کار دستگاه قضایی کمتر می‌شود

حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی، در جمع مسئولین دستگاه قضایی استان قزوین که در دفتر امام جمعه برگزارشد گفت: حوزه فعالیت شما عزیزان سخت و سنگین است و تلاش‌هایی‌که برای صیانت از دین و حقوق بندگان خدا انجام می‌دهید در روز قیامت عامل سربلندیتان خواهد شد.

 نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین افزود: اهمیت قوه قضایی برکسی پوشیده نیست و فقط این اهمیت در نظام دینی ما دیده نشده، بلکه همه نظام‌ها بر اهمیت حوزه قضایی صحه می‌گذارند؛ اما در دین مبین اسلام به این حوزه توجه ویژه‌ای شده است. چنانچه حضرت ابراهیم(ع) زمانی‌که خانه کعبه را ساختند از خدای متعال درخواست برقراری امنیت را برای شهر داشتند، یعنی بیش از هر چیزی بر امنیت در یک فضای شهری و اجتماع تاکید شده است.

 وی اظهار کرد : در سال 1352 با جمعی، دیداری با آیت‌الله شهید بهشتی داشتیم، یادم است در این دیدار ایشان و شهید باهنر برنامه‌ای برای طبقه‌بندی کتب حوزه کودکان، کتاب‌های چاپ شده را مطالعه و طبقه‌بندی کرده و از انتشار آن حمایت می‌کردند، این رویه نشان می‌داد کسی که معمار دستگاه قضایی بود این تفکر را داشت که باید فرهنگ، علم، فکر و ایمان را از کودکی رواج داد تا در بزرگسالی اندیشه‌های ارزشمند بروز و ظهور پیدا کند.

 رئیس شورای حوزه علمیه قزوین گفت: پرترافیک‌ترین دروازه ورودی انسان‌ها به دین، حوزه عدالت و کرامت است، در احادیث ما رسیدگی به عدالت اسلامی برجسته است و آسمان‌ها و زمین بر اساس عدالت برقرار است.

 وی  ادامه داد: خدا را شاکریم که دستگاه قضایی به آبروی انسان‌ها و کرامت آنها توجه ویژه دارد. رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌فرمایند؛ باید به گونه‌ای عمل کنیم که مجرمان در جامعه احساس ناامنی کرده و مردم احساس آرامش و امنیت داشته باشند.

 حجت الاسلام والمسلمین عابدینی تصریح کرد: هم اکنون جرائم پنهانی در جامعه وجود دارد که مجرمان جوِّ ارعاب و وحشت ایجاد می‌کنند تا افرادی‌که در اطراف آنها وجود دارند، دچار ترس شده و برای برخورد و امر به معروف ورود پیدا نکنند؛ دستگاه قضا باید در این فضاها ورود پیدا کند و با جسارت و بصیرت فضا را برای مجرمان ناامن کند.

امام جمعه قزوین بیان کرد: امیرمومنان(ع) می‌فرمایند؛ دل نوجوان مثل زمین خالی است که هرچه در آن بکاریم، می پذیرد؛ بنابراین باید از ایمان، مسجد، قرآن و نماز برای پرورش دل نوجوان استفاده کنیم. هرچقدر نماز و دین مورد توجه باشد، کار دستگاه قضایی کم می‌شود و در این فضا ضرورت آگاه‌سازی و رواج تفکر دینی باید جدی گرفته شود.

امام جمعه قزوین بیان کرد:  «اشتغال» و «مبارزه با فقر» دو حوزه‌ای است که به ورود دستگاه قضا مربوط می‌شود، بسیاری از جرائم از فقر و بیکاری شکل می‌گیرد اگر با این فضاها مبارزه کرده و دولتمردان را فعال کنیم، ریشه بسیاری از جرائم و مشکلات اجتماعی خشکانده می‌شود.

 نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین اذعان کرد: تعامل هم‌افزایانه باید بین دستگاه‌های مختلف ایجاد شود و نمازجمعه و مساجد و حوزه علمیه و محافل قرآنی در خدمت دستگاه قضا باشد و از این فرصت‌ها برای کاهش جرائم و افزایش فضای معنوی استفاده کرد.

رئیس شورای حوزه علمیه قزوین تصریح کرد:  خدای متعال در قرآن کریم نقل می‌کند که حضرت موسی(ع) گفت: «من به پروردگار عالم پناه می‌برم از هر متکبری که به روز قیامت اعتقاد ندارد». زمانی‌که مفاسد کلان را بررسی می‌کنیم ریشه آنها زیر سر انسان نابکاری است که به روز قیامت و خدا ایمان ندارد، اگر در گزینش مسئولان و مدیران توجه کنیم شاهد این مشکلات نخواهیم بود.

استاد حوزه علمیه قزوین بیان کرد: به مجموعه قضایی استان خداقوت می‌گوییم کار شما سنگین است و بسیار مظلوم واقع می‌شوید. شما باید به گونه‌ای عمل کنید تا مردم بدانند که مجموعه خدوم شما جلوتر از مفسدان عمل می‌کنند و به واسطه عملکرد این متخلفان آبرو و اقتدار دستگاه قضا زیر سوال نرود.

منبع:حوزه

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1398/4/1 ساعت 12:01
کد : 3384
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
کلمات کلیدی
نماز
مسجد
ایمان
قرآن
قوه قضایی
دین
qunoot
namaz

■ نمازی عجیب برای جبران600 سال نماز قضا!!!.

 روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، روایتی از  برخی منابع غیر معتبر با عنوان "نمازی برای جبران ۲۰۰ تا ۶۰۰ سال نماز قضا شده"، دست به دست می شود.  این روایت بدون سند، زمان بجا آوردن این نماز را آخرین جمعه ماه رمضان، و چگونگی آنرا، ...

■ اولین نمایشگاه دستاوردهای علمی مراکز تخصصی حوزه علمیه با حضور مرکز تخصصی نماز افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی نماز، اولین نمایشگاه دستاوردهای علمی مراکز تخصصی حوزه های علمیه در شبستان امام حسن عسکری (علیه السلام) مسجد مقدس جمکران به مدت دو هفته افتتاح شد. در این نمایشگاه که 49 مرکز تخصصی حوزه علمیه حضور دارند، مرکز تخصصی نما ...

■ استانداری باید الگوی دستگاه های اجرایی در بحث نماز باشد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی: استانداری باید الگوی دستگاه های اجرایی در بحث نماز باشد راهپیمایی نمازگزاران تهرانی در محکومیت انتقال سفارت آمریکا به قدس بیرجند- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خراس ...

■ استفتاء از محضر آیت الله العظمی سیستانی

شفقنا (پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه) -حضرت آیت‌الله العظمی سیستانی به پرسشی درباره خواندن نماز استیجاری یک میت توسط چند نفر پاسخ گفته است. به گزارش شفقنا متن پرسش مطرح شده وپاسخ این مرجع تقلید شیعیان بدین شرح است: آیا چند نفر ب ...

■ برگزاری مسابقه کتابخوانی «نماز» در قم یک مانور مردمی است

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، محمد خامه یار، رئیس ستاد اقامه نماز استان قم در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به  برگزاری مسابقه بزرگ کتابخوانی نماز در استان قم به مناسبت دهه فجر، عنوان کرد: این اقدام فرهنگی در حوزه نماز، اولین حرکتی ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز