قرائتی: وضعیت اقامه نمازدر کشور مناسب نیست

■ قرائتی: وضعیت اقامه نمازدر کشور مناسب نیست

قرائتی: وضعیت اقامه نمازدر کشور مناسب نیست
به گزارش فرهنگ نیوز ، حجت الاسلام محسن قرائتی شامگاه دوشنبه درنشست با فرهنگیان استان سمنان در سالن هلال احمر سمنان، خواستار تحول در نظام آموزش و پرورش و دانشگاه‌های کشور شد و اظهار کرد: در حال حاضر بسیاری از دروسی که به دانش آموزان و دانشجویان ارائه می‌شود، کاربردی و مورد نیاز آنها و جامعه نیستند و این موضوع موجب می‌شود که آنها از یافتن شغل باز بمانند و در ادامه به گناه افتاده و یا ازدواج آنها با تاخیر انجام می شود.
 
وی اظهار داشت: باید برای رفع شبهات فرزندان این مرز و بوم فکر اساسی کرد و در این مهم می توان از کمک اسلام شناسان متخصص استفاده کرد که در هنگام مواجهه با شبهه ها از این متخصص دینی بهره گرفت.
 
فرهنگیان برای تشویق دانش آموزان به نماز راهکار ارائه دهند
 
رئیس ستاد اقامه نماز، با توصیه به فرهنگیان برای ارائه راهکارهای تشویق دانش آموزان به نماز خواندن، تاکید کرد: باید موضوع تقلید را به فرزندان خود به صورت روان آموزش دهیم، چرا که در دنیا کسی نیست که به کارشناس مراجعه نکند اما مکتب شیعه می گوید آن کارشناس اعلم و با تقواترین باشد.
 
قرائتی با بیان اینکه نماز باعث ایجاد پویایی در بین نوجوانان مسلمان می شود، گفت: نمازجماعت محيطي مناسب و پويا براي آشنا شدن نمازگزاران به ويژه نسل جوان با مسائل مختلف ديني و اعتقادي فراهم مي‌كند ودر اسلام تاكيد فراواني به انجام فريضه نماز جماعت شده است.
 
وی افزود: کسانی که دیگران را به نمازخواندن تشویق می‌کنند در مرحله اول خودشان باید این فریضه را به درستی به جای بیاورند چون بهترین تشویق و تبلیغ برای نمازخوانی این است که افراد بی‌نماز ارتباط مستقیم با نمازگزاران داشته باشند و ببینند که آنها به موقع و به طور کامل این واجب الهی را ادا می‌کنند.
 
نماز عصاره تمام فضایل و خوبیها
 
رئیس ستاد اقامه نماز، این فریضه را ستون دین عنوان و بر حضور قلب و توجه كامل داشتن به این فریضه مهم تاكید كرد.
 
قرائتی، فریضه نماز را عصاره تمام فضایل و خوبیها عنوان كرد و گفت: مدارس و دانشگاه ها، نقش بسیار موثری در تشویق و ترغیب نوجوانان و جوانان به این فریضه مهم الهی را ایفا می كنند.
 
وی همچنین با اشاره به اهمیت و تأثیرگذاری نماز، گفت: حج با همه بندگی، قبله نماز است.
 
خروجی مراکز علمی به بندگی ختم نمی شود
 
رئیس ستاد اقامه نماز سرمایه‌دارترین دستگاه اجرایی را آموزش وپرورش عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه معلمان ومدیران درمدارس دارای سرمایه هایی به نام دانش آموزان هستند، اشاعه نماز باید از سوی آنان انجام شود.
 
قرائتی گفت: برای توجه به این فریضه الهی و اصلاح وضعیت آن، نیازمند طرح تحول نبوده، بلکه به مرد تحول نیازداریم.
 
وی اقامه نماز در مدارس راهنمایی را بهتر از دبیرستان و دبیرستان ها بهتر از دانشگاه عنوان کرد و افزود: هر چه سواد و علم ما بیشتر می شود توجه به نماز کاهش می یابد و نشان می دهد خروجی مراکز علمی به بندگی ختم نمی شود.
 
رئیس ستاد اقامه نماز بیان کرد: روحانیانی که در ادارات ودستگاه های اجرایی اقامه نماز را برعهده دارند موظف هستند سه روزدر اداره مربوطه و مابقی را در مدارسی که روحانی ندارند اقامه نماز داشته باشند.
 
در پایان این مراسم در حوزه نماز ۲۶ دستگاه به عنوان تقدیر ویژه، ۳۱ دستگاه به عنوان تقدیر و پنج دستگاه قابل قبول معرفی شدند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/7/14 ساعت 09:27
کد : 327
دسته :
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز