■ از غربت نمازخانههای بینراهی تا بیمهری به نمازخانه ادارات کهگیلویه و بویراحمد
در حالی که در کشور ما بهعنوان کشوری اسلامی تبلیغات وسیعی در زمینه توسعه و ترویج موضوع نماز و برپا داشتن این فریضه الهی انجام میشود شواهد حاکی از آن است که به این موضوع در برخی از زمینهها چندان توجه نمیشود.
یکی از نیازهای اصلی برای برپا داشتن این فریضه الهی نمازخانههای بین راهی و نیز نمازخانهها و مساجد ادارات است.
از آنجا که در طول روز سطح جادههای اصلی و فرعی سطح استان کهگیلویه و بویراحمد شاهد تردد هزاران مسافر است میبینیم که نبود نمازخانه مناسب در استراحتگاهها و مجتمعهای رفاهی مشکلات فراوانی را برای مسافران بهوجود آورده است.
رونق مجتمعهای رفاهی نسبت به نمازخانهها
این در حالی است که در مجتمعهای رفاهی و رستورانها استعمال قلیان و انواع خوردنی رونق بیشتری نسبت به نمازخانهها دارد که این موضوع نشان میدهد کار فرهنگی در این زمینه انجام نشده است.
این معضل جدی به وضوح در سطح جادههای اصلی و فرعی استان به چشم میخورد و به خوبی نشان میدهد که مسئولان فرهنگی چندان به فکر رفع این مشکل نیستند.
مشکل به اینجا ختم نمیشود و با گشت و گذاری در سطح ادارت استان نیز بهخوبی مشاهده میکنیم که نمازخانه غریبترین مکان اداری محسوب میشود و گرد بیمهری بر چهره نمازخانه ادارات نشسته است.
در حالی که ستاد اقامه نماز سالانه تلاشهایی برای رونق دادن به نمازخانه ادارت میکند، این بیتوجهی برخی ادارات استان به تجهیز و نظافت نمازخانهها جای سؤال دارد.
آنگونه که مشاهده میشود در بیشتر ادارات فضای محدود و مرده را برای راهاندازی نمازخانه مشخص کردهاند و این خود دهنکجی به مقوله نماز و نمازخانه است.
حال با این اوصاف باید مسئولان با دغدغهمندی هرچه بیشتر در فکر رفع مشکلات و نیز سوق دادن توجه مدیران و کارکنان به نمازخانه ادارات باشند.
در مورد راهاندازی و تجهیز نمازخانههای بینراهی نیز متولیان امر با احساس مسئولیت بیشتری وارد عمل شوند و کارهای فرهنگی، تبلیغی و نظارتی بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
منبع: خبرگزاری ایکنا