اگر نان نباشد انسان نماز، روزه و واجبات را انجام نمی دهد

آیت‌الله ری‌شهری:
■ اگر نان نباشد انسان نماز، روزه و واجبات را انجام نمی دهد

اگر نان نباشد انسان نماز، روزه و واجبات را انجام نمی دهد

 آیت‌الله محمد محمدی ری‌شهری نماینده مجلس خبرگان رهبری و تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)،در جلسه درس خارج فقه در مدرسه علمیه همین آستان برگزار شد، گفت: آیات و روایات فراوانی درباره فقر وجود دارد.

وی افزود: دسته‌ای از آیات و روایات فقر اجتماعی را مجازات الهی می‌دانند و دسته‌ای دیگر به همین دلیل فقر را نکوهش می‌کنند.

آیت‌الله ری‌شهری با اشاره به دسته سوم از این دسته آیات و روایات، ابراز کرد: آیات و روایاتی وجود دارد که در قالب دعا برای مبتلا نشدن به فقر نقل‌شده است که این روایات نیز به دودسته تقسیم می‌شوند دسته نخست در قالب استعاذه و پناه بردن به خداوند است و دسته دیگر به‌صورت درخواست مطرح می‌شود.

نماینده مجلس خبرگان رهبری با بیان حدیثی از اهل سنت، اظهار داشت: در روایات اهل سنت چنین آمده که پیامبر اسلام از کفر، فقر و عذاب قبر به خداوند پناه می‌برند؛ همچنین در روایات شیعه پیامبر اسلام می‌فرمایند: بارالها؛ در نان به ما برکت عطا کن، بین ما و نان فاصله نینداز، چنانچه اگر نان نباشد انسان نماز، روزه و واجبات را انجام نمی‌دهد؛ انسانی که فقیر شد نسبت به مسائل فرهنگی بی‌توجه می‌شود.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) با استناد به روایتی از امام سجاد(ع)، گفت: حضرت در این روایت می‌فرمایند: بارالها؛ به تو پناه می‌بریم از اینکه به‌اندازه نیازمان در زندگی نداشته باشیم و به دیگران نیازمند باشیم.

وی افزود: در جای دیگر آمده بارالها؛ اجازه نده ما فقیر شویم هر چه ما داریم از آن تو است؛ همچنین می‌فرمایند: زندگی مرا زندگی سخت قرار نده و مشکل نداشته باشم، من انسانی موحد هستم، به‌اندازه‌ای بده که زندگی کنم نه رزقی که سبب سرکشی و طغیانم شود فقری را هم نده که موجب بدبختی‌ام شود.

منبع :خبرگزاری رسا

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1397/10/11 ساعت 12:50
کد : 2848
دسته : اخبارمحتوایی و تحلیلی نماز
لینک مطلب
کلمات کلیدی
نماز، آیت الله ری شهری، فقر، مسائل فرهنگی، مرکز تخصصی نماز
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز