نمازخانه‌های ‌زندان‌های کردستان توسعه و تجهیز می‌شود

مدیر کل و اعضای شورای اقامه نماز زندانهای استان کردستان:
■ نمازخانه‌های ‌زندان‌های کردستان توسعه و تجهیز می‌شود

نمازخانه‌های ‌زندان‌های کردستان توسعه و تجهیز می‌شود

مدیرکل و اعضای شورای اقامه نماز زندان‌های استان امروز با رئیس ستاد اقامه نماز کردستان دیدار و فعالیت‌های انجام شده در راستای ترویج این فریضه الهی در مراکز اصلاحی و تربیتی سطح استان را بررسی کردند.

مدیرکل زندان‌های استان کردستان در این دیدار اکثریت جامعه هدف زندان‌ها در بحث اقامه نماز را زندانیان قشر آسیب‌دیده جامعه دانست و اظهار داشت: تفاوت اصلی زندان‌ها با سایر دستگاه‌های اجرایی در بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی و بالاخص نماز، جامعه هدفی است که با آن سرورکار دارند.

اسحاق ابراهیمی افزود: اجرای فعالیت‌های دینی و مذهبی در سایر ادارات و مجموعه‌ها همچون نوشتن بر روی لوحی است که آن لوح کاملاً یا تقریباً شفاف بوده و نوشتن بر روی این لوح قطعاً مشکلات کمتری نیز دارد اما از سویی دیگر پرسنل زندان‌ها با افرادی سروکار دارند که جامعه حاضر به پذیرش آنها نبوده و جهت نگهداری و بازاجتماعی کردن به این مراکز تحویل داده شده‌اند که قطعاً اجرای هدفمند و تاثیرگذار برنامه‌های حوزه ستاد اقامه در خصوص این قشر از جامعه همچون نوشتن بر روی لوحی کدر بوده که پاک کردن و نوشتن مجدد بر روی چنین لوحی به مراتب دشوارتر است.

وی از فعالیت 11 شورای اقامه نماز در سطح زندان‌های استان خبر داد و گفت: اعضای این شوراها با جدیت و اهتمام تمام، فعالیت‌های حوزه اقامه نماز در میان تمامی جامعه هدف (پرسنل، سربازان و مددجویان) را مورد پیگیری قرار می‌دهند و خوشبختانه در چند سال اخیر در بین دستگاه‌های استان عنوان برتر کسب کرده‌ایم.

مدیرکل زندان‌های استان کردستان تصریح کرد: همچنین از ابتدای سال‌جاری تاکنون 25 جلسه شورای اقامه نماز در زندان‌های استان تشکیل شده که نتایج جلسات 80 مصوبه بوده که 60 مصوبه به‌طور کامل اجرایی و مابقی نیز در حال اجرا است.

وی اضافه کرد: در این جلسات ضمن بررسی دقیق روند اجرای فعالیت‌های حوزه نماز، راهکارهای توسعه این فریضه الهی در میان پرسنل، سربازان و بالاخص زندانیان بررسی شده است

ابراهیمی به شرکت بیش از 3 هزار نفر از مددجویان زندان‌های استان در کلاس‌های احکام، آداب و اسرار نماز اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر 21 روحانی در مراکز اصلاحی و تربیتی سطح استان با برگزاری بیش از 115 جلسه با موضوع نماز، توانسته‌اند در چرخه اجرای دقیق فعالیت‌های اصلاحی و تربیتی و بازگشت سعادتمندانه مددجویان به جامعه موثر باشند.

وی توسعه و تجهیز نمازخانه‌ها را یکی از مهمترین برنامه‌های پیش‌روی شورای اقامه نماز زندان‌های کردستان عنوان کرد و گفت: در حال حاضر عملیات بازسازی، توسعه و تجهیز نمازخانه‌های زندان‌های مرکزی سنندج، سقز، بیجار و دیواندره در حال اجرا است و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد بهره‌برداری از آن باشیم.

بیشتر بخوانید
نماز در زندان‌های سراسر کشور اقامه می‌شود

آموزش تلاوت و حفظ قرآن به زندانیان/ استقبال از طرح‌های فرهنگی نماز در زندان‌های اصفهان

بازنگری در برنامه‌های ستاد اقامه نماز در زندان‌های سیستان و بلوچستان

رئیس ستاد اقامه نماز استان کردستان نیز در این دیدار اظهار داشت: خوشبختانه اقدامات انجام شده در راستای ارتقای جایگاه نماز در زندان‌های استان درخور تحسین است چراکه اجرای فعالیت‌های ستاد اقامه نماز از دیدگاه یک وظیفه صرفاً اداری نگریسته نمی‌شود و این مهم موجب شده تا هر ساله این مجموعه، به‌عنوان دستگاه شاخص در امر اقامه نماز شناخته شود.

اکبر عظیمی به فرموده رهبر فرزانه انقلاب مبنی بر اینکه «نخستین نشانه حکومت صالحان توجه به اقامه نماز است» اشاره کرد و افزود: در حال حاضر جامعه مورد هجمه‌های مختلف فرهنگی قرار گرفته و این همان موضوعی است که معظم‌له از دو دهه بیش خطرات دشمن در این حوزه را به ما گوشزد می‌نمودند.

وی گفت: «عمل کردن به دستورات دینی بالاخص در حوزه اقامه نماز» یکی از راهکارهای بسیار موثر در جهت خنثی کردن حربه‌های دشمن در حوزه مسائل فرهنگی است.

رئیس ستاد اقامه نماز استان کردستان در پایان توجه به اقامه نماز خصوصاً نماز جماعت در ادارات را موجب بهبود عملکرد دستگاه‌ها دانست و خاطرنشان کرد: توجه به نماز جماعت در بسیاری از موارد ادارات را از آسیب‌ها مصون نگه می‌دارد.

منبع:خبرگزاری تسنیم 

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1397/10/9 ساعت 13:15
کد : 2837
دسته : اخبار نماز در استان‌ها
لینک مطلب
کلمات کلیدی
نماز ،زندان ،نماز خانه ، مرکز تخصصی نماز
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز