مساجد بهترین پایگاه برای مصونیت جوانان برابر جنگ نرم است

■ مساجد بهترین پایگاه برای مصونیت جوانان برابر جنگ نرم است

مساجد بهترین پایگاه برای مصونیت جوانان برابر جنگ نرم است

به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام و المسلمین محمد جواد حاج علی اکبری سه شنبه شب در آیین افتتاح مسجد محله چالکا شهر دماوند با حضور مسئولان استانی و شهرستانی و جمعی از اهالی، مسجد را خانه خداوند متعال بر روی زمین دانست و افزود: مسجد محل عبادت، نماز، آموختن احکام دین، آشنایی با قرآن کریم، ملاقات با اهل مسجد است و آنچه می تواند این جایگاه را حفظ کند، تقویت حضور در آن است.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد با تاکید بر اجرای برنامه های مذهبی و دینی در مساجد خاطرنشان کرد: خداوند در قرآن کریم به حضور در مسجد به همراه زینت آدمی که همان مال و فرزندان است، تاکید کرده و این مهم نشان از اهمیت حضور فرزندان در کانون مسجد و گام نهادن در مسیر خیر دارد.
حجت الاسلام حاج علی اکبری بر توسعه کانون های مساجد تاکید کرد و افزود: فرآیند تربیت دینی در مسجد محقق می شود و حضور نوجوانان و جوانان در مساجد آنان را از شبیخون فرهنگی بیمه می کند.
حجت الاسلام و المسلمین جمال هادیان مسئول مرکز رسیدگی به امور مساجد شرق استان تهران به اهمیت عمران و آبادانی مساجد تاکید کرد و گفت: خداوند متعال می فرمایند انسان هایی که عمران و آبادانی مسجد را در دست دارند، کسانی هستند که به خدا وآخرت ایمان دارند و راه کسانی که به اقامه نماز می پردازند نیز بخشی از عمران و آبادانی است.
وی افزود: شرق استان تهران که شامل شهرستان های دماوند، فیروزکوه و پردیس می باشد، دارای 260 مسجد است که شهرستان دماوند با مناطق روستایی آن دارای 120 مسجد می باشد.
حجت الاسلام هادیان با اشاره به مسجد محله چالکا و ساخت آن به کمک خیرین منطقه به میزان هفت میلیارد ریال گفت: این مسجد با زیربنای 270 متر در سه طبقه شامل محوطه زنانه، مردانه و سالن بزرگ برای برگزاری مراسم سوگواری و دیگر آیین ها است.
تهرام/7246/1831

 

 

انتهای پیام /*

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/6/25 ساعت 10:08
کد : 277
دسته :
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز