■ استاد حوزه علمیه: نماز تقویت کننده ارتباط معنوی و راهکار تربیت دینی نسل جوان است
حجت الاسلام سید مجتبی حسینی، استاد حوزه علمیه تبریز، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، با اشاره به اهتمام رهبر معظم انقلاب به مسأله تربیت دینی نسل جوان کشور، نماز و توجه به ابعاد معنوی و اجتماعی آن را از مناسب ترین راه کار عملیاتی در این خصوص دانست.
حجت الاسلام حسینی افزود: قرآن کریم نماز و زکات را توأمان با یکدیگر بیان می کند، از این رو دین الهی تنها نماز و یا پرداخت زکات نمی باشد.
وی زکات را امری مادی و مربوط به ساحت جسمانی انسان دانست و افزود: زکات امری دنیوی است و در ارتباط با مردم معنی پیدا می کند، زکات در حقیقت ارتباط مردم با مردم و ارتباط شخص با فقیر می باشد.
این استاد حوزه، افزود: نماز ارتباط انسان با خداوند و رابطهای معنوی میان خلق و پروردگار است، در حقیقت نماز تقویت کننده روح انسان و تعالی بخش آن است و سبب قرب به پروردگار و افزایش زمینهای معنوی در نمازگزار است.
وی ادامه داد: نماز یکی از مهمترین اعمالی است که به آن در اسلام توصیهی بسیاری شده است و بر آن تأکید فراوانی در دین سالم و روایات وارد شده است، نماز در حقیقت تجلی ارتباط بین بنده و خداوند است.
وی، ادامه داد: اگر بتوانیم نسل جوان را به فواید نماز آگاه کنیم و این ارتباط صمیمی با پروردگار را در او ایجاد کنیم و لذت معنوی نماز در کام او شیرین نماید، این جوان در حقیقت زمینه و استعداد پذیرش آموزه ای دینی را پیدا خواهد کرد.
حجت الاسلام حسینی پیوند میان بنده و خداوند را بسیار پر اهمیت دانست و اظهار داشت: تقویت ارتباط بین نسل جوان و خداوند متعال و ایجاد علقه ای معنوی در میان نسل جوان، از طریق ترویج نماز و بیان فوائد معنوی آن ممکن خواهد بود.
وی نماز را تقویت بخش ارتباط میان خلق و خداوند خواند و گفت: تبیین جنبه ای الهی نماز و ارتباط با خداوند و توجه دادن به معنویت در حقیقت حل کننده بسیاری از مشکلات دینی جوانان است.
این استاد حوزه بصیرت و شناخت صحیح را در نورانیت قلب و پاکی روان انسان از معصیت همراه با ارتباطی قوی با خالق عنوان کرد و افزود: نماز می توانند چشم بینای جوان را در شناخت عرصه و رویداد های اجتماعی آن چنان که رهبر معظم انقلاب درخواست داشتند بگشاید و مجاری ادراکی و قدرت تحلیلی جوان را در ارتباط با خالق و دوری از معاصی بگشاید./854/302/ب3