ضرورت بهره‌گیری از فضای مجازی برای دعوت نوجوانان و جوانان به نماز

قائم مقام ستاد اقامه نماز كشور گفت: باید براساس نیاز و خواسته جوانان در این فضا به موقع حضور یافته و از قابلیت‌های این محیط برای دعوت به نماز استفاده كرده و مطالب مورد علاقه و مناسب آ‌نها را از طریق این فضا منتشر كنیم.
■ ضرورت بهره‌گیری از فضای مجازی برای دعوت نوجوانان و جوانان به نماز

ضرورت بهره‌گیری از فضای مجازی برای دعوت نوجوانان و جوانان به نماز

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از خراسان رضوی، محمود مظفر، قائم مقام ستاد اقامه نماز كشور در پنجمین دوره آموزشی انجمن مردمی یاوران نماز با عنوان طرح «امین» كه در مركز شهید بهشتی مشهد برگزار شد، با بیان اینكه می‌خواهیم با استمداد از امام رضا(ع) و كمك شما یاوران نماز كاری انجام دهیم تا همگی ما خادم خداوند شویم، افزود: باید یاد بگیریم كه چگونه نماز را اقامه كرده، با آن رشد كنیم و این رشد را پله به پله ادامه دهیم.

وی با بیان اینكه خداوند فریضه نماز را در اختیار ما قرار داده زیرا انسان را از منكرات دور كرده، در مشكلات به كمك ما می‌آید و راحت و كم خرج است، عنوان كرد: اما باید ریشه‌یابی كنیم كه چرا نماز با این ویژگی‌ها در جامعه خوب مورد استقبال قرار نگرفته و اقامه نمی‌شود.

انجام كار شبكه‌ای ابرازی مهم برای فراگیر كردن نماز

مظفر با بیان اینكه شما نمازیاوران باید یاد بگیرید كه چگونه برای فراگیر كردن نماز كار شبكه‌ای انجام دهید، گفت: باید در كار شبكه‌ای من و شما با فعالیت‌ها، رفتار و مهارت‌هایی كه به دست می‌آوریم، بتوانیم افراد مختلف را وارد این فضا و مجذوب خود كرده و آنقدر برای آن ها برنامه تهیه كنیم كه با علاقه‌مندی حضور یافته و از شبكه خارج نشوند.

قائم مقام ستاد اقامه نماز كشور با بیان اینكه باید مهارت‌هایی را كسب كنید تا بتوانید افراد بیشتری را وارد گروه كرده و شبكه نمازیاوران را رشد و گسترش دهید، عنوان كرد: برنامه آموزشی امین برای بانوان و آقایان تدارك دیده شده است، البته تمركز بر بخش بانوان به جهت تاثیرگذاری و نقش مهم و محوری آن‌ها بیشتر است، همان طور كه حضرت زهرا(س) و حضرت مریم(س) به عنوان الگوهای كامل برای زنان معرفی شده‌اند.

اولویت داشتن نماز در همه امور زندگی، عامل رشد است

وی خطاب به نمازیاوران افزود: با تلاش، مطالعه و كمك از اساتید در راه ترویج نماز قدم بردارید تا بتوانیم اتفاقات مهمی را در كشور رقم بزنیم و نماز جزو امور مهم زندگی و اولویت‌ها قرار گیرد همان گونه كه خداوند خواسته است، زیرا در این صورت است كه نماز عامل رشد بوده و تأثیرگذار است.

مظفر با بیان اینكه باید از خود، خانواده و اقوام شروع كنیم، اظهار كرد: برنامه‌های متنوعی در طول سال برای نمازیاوران در نظر گرفته شده است تا با كارهای تبلیغی ـ ترویجی و اطلاع‌رسانی همه جانبه بتوانیم موج‌سازی و جریان‌سازی در جامعه ایجاد كنیم چراكه ما به دنبال اقامه نماز در جامعه به شكل جسمی و روحی هستیم.

قائم مقام ستاد اقامه نماز كشور ابراز كرد: توجه به روح نماز سبب رشد سیاسی، فكری، فرهنگی و اقتصادی می‌شود و عاملی برای اوج گرفتن به شمار می‌رود، از طرفی به عنوان اولین قدم باید حضور در مساجد، برپایی نماز جماعت و شركت در نماز اول وقت به شكل خوبی در جامعه بروز پیدا كند.

وی ادامه داد: آیت‌الله بهجت در پاسخ به سؤالی در مورد چگونگی تحقق خشوع داشتن در نماز بیان كردند كه «نماز اول وقت بخوانید، آرام آرام به كیفیت و خشوع آن نیز می‌رسید» كه البته این امر نیاز به تمرین دارد.

ضرورت رشد و ارتقاء نماز در میان نوجوانان و جوانان با كسب مهارت‌های مختلف

مظفر با بیان اینكه باید نماز را در نسل جوان و نوجوان رشد و ارتقا دهیم، ابراز كرد: احكام نماز، قرائت صحیح و اسرار الصلاة را یاد بگیرید تا به جایی برسیم كه تنها شاهد شركت افراد مسن در صفوف نماز نباشیم.

قائم مقام ستاد اقامه نماز كشور عنوان كرد: اگر می‌خواهیم در جامعه جرم و بزهكاری‌، بی‌حجابی و نبود ماهواره را شاهد باشیم و این معضلات حل شود، بهترین، ساده‌ترین و ارزان‌ترین كار همین اقدام ساده یعنی پرداختن همه جانبه به نماز است، زیرا هر جا كه نماز رشد كرد و خوب اقامه شد، فحشا و منكر از بین می‌رود و به دنبال آن تكامل فردی و اجتماعی رقم می‌خورد.

وی با بیان اینكه در حال حاضر حضور جوانان در فضای مجازی بسیار پررنگ است، افزود: باید بر اساس نیاز و خواسته جوانان در این فضا به موقع حضور یافته و از قابلیت‌های این محیط برای دعوت به نماز استفاده و مطالب مورد علاقه و مناسب آن‌ها را از طریق این محیط منتشر كنیم.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/6/22 ساعت 09:53
کد : 265
دسته :
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز