توجه به نماز و قرآن در برنامه‌های آموزش‌وپرورش یک ضرورت

■ توجه به نماز و قرآن در برنامه‌های آموزش‌وپرورش یک ضرورت

توجه به نماز و قرآن در برنامه‌های آموزش‌وپرورش یک ضرورت

آیت‌الله سید احمد میرعمادی با بیان اینکه دانش‌آموزان آینده‌سازانی هستند که با تعلیم و تربیت و با تحصیل علم آینده این کشور در اختیار آنان است افزود: پیشرفت، رشد و تعالی هر ملتی به علم و دانش بستگی دارد، ارزش و اهمیت علم و دانش بر کسی پوشیده نیست به‌ویژه ارزش و اهمیت علم و دانش در دین مبین اسلام بسیار بالا است.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان عنوان کرد: علم و دانش مایه سعادت و کمال انسان و سازنده تمدن‌ها و فرهنگ‌های بشری است، علم سبب ترقی و پیشرفت جوامع بشری است و هرکجا پیشروی، سعادتمندی و سربلندی وجود دارد در سایه علم و دانش است.

وی بیان کرد: آنچه در کنار علم و دانش اهمیت فراوانی دارد مسئله تربیت دینی است، در اسلام علم در کنار تربیت و تعلیم در کنار تربیت قرارگرفته است، علم به‌تنهایی راهگشا نیست؛ علم سلاحی است که می‌تواند با دشمن بجنگد و می‌تواند خود انسان را نیز از بین ببرد.

میرعمادی تصریح کرد: اگر علم با تهذیب نفس همراه باشد اسلحه‌ای است برای دفاع و برای مبارزه با جهل و نادانی و آنچه سبب عقب‌ماندگی انسان است؛ در نظام جمهوری اسلامی ایران آموزش‌وپرورش از یک جایگاه والایی برخوردار است، ما اگر بخواهیم کشور و مملکت ما الگو برای جهان باشد باید به پیشرفت‌های علمی دسترسی پیدا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: پیشرفت‌های علمی سبب می‌شود که ما اقتدار و عزت داشته باشیم و الگو برای جهانیان باشیم، در کنار علم‌آموزی باید به اخلاق و تربیت دینی هم توجه کنیم، مسئله نماز و قرآن در رأس برنامه‌های آموزش‌وپرورش باید باشد برای اینکه ما هدفمان از تعلیم و یادگیری رسیدن به کمال و بندگی خدای متعال است.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان گفت: قرآن وسیله‌ای برای رسیدن به کمال، تقرب و بندگی خدا است و نماز اوج بندگی خدا است ازاین‌رو توجه به نماز و قرآن در  برنامه‌های آموزش‌وپرورش یک ضرورت است، آنچه را که معلمان رسالت سنگین آن را به دوش دارند مسئله تعلیم و فهماندن دانش‌آموزان به مسائل علمی است.

وی اظهار داشت: معلمان در کنار آموختن مسائل و مطالب باید برای فهم، دقت و فکر کردن دانش‌آموزان برنامه‌ای داشته باشند، باید دانش آموران ما اندیشمندانی باشند که گره‌گشای مسائل باشند که به علم، خلاقیت و نوآوری منتهی شود.

میرعمادی بابیان اینکه باید علم توأم بامهارت آموزی زمینه اشتغال جوانان و نوجوانان را فراهم کند افزود: پرسش‌گری از خصوصیات دانش‌آموز فعال و نخبه است، دانش‌آموزی که ذهن فعالی داشته باشد پرسش‌گر است ازاین‌رو مسئله تفکر، پرسش‌گری، پژوهش، فهم و دقت کردن در مسائل ازجمله اموری است که دانش‌آموزان و نسل جوان باید به آن توجه جدی داشته باشند.

وی عنوان کرد: به‌طورقطع در این راه مشارکت اولیا دانش‌آموزان و والدین در امر تعلیم و تربیت بسیار سازنده است، امروز آموزش‌وپرورش با این حجم عظیمی که دارد توانایی اینکه بتواند همه خواسته‌ها را برآورده کند ندارد و نیازمند به مشارکت است.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان بیان کرد: مشارکت اولیا دانش‌آموز یعنی حاضر شدن در تعیین سرنوشت فرزندان خودشان و حساس بودن نسبت به سرنوشت فرزندانشان ازاین‌رو دانش‌آموزان که آینده‌سازان این کشور هستند با تلاش و کوشش معلمان و اساتید و با جدیت و تلاش علمی خودشان و باهمت بلند همه مسئولان می‌توانند آینده بسیار خوبی را رقم بزنند.

وی تصریح کرد: آنچه برای ما مهم است پرورش نسلی توانمند، خلاق، مبتکر و صاحب حرفه و شغل است که این برای ما در خروجی آموزش‌وپرورش بسیار مهم است.

منبع   :  خبرگزاری تسنیم 

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1397/7/3 ساعت 11:49
کد : 2576
دسته : اخبار نماز در استان‌ها
لینک مطلب
کلمات کلیدی
آیت‌الله سید احمد میرعمادی
نماز
آموزش و پرورش
دانش آموز
بازگشایی مدارس
مرکز تخصصی نماز
namaz
qunoot

■ کارکردهای پنهان نماز در سیاست

به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس، سیاست در اسلام، سیاست خدعه، فریب و استفاده از هر ابزار و وسیله برای رسیدن به هدف و مقصد نیست، بلکه حرکت و فعالیتی مقدس در جهت تحقق اهداف اسلام و جامه عمل پوشاندن به دستورات الهی در جامعه بشری است، چنین حر ...

■ توجه بیشتر ادارات و نهادها به برگزاری نماز جماعت و ترویج فرهنگ نماز

حضرت آیت الله شاهچراغی ضمن تاکید بر برپایی نمازجماعت خاطر نشان کرد: اقامه نماز سبب افزایش معنویت در جامعه شده و می‌تواند در کاهش بسیاری از آسیب های اجتماعی و بسیاری از ناهنجاری ها مؤثر باشد. وی ضمن تشکر از دبیران و ائمه جماعت محترم برای اهتما ...

■ منشور مدیران ستاد اقامه نماز کشور

حجت الاسلام والمسلمین استاد قرائتی در اجلاس مدیران ستاد اقامه نماز در ۱۴ شهریور ۱۴۰۱، بر اساس تجارب نیم قرن مجاهدت علمی و کار معلمی، نکات مدیریتی، کارآمد و سازنده ای را پیرامون وظایف مدیران ستاد بیان کرد. وی مقرر کرد که مطالب ویرایش شده و به صورت ...

■ حضور ستاد اقامه نماز در صحنه باید پرشور و فعال باشد

جلسه بررسی عملکرد ستاد اقامه نماز استان آذربایجان غربی در چندماه اخیر و تبیین و تدوین برنامه های نمازی آینده با حضور سید احمد زرهانی، قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور، علی برزگری، مدیر سابق ستاد اقامه نماز استان، حجت الاسلام و المسلمین مهدی پور، سرپرست ...

■ امور مساجد بیانیه قبلی را اصلاح کرد/ لغو نماز جماعت اجباری نیست

 مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران، در خصوص لغو نمازهای جماعت مساجد، توضیحاتی ارائه کرده است که در ادامه می آید: بسمه تعالی ضمن عرض سلام و احترام و تبریک اعیاد رجبیه مخصوصا میلاد با سعادت امیرالمؤمنین علی علیه السلام و گرامیداشت مقام پ ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز