مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش خبر داد■ سند جامع توسعه و تامین فرهنگ نماز در مراکز آموزش و پرورش اجرا میشود
به گزارش اداره اطلاعرسانی وروابط عمومی آموزش و پرورش، محمدرضا مسیبزاده در آیین تجلیل از دانشآموزان برگزیده استانی مسابقات قرآن، عترت و نماز، گفت: قریب به 50 فعالیتمختلف در حوزه قرآن، عترت و نماز در وزارت آموزش و پرورش برنامهریزی، پیشبینی و اجرا میشود که مسابقات قرآنی، اردوهای قرآنی، طرحهای مختلف الگوی تلاوت، طرحهای گفت و گو قرآنی، بحث مجامع، پاسخگویی به شبهات و سوالات دانشآموزان از جمله این فعالیتها است.
مسیبزاده گفت: طی سه سال گذشته 11 عنوان کتاب همراه با ترجمه و همچنین بخشی با عنوان ایستگاه اندیشه به منظور حفظ موضوعی قرآن تهیه شد.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش افزود: طرح امامشناسی و برشهایی از مقاطع زندگی ائمه اطهار متناسب با سنین دانش آموزان به عنوان بهترین الگو، در حوزه عترت انتخاب شده و در اختیار دانشآموزان قرار گرفته و در هر استان دبیرخانهای به منظور انتخاب و معرفی یک امام برای استان مربوطه و آشنایی دانشاموزان با سیره ائمه در نظر گرفته شده است.
او از اجرایی شدن سند جامع توسعه و تامین فرهنگ نماز در مراکز آموزش و پرورش خبر و ادامه داد: نخستین گام در این حوزه، راهاندازی طرح مبین(مدیریت برنامه یاوران نماز) با آموزش عملی مدیران مدارس به منظور برپایی نماز جماعت و انس با قرآن در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: 750 مرکز دارالقران به عنوان جایگاهی برای آموزش تخصصی قران علاوه بر کتب و آموزهای درسی در حال فعالیت هستند.
مسیبزاده گفت: فعالیتهای فراگیر تنها مختص به حافظان و دانشموزان قرآنی نبوده بلکه اکنون این فعالیتها برای 13.5 میلیون دانشآموز در کشور انجام میشود اما لازم است که فعالیتهای فراگیر اثربخش و تاثیرگزار باشد.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش افزود: تنها مسابقات قرآنی در وازرت مدنظر نیست، مسابقات قرآنی هدف نیست و تنها یکی از فعالیتهای این وزارتخانه است و مسابقات به عنوان یک ابزار سعی بر شناسایی و ارتقا سطح علمی دانشآموزان دارد.