نماز و روزه چینی ها

■ نماز و روزه چینی ها

نماز و روزه چینی ها

مسلمانان چین مانند مسلمانان دیگر کشورها با آداب و رسوم خاصی به استقبال ماه رمضان می‌روند، مسلمانان چین که تعدادشان به ۱۲۰ میلیون نفر می‌رسد  از آداب و رسوم خاصی در ماه رمضان پیروی می‌کنند.

ماه رمضان یا «باتشای» در چین ۳۰ روزه است و قابل تغییر نیست و مسلمانان عادت دارند در این کشور ۳۰ روز کامل را روزه بگیرند، جمعیت اسلامی چین نیز آغاز و پایان ماه رمضان را بر اساس صور فلکی به مسلمانان این کشور اعلام می‌کند.

پیش از آغاز ماه رمضان، مسلمانان نظافت داخل و بیرون منازل و مساجد را انجام می‌دهند و روی دیوارهای منازل و مساجد تابلوهای قرآنی آویزان می‌کنند، مسلمانان چین مساجد را تزیین و نورافشانی می‌کنند و فرش‌های جدید را جایگزین فرش‌های قدیمی می‌کنند.

ماه رمضان در مساجد چین دروس دینی اعم از احکام روزه و اخلاق روزه‌داری برپا می‌شود و مسلمانان تلاش می‌کنند تا هر چه بهتر از این ماه استفاده کنند، در این ماه مسلمانان در کارهای خیر مشارکت می‌کنند و به افراد نیازمند کمک می‌کنند.

مسلمانان چین مانند مسلمانان دیگر کشورهای جهان اسلام، سفره‌های افطاری جمعی پهن می‌کنند تا روابط دوستانه‌شان بهتر شود، سفره‌های افطاری به شکل گرد پهن می‌شوند و در آن‌ها غذاهای چینی گذاشته می‌شوند و موقع صرف غذا نیز تلاش می‌شود تا از اسراف جلوگیری شود.

افطاری در دو مرحله انجام می‌شود یک بار چای سبز یا چای قرمز محلی با شکر می‌نوشند و هندوانه می‌خورند و سپس به مساجد برای اقامه نماز جماعت می‌روند و بار دیگر افطار می‌خورند و از غذاهای بدون کلسترول و بدون روغن استفاده می‌کنند.

چینی‌ها در ماه رمضان بیشتر برنج بخارپز شده با گوشت بره می‌خورند و از میوه‌های استوایی و خرما استفاده می‌کنند، مساجد چین در هنگام اقامه نماز تراویح (نماز ویژه اهل تسنن در ماه رمضان) مملو از جمعیت می‌شوند.

تعداد نمازگزاران در دهه آخر ماه رمضان و شب‌های قدر در مساجد بیشتر می‌شود آنان در این شب‌ها به قرائت قرآن می‌پردازند.

مسجد نیوجیه که قدمتی 1000 ساله دارد از قدیمی‌ترین مساجد چین است که تاکنون باقی مانده و مردم در آن نیز به عبادت می‌پردازند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1397/3/12 ساعت 14:12
کد : 2318
دسته : اخبار نماز در جهان
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز