افزایش محدودیت اقامه نماز برای مسلمانان هند

■ افزایش محدودیت اقامه نماز برای مسلمانان هند

افزایش محدودیت اقامه نماز برای مسلمانان هند


افزایش محدودیت اقامه نماز برای مسلمانان هند
با ادامه روند افزایش محدودیت ها علیه مسلمانان در هند، اقامه نماز برای آنها در مکانهایی غیر از مساجد ممنوع اعلام شد.
با ادامه روند افزایش محدودیت ها علیه مسلمانان در هند، اقامه نماز برای آنها در مکانهایی غیر از مساجد ممنوع اعلام شد.

مانوهر لعل ختار سروزیر ایالت هاریانا در شمال هند امروز اعلام کرد که مراسم نماز مسلمانان از جمله نماز جمعه صرفا باید در داخل مساجد انجام شود و انجام آن در مکان های عمومی قانونی نیست.
سخنان این مقام ایالتی چند روز پس از حمله اعضای برخی گروه های افراطی هندو به مراسم نماز جمعه مسلمانان در شهر گوروگرام در 45 کیلومتری دهلی نو که در این ایالت قرار دارد منتشر می شود.

گروه های هندو در شهر گوروگرام اعلام کرده اند اجازه برگزاری مراسم نماز در اماکن عمومی را نخواهند داد و نماز باید در مساجد برگزار شود.
سروزیر ایالت هاریانا افزود: برگزاری نماز در امکان عمومی در حال افزایش است. اگر مسلمانان دارای فضای کافی برای برگزاری نماز جماعت ندارند باید مراسم دینی خود را در خانه ها و به صورت فردی اجرا کنند.
این در حالیست که گروه های مسلمان اعلام کرده اند که آنها مجبور به برگزاری نماز جمعه در اماکن عمومی هستند زیرا تعداد مساجد برای اسکان جمعیت 600 هزار نفری مسلمانان در این شهر کافی نیست.

گروه های هندوی راست گرا از دولت هاریانا و حزب حاکم 'بهارتیا جانتا پارتی' (بی جی پی) نیز درخواست کرده اند تا موضع خود در این خصوص را مشخص کنند.
وی در خصوص حمله گروه های هندو به مراسم نماز جمعه اعلام کرد: حفظ نظم و قانون بر عهده دولت است و دولت به این وظیفه عمل خواهد کرد.
گروه های هندو از این موضع سروزیر ایالت هاریانا استقبال کرده اند.

روز جمعه چندین گروه افراطی هندو در دسته های بزرگ با سر دادن شعارهایی مانند 'بنگلادشی به خانه ات بازگرد' به جمعیت نمازگزاران حمله و از برگزاری نماز جمعه در این شهر جلوگیری کردند.
این گروه ها می گویند برگزاری نماز جمعه یک 'جهاد' از سوی مسلمانان برای تصاحب زمین است.
هر هفته در این شهر در حدود 115 مکان غیر از مساجد نماز جمعه برگزار می شود.
این درحالی است که روز جمعه اعضای گروه هندوی سانیوکت هندو سنگارش سامیتی اعلام کردند در 10 مکان از برگزاری مراسم نماز جمعه مسلمانان در مناطق عمومی در گورگاون واقع در ایالت هاریانا جلوگیری کرده اند.

این اقدام خشونت بار گروه هندوی افراطی به نام 'سانیوکت هندو سنگارش سامیتی' در جلوگیری از برگزاری نماز جمعه، دو هفته پس از آنکه ساکنان دو روستا در گورگاون با حضور در یک میدان از اجتماع حدود 700 مرد مسلمان جلوگیری کردند، اتفاق می افتد.
این گروه افراطی اعمال خشونت آمیز خود را اینگونه توجیه می کند که مردم محلی از اینکه مسلمانان به بهانه نماز جمعه زمین های دولت هند را اشغال می کنند ناراضی هستند.
راجیو میتال یک مقام این گروه ملی گرا گفت: مسلمانان باید از دولت برای برگزاری نماز جمعه در مناطق باز مجوز کسب کنند. ما از برگزاری نماز جماعت مسلمانان در 10 منطقه جلوگیری کردیم. درخواست ما مشخص بود. آنها باید مجوز کسب کنند.

یک شاهد عینی گفت : مسلمانان مشغول برگزاری نماز در نزدیکی یکی از ایستگاه های مترو منطقه بودند که چند خودرو در محل حاضر شدند و سرنشینان آنها سعی کردند به سوی مسلمانان حمله کنند اما با مقاومت پلیس مواجه شده و در نهایت مجبور به ترک محل شدند اما بعد از این اتفاق مسلمانان برای ادامه نماز دچاره واهمه شده بودند.
تصاویر مربوط به حمله گروه های هندو به جمعیت نمازگزار در رسانه های اجتماعی هند به طور گسترده منتشر شده است.
این درحالی است که نزدیک به 130 نفر از ساکنان منطقه گورگاون در نامه ای اعتراض آمیز به مقامات محلی با این تقاضای گروه های هندو مخالفت کرده و از مقامات درخواست کرده اند که بر اساس قانون اساسی از حق مسلمانان در برگزاری صلح آمیز نماز جمعه حمایت کنند.
مقامات پلیس گورگاون اعلام کرده اند که هیچ شکایتی در خصوص جلوگیری از برگزاری نماز جمعه دریافت نکرده اند.
مجموعا 22 مسجد در گورگاون وجود دارد. بزرگ ترین مسجد این منطقه که هم اکنون در حال ساخت است به دلیل اختلاف قانونی از ادامه ساخت آن جلوگیری شده است.
ماه گذشته 7 نفر به اتهام حمله به یک گروه مسلمان که در این منطقه مشغول برگزاری نماز بودند بازداشت شدند. اما این افراد یک هفته بعد به قید وثیقه آزاد شدند.
در هفته جاری ساکنان مسلمان گورگاون به دلیل ترس از حمله گروه های افراطی هندو از برگزاری نماز جمعه خودداری کردند.

یک سخنگوی این گروه افراطی گفت: متوقف کردن نماز جمعه در این منطقه اولین موفقیت ما بود. اکنون ما باید اطمینان پیدا کنیم که همه موارد اقامه نماز در خارج از مساجد در این شهر متوقف می شود.
مقامات دولتی گورگاون تاکنون هیچ بیانیه ای مبنی بر نیاز مسلمانان برای اخذ مجوز جهت برگزاری نماز جمعه صادر نکرده اند.

گروه هندوی سانیوکت هندو سنگارش سامیتی همچنین خواهان مخالفت مقامات دولتی با برگزاری نماز جمعه مسلمانان در مناطقی که دارای جمعیت اکثریت هندو شده است.
مسلمانان این منطقه هر جمعه برای برگزاری نماز جمعه در 106 نقطه غیر از مساجد حضور می یابند.

منبع: شیعه نیوز

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1397/2/18 ساعت 11:26
کد : 2249
دسته : اخبار نماز در جهان
لینک مطلب
کلمات کلیدی
محدودیت اقامه نماز برای مسلمانان هند
نماز
قنوت

■ روحیات امام خمینی‌(ره) متأثر از اثرات نماز بود

 محمد‌حسین رضایی، با موضوع «نماز و ولایت»، مطالبی بیان کرده است که اهم مطالب آن به مناسبت ایام دهه فجر در این سایت باز نشر داده می شود : نماز نعمتی است که خدا به ما داده تا بتوانیم به وسیله آن با ساحت مقدس الهی ارتباط برقرار کنی ...

■ عصبانیت رژیم آل خلیفه از نماز خواندن مردم در مساجد تخریب شده

جمعیت الوفاق بحرین اعلام کرد که رژیم آل خلیفه از تعدادی از شهروندان این کشور تعهد گرفته که در محل مساجدی که از سوی این رژیم تخریب شده است نماز نخوانند. بر اساس این گزارش رژیم آل خلیفه امروز یکشنبه تعدادی از شهروندان را به پاسگاه "النبیه صالح& ...

■ نشست هم اندیشی جذاب سازی و تقویت برنامه های فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز برگزار شد

 نشست هم اندیشی جذاب سازی و تقویت برنامه های فرهنگی و آموزشی ستاد اقامه نماز با حضور سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز و بنیاد حضرت مهدی (عج)، منصور سرگزی معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش و جمعی از مدیران مرکز و استان ها روز سه شنبه ۲۱ دی ماه ...

■ برنامه های ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز در اولویت برنامه های فرهنگی و دینی وزارت جهاد کشاورزی قرار گیرد

سید علی مهدیان معاون برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور در گفتگو با روابط عمومی از برگزاری جلسه ای با هدف بحث و تبادل نظر پیرامون ظرفیت های ستاد اقامه نماز و وزارت جهاد کشاورزی در امر اقامه نماز و برنامه های آتی در ترویج و توسعه فرهنگ ...

■ تولید بسته جدید نماز و آسیبهای اجتماعی

درراستای فرمایش سال گذشته ی مقام معظم رهبری است که "از مؤثرترین راهکارها برای کاهش آسیب های اجتماعی نماز است" مرکز تخصصی نمازـ وابسته به ستاد اقامه نماز ـ اقدام کرده است به تولید بسته محتوایی  شامل دو کتاب با موضوع ارتباط نماز با آسیب ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز