■ پیشبینی 5 میلیارد تومان در حمایت از آثار و نرم افزارهای موضوع نماز
پیشبینی 5 میلیارد تومان در حمایت از آثار و نرم افزارهای موضوع نماز
معاون برنامهریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور از پیشبینی 5 میلیارد تومان بودجه در حمایت از آثار و نرمافزارهای موضوع نماز خبر داد.
سیدعلی مهدیان پیش از ظهر امروز در گردهمایی کارشناسان برنامهریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استانهای سراسر کشور با بیان اینکه مباحث امروز را به سه بخش تقسیم کردهایم، اظهار کرد: برنامهریزی و سیاستهای سال جاری معاونت، تبیین فرایند ارزیابی عملکرد سال گذشته دستگاههای اجرایی و آموزش و توجیه نحوه استفاده از سامانه سجاد را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
وی با اشاره به اینکه امسال قصد داریم برنامههای ستاد اقامه نماز دستگاهها منطبق با سیاستهای کلان و برنامه ششم توسعه تدوین شود، گفت: با همین رویکرد برنامههایی تدوین شده و روز گذشته توافقنامه 13 دستگاه به استانداریها ارسال شده است.
معاون برنامهریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه امسال برای هر برنامه دو یا سه صفحه پیوست تعیین کردهایم، افزود: برای هر برنامه فعالیتهای سرآمد و شاخص ارزیابی را از ابتدای سال تدوین کردهایم.
وی با اهمیت به برگزاری جلسه توجیهی و آموزشی برای حوزه ستادی از سوی دستگاههای اجرایی،گفت: هدف این بود ابتدای سال تیم نظارتی درون دستگاه فعال شوند.
مهدیان با بیان اینکه مدیریت ارشد دستگاه را درگیر کردهایم که نهایت شناسایی قوت و ضعفها و ارائه راهکارها برای بهبود برنامهها مورد توجه است، افزود: تجلیل از فعالان و خادمان نماز دستگاهها حائز اهمیت بوده است.
وی با اشاره به اینکه دومین سیاست ما شناسایی و استفاده حداکثری از ظرفیتها در مرکز استانهاست، خاطرنشان کرد: توسعه امر نظارت سیاست ویژه ماست.
معاون برنامهریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه امسال طبق تاکید مقام معظم رهبری علمی بودن و واقعی بودن برنامهها مورد توجه است، افزود: در این راستا سیاستهای نماز را ابلاغ و تلاش کردیم برنامهها کیفی شوند.
وی با اشاره به اینکه امسال 5 میلیارد تومان در حمایت از آثار و نرمافزارهایی با موضوع نماز پیشبینی شده است، گفت: تاکنون محور فرهنگی یک محور مجموع بود اما امسال یک محور با عنوان نماز و برنامه نمازی تعیین شده است.
مهدیان با اهمیت به تولید آثار فرهنگی در فضای مجازی با موضوع و رویکرد نماز، افزود: در جشنواره ملی ارتباطات ( فاوا) بهترین برنامهها را در حوزههای مختلف شناسایی و مورد تجلیل قرار میدهند که بسیار حائز اهمیت است.
وی تنوعبخشی و کیفیبخشی برنامهها را مهم دانست و گفت: برگزاری جشنواره فرهنگی ـ هنری در فضای مجازی از برنامههایی بود که در وزارت ارتباطات مورد توجه قرار گرفت.
معاون برنامهریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور بیان کرد: با توجه به ظرفیت رسانه ملی توجه ویژه به برنامههای صدا و سیما حائز اهمیت است.
وی با اشاره به اینکه امسال دو جشنواره ملی توسط صدا و سیما برگزار خواهد شد، افزود: در کنار برنامههای معمول برگزاری برنامه ویژه از توسط صدا و سیما در حوزه نماز حائز اهمیت است.
مهدیان با بیان اینکه در جشنواره تولیدات رسانه ملی که طی هر سال برگزار میشود، یک محور برنامه، نماز قرار گرفته است، تصریح کرد: امسال اولین جشنواره پویانمایی و انیمیشن در صدا و سیمای همدان برگزار میشود که یک محور آن نماز است.
وی با تاکید به استفاده از ظرفیتهای جدید طی امسال، افزود: در برنامهها به ارتقای سطح دانش و مهارت مخاطبین دستگاههای اجرایی توجه کردهایم.
معاون برنامهریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به برگزاری دوره آموزشی کارکنان و دبیران ضمن خدمت، گفت: بازنگری مجدد به فضاهای اقامه نماز درون سازمانها، راههای مواصلاتی و تفرجگاهها را در دستور کار داریم.
وی با بیان اینکه فضای نمازی راههای مواصلاتی و تفرجگاهها مطلوب است اما نیازمند به استانداردسازی داریم، افزود: بومیسازی برنامهها طرح خوبی بود که سال گذشته اجرایی شد اما نقاط ضعفی هم داشت که باید آسیبشناسی صورت گیرد تا موارد نقص را کاهش و قوت را افزایش دهیم.
مهدیان خاطرنشان کرد: سال گذشته ستاد اقامه نماز کشور طرح ملی بومیسازی برنامههای ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز را در سطح استانهای کشور اجرایی کرد اما کمتر شاهد برنامههای بومی و ابتکاری خلاقانه بودیم که امسال انتظار داریم به کیفیت بخشی توجه شود اما تعداد مهم نیست.
وی با اشاره به اینکه جشنواره فرهنگی و هنری نماز طی سه دوره در استان همدان برگزار شد که کار ارزشمندی بود، افزود: مسابقه سرود که سمنان مبدع آن بود نیز برنامه مهمی است.
معاون برنامهریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور با تاکید به اینکه بر روی هر برنامه ویژه اصرار داریم و البته هر برنامهای ابتکاری نیست و خلاقیت در آن مدنظر است، بیان کرد: شورای اقامه نماز ظرفیتی است که باید در استانها فعال باشد و اگر این مجموعه درگیر باشند، شاهد اقدامات اثرگذاری خواهیم بود.
وی با بیان اینکه در برخی از استانها ناهماهنگیهایی بین مدیر ارشد استان وجود دارد که این به تدبیر مدیران ستاد اقامه نماز استانها برمیگردد تا چطور مسئله را حل کنند، افزود: باید نماز را خارج از مسائل سیاسی دید.
مهدیان با اشاره به اینکه توسعه نظارتها با استفاده از ظرفیت دستگاهها مورد تاکید است، گفت: تیمهای اجرایی میزان تحقق و کیفیت برنامهها را ارزیابی کنند.
منیع: فارس