استاد حوزه و دانشگاه: اهمیت دادن به اوقات نماز زندگی انسان را پربرکت می‌کند

■ استاد حوزه و دانشگاه: اهمیت دادن به اوقات نماز زندگی انسان را پربرکت می‌کند

استاد حوزه و دانشگاه: اهمیت دادن به اوقات نماز زندگی انسان را پربرکت می‌کند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، خانم حیدری، استاد حوزه و دانشگاه، امروز در سلسله نشست های حلقه های معرفت که با موضوع « اعتقادی» در رواق دارالاجابه حرم مطهر رضوی برگزار شد، گفت: مالی که خمس آن پرداخته نشده اثر وضعی خود را بر وجود ما می گزارد و بر هر مرد و زنی که درآمد دارند، واجب است خمس خود را بپردازند.

 

وی به اهمیت نماز اول وقت اشاره و ابراز کرد: در دین مبین اسلام، نماز اول وقت خیلی سفارش شده است. نمازهایتان را اول وقت بخوانید، مخصوصا نماز صبح را؛ چرا که اگر نماز صبح را اول وقت بخوانید، روز شما با خیر و برکت خواهد شد. 

 

این استاد مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س) مشهد با بیان این که روز خود را با خواندن قران آغاز کنید تا روز شما با برکت شود، گفت: خواند نماز شب، به زندگی انسان برکت می دهد و سبب حفظ شدن آبروی ما می شود. 

 

حیدری با اشاره به آیه «إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاء وَالْمُنکَرِ، که نماز [آدمى را] از زشتکارى و ناشایست باز مى‏دارد»، افزود: اگر انسان نماز را به پا دارد به سراغ گناه نمی رود.

 

وی افزود: اگر نماز، سبب دوری ما از گناه نمی شود، باید علت آن را در نماز خود جستجو کنیم و الّا قرآن کلام، خداوند متعال است و به طور قطع، نماز مقبول، ما را از گناه دور می کند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه با طرح این پرسش که چرا ما با خواندن نماز، باز به سراغ گناه می رویم، اظهار کرد: نمازی انسان را از گناه دور می کند که اول وقت و با حضور قلب خوانده شود و صحیح باشد؛ از این رو گاهی نماز اول وقت می خوانیم و حضور قلب داریم، اما با لباسی نماز می خوانیم که خمس آن را ندادیم و این نمازچون شرط صحت را ندارد، اثرگزار نیست.

 

وی باخاطر نشان کردن این که باید احکام نماز را یاد بگیریم، ابراز کرد: باید شرایط نماز را رعایت کنیم؛ گاهی وضو و قرائت ما اشکال دارد. باید به این مهم توجه کرد که اگر ذکر رکوع و سجده را درحالیکه سر از رکوع و سجده برمیداریم بگوییم، نماز باطل است

 

این استاد مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س) مشهد در پاسخ به این پرسش که از کجا متوجه شویم نماز ما قبول شده یا نه، گفت: اگر بخواهیم بدانیم که نماز ما قبول شده یا نه؟ باید ببینیم آیا بعد از نماز از گناه متنفر هستیم یا نه؟/1309/پ202/ح

 
 
 
 
 
 
/ پايان خبر /
 
 

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/5/25 ساعت 10:20
کد : 214
دسته :
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز