از تحصیل در دانشگاه علامه طباطبایی تا شهادت هنگام نماز

■ از تحصیل در دانشگاه علامه طباطبایی تا شهادت هنگام نماز

از تحصیل در دانشگاه علامه طباطبایی تا شهادت هنگام نماز

از تحصیل در دانشگاه علامه طباطبایی تا شهادت هنگام نماز
حافظ کل قرآن بود و در دانشگاه علامه طباطبایی زبان فرانسه می‌خواند اما در مدرسه به بچه‌ها قرآن درس می‌داد، با آغاز جنگ راهی جبهه شد و ۱۱ بار مجروح شد و سرانجام در عملیات والفجر۸ هنگام خواندن نماز به شهادت رسید.

به گزارش خبرنگار فعالیت‌های قرآنی در ادامه دیدار‌های جامعه قرآنی با خانواده معظم شهدا هیأتی قرآنی به دیدار خانواده شهید قاسم اسلامیان امیری رفتند.

از آنجایی که پدر و مادر شهید به رحمت خدا رفته‌اند و از آنجایی که این شهید در دوران دانشجویی با خانواده عمویش در تهران زندگی می‌کرده در این دیدار میهمان منزل عموی شهید بودیم.

در این دیدار عموی شهید درباره برادر‌زاده‌اش گفت: قاسم متولد ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۳۴۲ در شهر بابل بود، دوران کودکی و نوجوانی را در زادگاهش گذراند و پس از اخذ دیپلم در رشته زبان فرانسه دانشگاه علامه طباطبایی پذیرفته شد و برای ادامه تحصیل به تهران آمد. این شهید عزیز در دوران تحصیل در تهران چند روز در هفته در منزل ما و چند روز را هم در منزل خواهرش می‌گذراند از این رو در سال‌های آخر عمرش کنار ما بود و از وی بهره می‌بردیم.

خیلی مهربان و خوش قلب بود و همیشه با خنده و محبت با ما برخورد می‌کرد. باوجود گذشت سال‌های زیاد از شهادتش اما هرگاه به یادش می‌افتم اشک از چشمانم سرازیر می‌شود. از آنجایی که برادرم یعنی پدر قاسم چند سال قبل از شهادتش از دنیا رفته بود، قاسم من را مانند پدرش دوست داشت و به من احترام می‌گذاشت.

حافظ کل قرآن بود و در مدرسه به بچه‌ها قرآن درس می‌داد، به جز این در دانشگاه درس می‌خواند و تا جایی که اطلاع داریم با شهید همت هم‌دانشگاهی بود.

در ادامه زن‌عموی شهید درباره شهید قاسم اسلامیان امیری گفت: این شهید عزیز انس ویژه‌ای با قرآن کریم داشت و همیشه در خانه به بچه‌ها قرآن می‌آموخت. او معلم قرآن یکی از مدارس صالح‌آباد بود و پس از شهادت این مدرسه را به نامش مزین کردند.

در هفته سه روز در منزل ما بود و چند روز هم به منزل خواهرش می‌رفت. همیشه ما را به نماز اول وقت و انس با قرآن توصیه می‌کرد.

بسیار باادب و مهربان بود و من را مانند مادرش مورد احترام قرار می‌داد. خدا به من و عمویش دو دختر عنایت کرد و نام هر دو فرزندم را این شهید عزیز انتخاب کرد، یکی از فرزندان را فاطمه و دیگر فرزندم را مرضیه نام گذاشت.

با آغاز جنگ به جبهه رفت و مرتب در منطقه بود، چند نوبت اعزام شد و حتی ۱۱ بار مجروح شد. تا اینکه شب قبل از آخرین اعزام به منزل ما آمد و گفت: حلالم کنید، این آخرین سفرم است و دیگر بازگشتی در کار نخواهد بود، گفتم: می‌دانم که حتماً به سلامت باز‌می‌گردی اما روی حرفش ماند و گفت: این آخرین دیدار ما است حلال کنید. رفت و در عملیات والفجر ۸ به شهادت رسید.

در ادامه دختر عموی شهید درباره خصوصیات این شهید والا‌مقام گفت: من کودک بودم که شهید اسلامیان به منزل ما می‌آمد، بسیار مهربان بود و به ما قرآن یاد می‌داد. می‌گفت: دوست دارم خدا چهار دختر به من بدهد تا نام همه را فاطمه بگذارم.

به یاد دارم مادر شهید هم تا آخرین لحظات زندگی‌اش با قرآن مأنوس بود و حتی اواخر عمرش دچار بیماری آلزایمر شده بود باز هم قرآن را فراموش نکرده بود و همیشه آن را در دست می‌گرفت.

این شهید عزیز سرانجام در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ۱۳۶۵ تنها دو روز مانده به سالروز تولدش در عملیات والفجر ۸ براثر اصابت گلوله آن هم سر نماز به شهادت رسید.

منبع : فارس

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1396/11/29 ساعت 12:42
کد : 2019
دسته : اخبار نماز در استان‌ها
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز