استقرار ۳۶۰۰ روحانی در مساجد روستایی و مناطق محروم

■ استقرار ۳۶۰۰ روحانی در مساجد روستایی و مناطق محروم

استقرار ۳۶۰۰ روحانی در مساجد روستایی و مناطق محروم

 حجت‌الاسلام والمسلمین علی امیرآتشانی با اشاره به نقش برجسته و اثرگذار مساجد در حوزه‌های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی، گفت: سازمان تبلیغات اسلامی طبق رسالت خود در بخش نرم‌افزاری و تهیه محتوا برای مساجد فعالیت می‌کند.

 

وی با اشاره به آیه 18 سوره «توبه» افزود: سازمان تبلیغات اسلامی برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای برای آبادی مساجد دارد و معتقدیم آبادانی معنوی و فرهنگی، مهم‌تر از عمران ظاهری و فیزیکی است.

 

مدیر برنامه‌ریزی مساجد کشور سازمان تبلیغات اسلامی، با بیان اینکه آبادانی مساجد مشروط به حضور مستمر ائمه جماعات است، خاطرنشان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی در همین راستا 3 هزار و 600 روحانی در مساجد روستایی و مناطق محروم مستقر کرده است که آنان توانسته‌اند تعدادی از مساجد غیر فعال کشور را با برگزاری نماز جماعات، بیان و ترویج احکام و آموزه‌های دینی و برگزاری برنامه‌های مذهبی و فرهنگی، فعال کنند.

 

امیرآتشانی اضافه کرد: فعال‌سازی مساجد غیرفعال از رویکردهای همیشگی سازمان تبلیغات اسلامی است که در همین راستا درنظر داریم 600 مسجد را در هر سال فعال کنیم، که این تعداد شامل مساجدی می‌شود که به دلیل نبود روحانی در طول سال به غیر از برخی مناسبت‌های دینی از جمله ماه‌های محرم و رمضان، فعالیت چندانی ندارند و حتی نماز جماعت در آن‌ها برگزار نمی‌شود.

 

وی گفت: سازمان تبلیغات اسلامی همه ساله نرم‌افزارها و محتواهای مفیدی را در مناسبت‌های دینی و انقلابی تهیه می‌کند که آن‌ها به مساجد ارسال می‌شوند و در این زمینه تلاش می‌کنیم تا این نرم‌افزارها و محتواها را به همه مساجد کشور ارسال کنیم.

 

مدیر برنامه‌ریزی مساجد کشور سازمان تبلیغات اسلامی، درباره فعال نبودن بسیاری از مساجد روستایی، اظهار کرد: راه‌اندازی و فعال شدن مساجد در مناطق روستایی نیازمند همت همگانی و مشارکت‌های مردمی است و صرفا با تلاش سازمان تبلیغات اسلامی محقق نمی‌شود.

 

امیرآتشانی افزود: طرح «روحانی مستقر» این سازمان در روستاهای دارای بیش از 200 خانوار اجرا می‌شود و فراگیرشدن این طرح نیازمند همراهی بیشتر مردم و فعال‌تر شدن و همرامی بیشتر سازمان‌های مرتبط با این حوزه است.

 

وی اضافه کرد: فعال‌تر شدن مساجد در همه شهرها و روستاهای کشور نیازمند تغییر باورهای عمومی است یعنی همانطور که در برنامه‌ریزی‌های کلان کشور، ساخت مدرسه یا خانه بهداشت برای همه روستاها درنظر گرفته می‌شود، باید ساخت و فعال‌سازی مساجد نیز مدنظر باشد.

 

مدیر برنامه‌ریزی مساجد کشور سازمان تبلیغات اسلامی، با بیان اینکه این سازمان و مرکز رسیدگی به امور مساجد و سایر دستگاه‌های مرتبط با مساجد به تنهایی نمی‌توانند نهضت ساخت و فعال‌سازی مساجد را در سراسر کشور محقق کنند، گفت: افزایش حوزه‌های علمیه و پرورش بیشتر طلاب از الزامات این نهضت است تا از این طریق برای فعالیت در مساجد، امام جماعت به اندازه کافی داشته باشیم.

 منبع: شبستان 

 

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1396/10/10 ساعت 14:19
کد : 1834
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز