راه مصون ماندن در فضای مجازی توسعه نماز در جامعه است

■ راه مصون ماندن در فضای مجازی توسعه نماز در جامعه است

راه مصون ماندن در فضای مجازی توسعه نماز در جامعه است

دبیر هیئت دولت در همدان گفت: اگرچه فضای مجازی می‌تواند قابلیت‌های انسان را افزایش دهد، اما باید توجه داشت راه مصون ماندن در فضای مجازی، توسعه نماز در جامعه است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان محسن حاجی میرزایی دبیر هیئت دولت پیش از ظهر امروز در نخستین جشنواره نماز و فضای مجازی همدان اظهار داشت: افتخار می‌کنم از افرادی باشم که در عرصه ترویج نماز گام بردارند.

وی با بیان اینکه نماز عامل بازدارنده از فحشا و منکر است، افزود: نماز جایگاه ممتازی در دین مقدس اسلام دارد به گونه‌‌ای که در صورت قبولی نماز است که اعمال انسان در درگاه الهی نیز پذیرفته می‌شود.

دبیر هیئت دولت عنوان کرد: همگی می‌دانیم انسان‌ها در شرایطی به دنیا می‌آیند که چیزی نمی‌دانند و در مرحله بعد به ابزارهایی مانند چشم، گوش و قلب مجهز می‌شوند تا شکرگذار خالق هستی باشند.

وی با اشاره به اینکه آنچه با عنوان تمدن شناخته می‌شود در حقیقت دریچه ورود و شکل‌گیری آن، وجود چشم، گوش و دل در انسان‌هاست گفت: مربیان و پیامبران نیز از این طریق با انسان‌ها حرف می‌زنند.

حاجی‌میرزایی با تشریح آیات قرآن کریم و جایگاه تدبر، تعقل، شنیدن و دیدن در قرآن ابراز کرد: انسان‌ها متفاوت هستند چون به روش‌های متفاوتی از این ابزارها استفاده می‌کنند در حالی که ما در قرآن کریم مشاهده می‌کنیم خداوند درباره انسان‌هایی می‌گوید که گوش دارند اما نمی‌شنوند، چشم دارند اما نمی‌بینند، افرادی که قرآن کریم آنها را کمتر از حیوانات معرفی می‌کند.

وی افزود: ما از طریق این ابزارهاراه خود را پیدا می‌کنیم، از تجربیات پیشینیان آگاه می‌شویم  بنابراین وقتی این سه ابزار در انسان از کار می‌افتد تصویر وحشتناکی در جهان شکل می‌گیرد به همین دلیل از مهم‌ترین رسالت پیامبران، برداشتن زنگار از روی این ابزار‌ها و کارآمد کردن آنها است.

 دبیر هیئت دولت با بیان اینکه وقتی این ابزارها از کار بیفتد قرآن آن فرد را غافل می ‌نامد و درمان آن را ذکر معرفی می‌کند عنوان کرد: خدمتی که نماز می‌تواند به فضای مجازی و تطهیر آن کند بسیار بیشتر از خدمت فضای مجازی به نماز است.

وی با تاکید بر اینکه آنچه که می‌تواند انسان را از ورطه سقوط نجات دهد نماز است تصریح کرد: چشم، گوش و قلب انسان‌ها در طول تاریخ امتداد یافته‌اند یعنی ابزارهایی ایجاد شده که قابلیت‌های این ابزارها را افزایش می‌دهد مانند خط که سبب می‌شود قدرت و ظرفیت گوش و چشم افزایش یابد.

حاجی‌میرزایی با تشریح  جایگاه و نقش خط در قرآن کریم بیان کرد: از جمله امتدادهای این سه ابزار ارزشمند در دنیای کنونی فضای مجازی است که قابلیت ممتازی دارد و سرعت انتقال پیام و میزان پایداری آن را افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه چه بسیار اندیشه‌های بزرگی که به مدد خط در طول تاریخ پایدار شده‌اند، ابراز کرد: آنچه که سبب شده یک پیام در طول زمان‌ها پایدار بماند، خط است و این قابلیت خط را، فضای مجازی نیز دارد به همین دلیل می‌تواند به انسان کمک کند قابلیت‌های خود را افزایش دهد.

دبیر هیئت دولت با تاکید براینکه آنچه در فضای مجازی اهمیت دارد این است که بتوانیم از این ابزارها درست استفاده کرده و معرفت خود را افزایش دهیم، اظهار داشت: قرآن کریم عامل مصون ماندن ابزارها از آلودگی‌ها و‌مخاطرات را توسعه نماز می‌داند.

وی تصریح کرد: معتقدیم بیش از اینکه نماز به فضای مجازی نیاز داشته باشد این فضای مجازی است که به نماز محتاج است پس باید ارتباط بین نماز و فضای مجازی را برقرار کرد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1396/9/26 ساعت 15:45
کد : 1784
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز