در جلسه ستاد اقامه نماز قم مطرح شد: ■ لزوم هزینه یک درصد اعتبار دستگاههای اجرایی در جهت ترویج فرهنگ نماز
ه گزارش خبرگزاری«حوزه»، سید صدرالدین موسوی، در جلسه شورای اقامه نماز استان قم با تأکید بر اینکه دستگاههای اجرایی اعتبارهای مربوط به نماز را باید در اولویت هزینههای خود قرار دهند، اضافه کرد: باید رویکرد اصلی مدیران در همه زمینهها موضوع نماز باشد.
وی همچنین برگزاری اجلاس نماز در قم را اقدامی خوب توصیف کرد و افزود: با توجه به حرکت دنیای امروزی به سمت فضای مجازی، تولید محتوا در حوزه نماز باید بر بستر این فضا صورت گیرد.
موسوی، نقش مجموعههای متولی بهویژه مرکز تحقیقات کامپیوتری اسلامی را در این راستا مهم ارزیابی کرد و افزود: مقوله ترویج فرهنگ نماز باید از مدارس آغاز شود و برای این امر ایجاد انگیزه در امامان جماعت ضروری است و اگر کمبود اعتبار نیز وجود دارد، باید جبران شود.
رئیس ستاد اقامه نماز استان قم، نیز به برپایی بیش از 200 نماز جماعت در ادارههای مختلف استان اشاره کرد و گفت: نماز جماعت در همه مکانهای استان از قبیل مدارس، اتحادیه ها، اصناف و محل های دارای نمازخانه برگزار می شود.
محمد خامهیار، همچنین یادآور شد: از حدود ۱۴۰۰واحد آموزشی در استان، در ۱۲۰۰واحد، نماز جماعت بهطور منظم در حال اقامه شدن است.
خامهیار، با اشاره به برنامههای مختلف این ستاد برای برگزاری سومین اجلاس استانی اقامه نماز اشاره کرد و افزود: این مراسم در روز بیستوسوم آذرماه جاری در مجتمع آموزش عالی امامخمینی(ره) قم برگزار خواهد شد.
وی ضمن اشاره به همکاری و مساعدت دستگاههای اجرایی در برنامههای استان، از مدیران استانی برای هرچه باشکوه برگزارشدن این اجلاس تأکید کرد.
مدیر ستاد اقامه نماز استان قم، با اشاره به اینکه استان ظرفیتهای زیادی برای ترویج فرهنگ نماز دارد، گفت : ما تاکنون نتوانستیم از همۀ ظرفیتها استفاه کنیم و برخی ظرفیتها مغفول مانده است.
وی تصریح کرد: برای ترویج فرهنگ نماز باید تلاش کرد اما متأسفانه برخی به این موضوع حساسیت لازم را ندارند.
مدیر ستاد اقامه نماز، گفت: اگر مدیری در ترویج فرهنگ نماز کوتاهی کند، بدون تردید کارمندان آن اداره هم اهتمام نخواهد داشت.
خامهیار، با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در اجلاس سیزدهم به تشکیل کمیتهای برای ارزیابی و نظارت بر دستگاههای اجرایی در امر نماز، گفت: این کارگروه در استان با حضور نمایندگان امامجمعه، استاندار، سازمان برنامهوبودجه، دبیران دستگاهها و کارشناسان ستاد تشکیل میشود و همهساله فعالیتهای دستگاهها را ارزیابی میکند که در سال95، ۱۰نهاد شایستهتقدیرویژه و ۳۵دستگاه شایستهتقدیر شناخته شدند.