بانوان طلبه باید علوم دینی را تدریس کنند

حجت الاسلام و المسلمین استاد قرائتی:
■ بانوان طلبه باید علوم دینی را تدریس کنند

بانوان طلبه باید علوم دینی را تدریس کنند

به گزارش روابط عمومی و امور استان های ستاد  اقامه نماز در گزارشی خبرگزاری مهر به نقل از جامعةالزهرا(س) عنوان نمود: حجت الاسلام و المسلمین استاد قرائتی در جلسه درس اخلاق بانوان طلبه که در تالار بیداری اسلامی برگزار شد با تأکید بر اینکه بانوان طلبه باید خود را وقف کنند تا معلم دینی شوند، گفت: از ابتدای طلبگی، نیت شما این باشد که معلم دین کودکان و نوجوانان باشید.

وی افزود: بانوان طلبه باید به عنوان معلم دینی در آموزش و پرورش، دانشگاه و یا حتی در خانه های خود به تدریس علوم دینی بپردازند و به گونه ای سخن بگویند که عوام بفهمند و خواص بپسندند.

این کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه معلمی شغل نیست بلکه عبادت است، مطالعه کتاب مهارت معلمی را به طلاب توصیه کرد و افزود: بانوان طلبه باید مهارت های خود را افزایش دهند و درس خواندن آنان در این مدت کوتاه باید محکم، عمیق و قابل انتقال باشد.

نیاز دختران به تبلیغ، بیش از پسران است.

وی بر لزوم تربیت بانوان مبلغ دین در جامعه تأکید کرد و گفت: امروز نیاز دختران به تبلیغ، بیش از پسران است زیرا آسیب پذیرتر هستند و بیشتر در معرض انحراف و فساد قرار می گیرند.

حجت الاسلام و المسلمین استاد قرائتی با بیان اینکه سخنان بانوان طلبه باید معیار داشته باشد، اظهار داشت: بانوان مبلغ باید با استدلال و منطق برای مخاطبان خود سخن بگویند تا پایه های دین را در وجود جوانان تقویت کند، حتی با کودکان به صورت منطقی سخن بگویید.

وی یادآور شد: امروز جوانان به ویژه دختران در معرض فساد، بی دینی، شبهات و شایعات هستند، بنابراین بانوان طلبه نباید برای گرفتن مدرک درس بخوانند، بلکه به این نیت درس بخوانند که ابتدا خود و سپس جامعه را نجات دهند، در این صورت مددهای غیبی از راه می رسد.

رئیس ستاد اقامه نماز تصریح کرد: بانوان طلبه باید به گونه ای تحصیل کنند که بتوانند سخت ترین سؤالات را با بیان شیوا و روان پاسخ دهند.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1396/9/12 ساعت 14:19
کد : 1742
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز