نماز، نماد بندگی و دینداری است

استاد مرکز تخصصی نماز
■ نماز، نماد بندگی و دینداری است

نماز، نماد بندگی و دینداری است

به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان ‌شرقی عنوان نمود : حجت‌الاسلام حسین صفری در اولین همایش یاوران نماز در دانشگاه علوم پزشكی تبریز، با تاكید بر اینكه طبق آیات قرآنی، كسی كه خدا را یاری كند، خداوند یاریش می‌كند، اظهار كرد: یكی از ویژگی‌های یاوران خدا این است كه وقتی مكنتی داشته باشند، نسبت به برپایی نماز همت می‌كنند.

وی با تاكید بر اینكه حكم ماموریت حضرت موسی(ع)، نماز بود، خاطرنشان كرد: امید است كه خداوند توفیق دهد تا ناصر دین خدا باشیم، وظیفه‌ی ما انجام كارهای بزرگ و خارق‌العاده نیست، وظیفه‌ی ما انجام كارهایی است كه بر زمین مانده و متولی ندارد.

استاد مرکز تخصصی نماز با تاكید بر اینكه نماز، نماد اسلامیت ماست، خاطرنشان كرد: نماد جامعه اسلامی برپایی نماز جماعت بوده و نماد حكومت اسلامی نیز برپایی نماز جمعه است، نماز هرگز تعطیلی نداشته و این فریضه حتی برای افراد معذور نیز تبدیل به ذكر و دعا می‌شود.

وی با بیان اینكه نماز از جمله عباداتی است كه تعطیلی ندارد، گفت: در نماز سه مسئله وجود دارد، اینكه به چه نمازی امر شده‌ایم، چنین نمازی را چگونه اقامه كنیم و چگونه به چنین نمازی دعوت كنیم.

مدرس و سخنران علمی همایش، با تاكید بر اینكه نماز ستون دین است، بیان كرد: نماز خواندنی نیست بلكه برپا كردنی است؛ طبق آیات قرآنی ما امر شده‌ایم تا نماز را آگاهانه، مخلصانه، به موقع، بادوام، با حوصله و به جماعت برپا كرده و مراقبت در نماز نیز همواره باید برقرار باشد.

وی با اشاره به اینكه برپایی نماز وسطی(نماز ظهر) یكی از مهم‌ترین نمازها در ادارات است، افزود: باید توجه كنیم كه چگونه این صلاه وسطی را اقامه كنیم.

حجت‌الاسلام صفری با تاكید بر اینكه "ناقص بودن نماز" دومین مشكل در نماز است، بیان كرد: در این رابطه نیاز به تكمیل جسم نماز(مقدمات مطلوب، مقارنات مطلوب، تعقیبات مطلوب) و روح نماز داریم.

وی اضافه كرد: مقدمات مطلوب، مقدمه‌سازی برای نماز بوده و مقارنات مطلوب نیز اموراتی است كه به متن و اصالت نماز مربوط می‌شود و همچنین تعقیبات نماز نیز شامل آثار نماز است، نماز باید اثر داشته باشد و حتی برای نمازهای مستحبی نیز تعقیبات توصیه شده است.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینكه نماز یك مسئله تشكیلاتی است، تاكید كرد: اصول و مبانی تبلیغ دین را در دعای "رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی یَفْقَهُوا قَوْلِی" حضرت موسی(ع) می‌توان یافت.

گفتنی است، اولین همایش یاوران نماز با موضوع شیوه‌های دعوت به نماز با حضور جمعی از روسا، امامان جماعت و رابطان نماز مراكز تابعه دانشگاه علوم پزشكی تبریز در سالن اجتماعات مركز مطالعات و آموزش پزشكی این دانشگاه برگزار شد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1396/6/26 ساعت 17:59
کد : 1563
دسته : اخبار مرکز تخصصی نماز
لینک مطلب
کلمات کلیدی
حجت‌الاسلام صفری
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز