به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی نماز:■ دیدار اساتید، مبلغان، دانشپژوهان و کارکنان مرکز تخصصی نماز با حضرت آیت الله خرازی (دامت افاضاته)
به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی نماز روز یکشنبه 17 اردیبهشت ماه در آستانه ولادت با سعادت حضرت علی اکبر(علیه السلام) اساتید، مبلغان، دانشپژوهان و کارکنان مرکز تخصصی نماز با حضرت آیت الله خرازی (دامت افاضاته) دیدار کردند.
در این دیدار ابتدا مدیر مرکز تخصصی نماز ضمن تشکر و قدردانی از بذل محبت حضرت آیت الله خرازی نسبت به مرکز تخصصی نماز و قبول زحمت جهت بهرمند نمودن اساتید، مبلغان، دانشپژوهان و کارکنان این مرکز از بیاناتشان، توضیحاتی از فعالیت ها و برنامه های مرکز تخصصی نماز محضر ایشان ارائه داد.
سپس حضرت آیت الله خرازی به بیان نکاتی درخصوص نماز و اهمیت دعوت دیگران به نماز پرداختند که بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد لله رب العالمین و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین
بیانات خداوند متعال و ائمه معصومین در اهمیت نماز بسیار زیاد است. و این بیانات به خاطر این است که ما توجه بیشتری به نماز داشته باشیم.
همه افعال و اذکار و اعمال نماز گویای عظمت الهی است. هر چه انسان خداوند را عظیم بداند اطاعت و بندگیاش بیشتر می شود. بیشتر تلاش می کند در عبادت. معمولا افرادی که به خداوند اهمیت نمی دهند گرفتار می شوند. چون خداوند را به عظمت و بزرگی نشناخته اند.
قرآن کریم می فرماید: "و استعینوا بالصبر و الصلاة" این یعنی تمام امور و کارهایمان را با نماز تنظیم کنیم. وقتی انسان با خداوند رابطه برقرار کند تمام مشکلات و گرفتاری هایش حل می شود. هر چه استعانت محکم تر باشد کمتر دچار آسیب و گرفتاری می شود. اگر دچار گرفتاری و مشکلات می شویم نشان از این است که استعانت ما کامل نیست. اگر استعانت کامل باشد به دنبالش معاونت خداوند است. عون خداوند است. و چه عونی بالاتر از عون الهی.
اگر دلمان را به خدا گره بزنیم مشکلاتمان حل می شود. ممکن است در اینجا فشاری هم بر انسان وارد شود، اما این فشار پشتش جمیل است. زمانی که یزید ملعون به حضرت زینب (سلام الله علیها) جسارت کرد، ایشان در جواب فرمودند: "ما رأیت الا جمیلا" فشار در ذائقه مؤمن جمیل است. هر چه فشار بیشتر شود مؤمن از میدان در نمی رود. و برعکس هر چه فشار بیشتر باشد بیشتر توجه می کند.
معلم و استاد در هر کجا که هستند خودشان ارتباطشان را با خدا بیشتر کنند، با خدا بیشتر باشند. اگر این گونه شد دانش آموز و متعلم هم ارتباطش با خدا قوی تر می شود.
امر به معروف و نهی از منکر بر هر مؤمنی واجب است. و لو خودش اهل عمل نباشد.
ما دو جور واجب داریم:
یکی واجب ابلاغ است و دیگری واجب عمل.
واجب عمل یعنی خودم باید عمل کنم. خودم باید حرفم با عملم یکی باشد. خودم باید اهل ریا نباشم. خودم باید همه اشیاء عالم را از خداوند بدانم. و دور از خدا نباشم. " فأينما تولوا فثم وجه الله"
آن واجب ابلاغ هم همان امر به معروف و نهی از منکر است. که هیچ گاه از انسان ساقط نمی شود.
قطع به یقین این کرامتی که خداوند به شما داده است که دیگران را به نماز دعوت میکنید کرامتی بس بزرگ است. قدر این کرامت الهی را بدانید و آن را به نحو احسن انجام دهید. انشاالله که شما هم از مؤمنین نماز باشید.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته