توصیه های کاربردی تبلیغی به طلاب و روحانیون در ایام نوروز

نامه غیر اداری استاد قرائتی به همکاران خود:
■ توصیه های کاربردی تبلیغی به طلاب و روحانیون در ایام نوروز

 توصیه های کاربردی تبلیغی به طلاب و روحانیون در ایام نوروز
 
کد خبر: 411302 | تاریخ مخابره :۱۳۹۵/۱۲/۲۴ - ۱۵:۳۶ | سرویس: حوزه علمیه قم 3
 
نامه غیر اداری استاد قرائتی به همکاران خود:
توصیه های کاربردی تبلیغی به طلاب و روحانیون در ایام نوروز
حوزه/ حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی با ارسال نامه ای به دفتر مدیر حوزه های علمیه، از طلاب و روحانیون خواسته است از فرصت نوروز برای اصلاح امور دینی، مذهبی، معیشتی، تحصیلی و نیز رفع کدورت های خانواده ها استفاده نمایند.
 

 

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، متن نامه این مفسر قرآن به دفتر آیت الله اعرافی، تحت عنوان«نامه ای غیر اداری از همکار و دوست شما» به  شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

نامه ای غیر اداری از همکار و دوست شما

سلام علیکم

ایام عید و همه اعیاد بر شما مبارک باد

افرادی هستند که از همه فرصت ها استفاده می کنند و افرادی که فرصت ها را از دست می دهند، ما از کدام هستیم؟ عید نوروز، هوای مطلوب، تعطیلات، مهمانی، صله رحم، لباس نو، سفر و سیاحت، فرصت های مهمی است.

شما همکار عزیز در طول سال به کارهای تربیتی رسمی و شناخته شده مشغولید، می توانید از این فرصت ها کارهای غیررسمی، ولی گاهی عمیق تر از رسمی، در لابلای تفریح و دید و بازدید انجام دهیم، از جمله:

1-از افراد محبوب و متمکن فامیل بخواهیم دور از چشم دیگران جلسه ای خصوصی برگزار و بعضی از مشکلات فامیل را حل کنیم. برای آنان اگر می توانید به نوعی ایجاد اشتغال کنید و اگر در میان آنان کسی زندان است، برای آزادی او تدبیری کنید.

2-نوجوانانی که در درس ضعیف بوده و نگران امتحانات دوماه دیگر آنان هستیم را خصوصی دعوت کنیم و تحصیل کردگان فامیل(فرهنگیان-دانشجویان) لحظاتی دروس مشکل آنان را کمک و برای امتحانات، آنان را از نگرانی بیرون آوریم.

3-اگر در میان فامیل کدورتی است و افرادی با یکدیگر قهر هستند، از طریق افراد محبوب یا مهمانی ویژه و یا هر راهی که می شود، تلاش کنیم آنان را آشتی دهیم.

4-در لابلای دید و بازدیدها برای افراد بی همسر تدبیر و مشورتی شود که بهترین واسطه گری در اسلام، واسطه گری در امر ازدواج است.

5-در بسیاری از جلسات به اوضاع سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، ممکن است انتقاداتی وارد شود که ما باید اولاً دقت کنیم که انتقاد نابجاست یا بجا، اگر انتقاد صحیح است، اشکالات را توجیه نکنیم، زیرا توجیه لغزش ها، حماقت است.

ولی وجود اشکال دلیلی برکناره گیری از مسئولیت ها نیست، زیرا انقلاب ما کودتای گروهی خاص نبود، بلکه قیام صدها هزار شهید و جانباز و اسیر بوده و نادیده گرفتن این همه سرمایه خیانت است و وظیفه ماست که از ضعف ها بکاهیم و نارسایی ها را تکمیل کنیم، کوتاه سخن اینکه:

توجیه اشتباه، حماقت است.

تضعیف، خیانت است.

تکمیل، رسالت است.

6-در دید و بازدیدها به منکراتی می رسیم که افراد صاحب نفوذ باید رسالت خود را انجام دهند.

7- در دید و بازدیدها ممکن است به سئوالاتی برسیم که می توانیم آن سئوال یا اشکال را یادداشت کنیم و بعداً با تماس با فرهیختگان، پاسخ را دریافت و شبهه پیش آمده را حل کنیم.

8-ممکن است در میان بستگان افرادی نسبت به نماز تارک یا کاهل یا جاهل باشند، از این فرصت با آموزش و تذکرات رابطه آنها را با خدا تقویت کنید.

9-در میان صدها هزار سفر سعی می کنیم به مسافرین، در راه مانده(ابن سبیل) کمک کنیم و گاهی از خادمین در جاده(پلیس، هلال احمر، اورژانس و ...) حتی المقدور اگر می شود با کلمه ای تشکر کنید.

10-در میان این دید و بازدیدها به بستگان ضعیف و گمنام توجه بیشتری کنیم و حتی می توان کمک های خود را به اسم عیدی به آنها برسانیم.

همکار عزیز ده ها نمونه کار مفید را می توان در لابلای دید و بازدیدها انجام داد و چون انجام این کار براساس بخشنامه و اجبار و شرح وظایف نیست و فقط برای خداست، حتماً از نصرت ها و امدادهای الهی بهره مند خواهیم شد، زیرا خداوند وعده داده که (ان تنصرو الله ینصرکم و یثبت اقدامکم) و یقین بدانیم که وعده الهی حتمی است.

دوست و ارادتمند و همکار شما

محسن قرائتی

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1395/12/25 ساعت 14:50
کد : 1444
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
کلمات کلیدی
طلاب
روحانیون
ایام نوروز
استاد قرائتی

■ حضور طلاب تبلیغی و جهادی در مناطق سیل زده، موجب تقویت روحیه مردم شده است

حجت الاسلام و المسلمین سعید روستا آزاد با بیان این که امسال با توجه به حادث شدن سیل در برخی استان های کشور، گروه های تبلیغی طلاب و فضلای حوزه علاوه بر فعالیت های عادی، به یاری سیل زدگان نیز شتافتند، اظهار داشت: عمده فعالیت طلاب و روحانیون مبلغ د ...

■ پیام استاد قرائتی به زائران اربعین

همزمان با ایام اربعین حسینی و برگزاری راهپیمایی میلیونی اربعین، پیام حجت الاسلام و المسلمین قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز کشور به زائران اربعین منتشر شد. متن پیام به شرح ذیل است: سلام علیکم خدمت همه زائران اهل بیت خصوصا زائران کربلا بالاخص زا ...

■ نامه حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی به طلاب جوان برای تابستان ۹۹

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز کشور، این نامه چکیده مطالب مهمی است که بدون مقدمه خدمت شما عرضه می‌شود تا محور کار طلاب جوان در تابستان ۱۳۹۹ قرار گیرد. متن این نامه بدین شرح است: بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم «فَإِذَا فَرَغ ...

■ برگزاری دوره آموزشی مهارتی معراج ویژه طلاب برادر

برگزاری دوره آموزشی مهارتی معراج ویژه طلاب برادر دوره آموزشی مهارتی معراج با موضوع تربیت مربی نماز در حوزه علمیه جامعه الامام المنتظر شهرستان نجف آباد برگزار می شود. به گزارش قنوت این دوره ویژه طلاب برادر حوزه علمیه می باشد. مدت برگزاری این دوره 1 ...

■ موافقت رئیس جمهور با پیشنهادات استاد قرائتی

رئیس دفتر ریاست جمهوری اسلامی ایران در نامه ای خطاب به معاون اول رئیس جمهور و وزرا، موافقت آیت الله رئیسی با نامه ارسالی حجت الاسلام و المسلمین قرائتی را ابلاغ کرد. در این نامه آمده است؛ جهت اجرایی شدن بند یا بندهای مربوط به دستگاه مربوطه سریعاً ب ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز