■ رئیس ستاد اقامه نماز استان قم گفت: قم دارای 600 مسجد بود و در عین حال فقط 120 نماز جماعت صبح است که باید برای حل ریشهای این مشکل چارهای اندیشیده شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجتالاسلام محمدصادق کفیل عصر امروز در جلسه شورای اقامه نماز استان قم که در استانداری قم برگزار شد اظهار کرد: بر اساس بررسیهای کارشناسی صورت گرفته، المانهای مربوط به نماز و ترویج این عبادت عظیم در قم وجود ندارد.
وی افزود: وجود بارگاه نورانی کریمه اهل بیت(س) و مسجد مقدس جمکران دو ظرفیت ویژه در قم هستند که سالانه زائران زیادی را به خود جذب میکنند بنابراین در چنین شهری باید المانی در ارتباط با نماز وجود داشته باشد.
رئیس ستاد اقامه نماز استان قم با بیان اینکه تاکنون 6 هزار برنامه آموزشی در سراسر کشور با استفاده از هزار مبلغ برگزار شده است گفت: در عین حال سهم قم در این بین کمتر از سایر استانها بوده است.
وی اظهار کرد: قم دارای 600 مسجد بوده و در عین حال فقط 120 نماز جماعت صبح در این مساجد برگزار میشود که باید برای حل ریشهای این مشکل چارهای اندیشیده شود.
وی افزود: در دورههای آموزشی مربوط به نماز، اهداف ویژهای مدنظر است که البته باید توسط دستگاههای استان هم مورد توجه قرار گیرند؛ لازم است ادارات شیوههای دعوت به نماز را به کارکنان خود بیاموزند تا آنها هم مُبلغی برای خانوادههای خود باشند.
رئیس ستاد اقامه نماز استان قم با بیان اینکه طرح خانه بهشتی ویژه خانوادههای کارکنان ادارات در بحث نماز تدوین و اجرایی شده است گفت: ستاد اقامه نماز در هر استان میتواند با همکاری و تعامل ادارات نسبت به اجرای این طرح اقدام کند.
وی ادامه داد: این آمادگی را داریم که طرحهای مربوط به نماز را در همه ادارات، صنایع، کارخانجات و مکانهای فرهنگی اجرایی کنیم.
کفیل با بیان اینکه ادارات فرهنگی باید خطوط اصلی در بحث ترویج نماز را در اختیار دیگر دستگاهها قرار دهند گفت: ظرفیتها و روشهای مختلفی در این زمینه توسط ستاد اقامه نماز فراهم شده و میتوان به وسیله انواع بازیها، سرگرمیها و کتابها و با استفاده از اساتید مجرب و آموزشدیده، اوقات فراغت کودکان و نوجوانان، خانوادهها و کارکنان ادارات را به وسیله برنامههای قرآنی غنا بخشید.
رئیس ستاد اقامه نماز استان قم با اعلام آمادگی این ستاد برای ترویج نماز در تیمهای ورزشی با استفاده از مبلغان کارآزموده عنوان کرد: وضع نماز در ادارات قم بسیار خوب است و نمازخانههای قم جزو بهترینها در کشور هستند ولی وضع نماز در توده مردم چندان مناسب نیست.
وی گفت: چنانچه همه ادارات در بحث اوقات فراغت و مباحث مربوط به نماز وارد شوند، هر روشی که شورای اقامه نماز استان قم تعیین کند، این آمادگی در ستاد اقامه نماز وجود دارد که همکاری لازم را داشته باشد.