■ کارگاه آموزشی بررسی وتصحیح نماز در شهرستان زابل برگزار شد
به گزارش عصرهامون حجه الاسلام و المسلمین محسن عارفی در گفتگو با خبرنگار اوشیدا اظهار داشت: کارگاه آموزشی بررسی و تصحیح نماز ویژه طلاب و روحانیون و ائمه محترم جماعات مساجد و مدارس با حضور حجت الاسلام علی حبیبی مدرس حوزه و دانشگاه اعزامی از شهر مقدس قم در روز گذشته در محل سالن اجتماعات اداره تبلیغات اسلامی زابل برگزار شد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زابل در بیان اهداف برگزاری این کارگاه ابراز داشت: امروزه یکی از نیازهای نسل جوان و نوجوان انس گرفتن با خداوند و خواندن نماز است که این امر با اجرا و صحیح و دقیق نماز در نوع قرائت میسر خواهد بود لذا روحانیون و مبلغین که بعنوان کارشناسان دین فعالیت می کنند باید به فنون روز در پاسخ گویی مجهز باشند و این کارگاه با هدف توانمندی و اصلاح روشهای تبلیغی ائمه جماعات مساجد و مدارس برگزار شد.
عارفی در ادامه همچنین افزود: اخلاق تبلیغ و روشهای جذب جوانان و نوجوانان و قرائت و تجوید و بیان احکام از دیگر مباحثی بود که در این کارگاه تشریح و موانع و باید ها و نبایدهای امر نماز به شیوه ی پرسش و پاسخ انجام شد.
گفتنی است؛ حجت الاسلام علی حبیبی بعنوان یکی از صاحب نظران امر قرائت و تجوید و نویسنده کتب آموزشی قران در سطح حوزه و دانشگاه می باشد و تالیف ایشان در مراکز قرآنی بعنوان مرجع مورد تدریس واقع می شود.
این مطلب را به اشتراک بگذارید :
1395/10/15 ساعت 09:20
کد : 1310
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
■ کارگاه آموزشی «نماز شکوفه ها» در زنجان برگزار می شود
اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با همراهی ستاد اقامه نماز و اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان کارگاه آموزشی نماز را برگزار می کند.
این کارگاه ویژه آموزگاران مقاطع ابتدایی و مربیان مهد کودک تخصصی نماز کودک است و با شعار شهر زنجان، شهر نماز و ه ...
■ برگزاری مسابقه دانش آموزی اذان گویی و تصحیح قرائت نماز
به گزارش روابط عمومی ستاد اقام نماز استان لرستان ، مسابقه دانش آموزی اذان گویی و تصحیح قرائت نماز در فضای مجازی و شبکه شاد برگزار می گردد.
نحوه ارسال آثار علاقهمندان میتوانند آثار خود را به صورت تصویری فیلم کوتاه از طریق واتساپ سروش ای ...
■ فراگیری فرهنگ اقامه نماز در سطح خانواده، نیازمند مهارت آموزی والدین
پس از هماهنگی و برنامه ریزی دبیر اقامه نماز اداره کل امور مالیاتی خراسان رضوی و کارشناس آموزش ستاد اقامه نماز استان، دوره ۱۸ ساعته فعالان اجرایی نماز برای جمعی از کارکنان و یاوران نماز این اداره کل آغاز شد.
دبیر اقامه نماز اداره کل امورمالیا ...
■ برگزاری کارگاه تخصصی نماز و پیشگیری از اعتیاد در قزوین
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان قزوین کارگاه آموزشی کادر متخصص نماز و پیشگیری از اعتیاد با مشارکت ستاد مبارزه با مواد مخدر در قزوین برگزار شد.
دکتر صفاپور دبیر مبارزه با مواد مخدر استان در کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد گفت: آسیب ...
■ اولین شاخصه حکومت مهدوی بر پایه اقامه نماز است
کارگاه آموزشی شیوه های دعوت به نماز ویژه کارکنان پایگاه یکم شکاری ترابری خلبان شهید لشکری در روز سه شنبه، چهارم مرداد ماه برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین بحرینی از اساتید حوزه و دانشگاه در جمع فرماندهان و کارکنان پایگاه یکم شکاری ترابری خلبان شهید ...