■ فضاهای مجازی بزرگترین آسیب اجتماعی را تولید میكنند / بازدارندگی نماز در برابر گناه اثبات شده است
به گزارش روابط عمومی و امور استان های ستاد اقامه نماز در گزارشی خبرگزاری فارس از اردبیل عنوان نمود : حجتالاسلام قاسم علی نوچمنی صبح امروز در دومین اجلاس استانی نماز در اردبیل اظهار كرد: نماز موهبت الهی برای پاكی و طهارت نفس و تطهیر جامعه از پلیدیها و زشتیها است كه نقطه اتصال انسان را به خداوند متعال بدون واسطه و در كوتاهترین زمان فراهم میآورد.
وی عمل به این فریضه الهی را دارای ضمانت شایسته اجرایی و عملیاتی برای سالمسازی فضای اجتماعی اعلام كرد و افزود: اولین شاخصه حكومت آرمانی صالحین نیز اقامه نماز بیان شده است به طوری كه همه باید در برپایی این فریضه واجب الهی تلاش كنیم تا مبادا با غفلت دچار معاصی و گرفتاریها نشویم.
مشاور رئیس ستاد اقامه نماز كشور گفت: فضاهای مجازی بزرگترین آسیبهای اجتماعی را تولید كرده و جامعه را به سمت بیهویتی و انحراف و انحطاط ترغیب و تشویق میكنند.
رئیس سابق ستاداقامه نماز وزارت آموزش و پرورش تصریح كرد: زمانی كه در آموزش و پرورش مسئولیت مستقیم اقامه نماز را داشتم از نزدیك با روح لطیف و خالصانه نوجوانان و جوانان در انس با قرآن، نماز و احكام الهی آشنایی پیدا كردم و فهمیدم كه این نوجوانان و جوانان اگر به همت خانوادههای خود و معلمان و مربیان درست در مسیر تربیت قرار بگیرند قطعا میتوانند روح معنوی خود را با نماز و دیگر مباحث اعتقادی آراسته كنند.
نوچمنی با بیان اینكه اینكه با جذب روحانیون به آموزش و پرورش كه بیش از 18 هزار نفر با آموزش و پرورش در ارتباط بودند تلاش كردیم تا زمینه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز اول وقت را در مدارس به همت این روحانیون فراهم كنیم.
وی كلام صریح خداوند متعال را در قرآن كریم مبنی بر اینكه نماز بازدارنده از فحشا و منكرات و آسیبهای اجتماعی است، یادآور شد و گفت: ما اگر میخواهیم با رغبت و انگیزه در نسل آینده زمینه رغبت به نماز و دوری از گناه را فراهم كنیم باید عشق خواندن نماز اول وقت و مزه شیرین آن را در مذاق دانشآموزان بچشانیم تا آنها بتوانند با شور و اشتیاق و عشق و علاقه خاص به سمت نماز رغبت پیدا كنند.
مشاور رئیس ستاد اقامه نماز كشور با بیان اینكه مقام معظم رهبری بر كنترل و مهار پنج آسیب اجتماعی تاكید كردند، اظهار كرد: در هر آسیب سه عنصر قانونی، مادی و معنوی تاثیرگذار است و باید در برخورد و همچنین در نظر گرفتن مجازات برای این اسیبها و آلودگیها و همچنین منكرات به سمتی حركت كنیم تا دغدغهها و نگرانیها كاهش پیدا كرده و زمینه تقویت مبانی اعتقادی و ارزشی فراهم آید.
نوچمنی به گستردگی آسیبهای اجتماعی در جامعه اشاره كرد و افزود: بنده به عنوان مشاور دادگاه خانواده از نزدیك با عمق این آسیبها و ناهنجاریها آشنا هستم به طوری كه ریشه بسیاری از این آسیبها و بیبندوباریها غفلت و بیتوجهی خانوادهها به فرایض دینی و انجام آنها است كه ما نمونه آن را به عینه در طلاقهای چند روزه و برخی از فسادهای اخلاقی و رفتاری فاجعهآمیز شاهد هستیم.
وی با بیان اینكه در كنار همه این دغدغهها و نگرانیها آنچه آزاردهنده است توسعه و ترویج برنامههای آسیبآفرین از طریق فضاهای مجازی و شبكههای متعدد اجتماعی است به طوری كه دشمن روی توسعه و تقویت این شبكههای مستهجن و ترویج فساد در جامعه تلاش میكند.
مشاور رئیس ستاد اقامه نماز كشور با بیان برخی از ابعاد این بزهها و گناهان نابخشودنی كه در قالب شبكههای مختلف اجتماعی توسعه یافته و ترویج پیدا میكند، افزود: امیدواریم در مقابل همه این هجمههایی كه دشمنان علیه جامعه اسلامی ما تدارك دیدند ما بتوانیم با تلاش جدی آثار ثمربخش نماز، تلاوت قرآن و دیگر مبانی معرفتی و معنوی را در جامعه توسعه داده و زمینههای جذب بیشتر جوانان را به این مسیر را فراهم كنیم.