پایان نامه؛ تاثیرِ«مساجد، نماز جماعت و جلسات مذهبی» در «همدلی و اتحادِ» جامعه اسلامی

■ پایان نامه؛ تاثیرِ«مساجد، نماز جماعت و جلسات مذهبی» در «همدلی و اتحادِ» جامعه اسلامی

پایان نامه؛ تاثیرِ«مساجد، نماز جماعت و جلسات مذهبی» در «همدلی و اتحادِ» جامعه اسلامی

پایان نامه؛ تاثیرِ«مساجد، نماز جماعت و جلسات مذهبی» در «همدلی و اتحادِ» جامعه اسلامی

مسجد به دلیل نقش مهمی که از صدر اسلام تاکنون داشته و به خاطر جایگاه ویژه خود، در تمام جنبه های زندگی(فردی و اجتماعی) مسلمانان و با توجه به تشکیل جلسات و عبادات جمعی در آن؛ پایگاه عبادت، تعلیم، تجمع نیروهای مخلص، و بالاخره کانون وحدت جامعه می باشند. 
با توجه به این مطلب، اهداف مد نظر پژوهش، عبارت است از: تبیین آثار مساجد و جلسات آن در ایجاد و تقویت مبانی اعتقادی مشترک، أخلاق اسلامی مشترک، اتحاد و همدلی سیاسی و فرهنگی، که در این مسیر، با مطالعه و بررسی تاریخ اسلام و روایات معصومین(علیهم السلام) در کتب، مقالات، پایان نامه ها، مجلات و نرم افزارها، به توصیف و تحلیل مطالب رساله پرداخته شده است.  
یافته های این تحقیق به ما نشان می دهد، با به کار بردن شیوه های متنوع و فعال کردن کارکردهای مسجد در صدر اسلام ، مساجد می توانند موجب افزایش اعتقادات مذهبی و به تبع آن گسترش اخلاق و آداب اسلامی گردند. این مساجد هستند که در ایجاد سبک زندگی اسلامی و بصیرت دهی سیاسی نقش اول را ایفا می کنند. اگر مردم در همه شئونات زندگی توحید را حاکم کنند، از طرفی اعتقاد به معاد را همیشه در نظر داشته باشند، به اخلاق و آداب اسلامی پایبند باشند، از بدی ها، خود خواهی ها، جهل، حسادت و تعصب خواهند کاست. از طرفی اگر آگاهی نسبت به فضائل نیکویی مانند: احترام متقابل، وفای به عهد، حسن ظن و صبر، تواضع و ایثار داشته باشند، وقتی از اهداف شوم دشمن واحد در جلسات مسجد آگاهی یابند، هدف از تشکیل نظام اسلامی را به خوبی درک کنند و مسئولیت پذیری را فراگیرند، هنگامی که وظایف زندگی فردی و خانوادگی و اجتماعی خود را بیاموزند، *آن موقع است که:* ضایع کردن حق دیگران بسیار کمرنگ می گردد، همسایه ها با یکدیگر با رفق و مدارا برخورد می کنند، در امور سیاسی به بیشترین قرابت خواهند رسید، شبهاتی که همیشه موجب تکدر خاطر جوانان است از بین می روند و نهایت اینکه جامعه ای یکدل و همسو، مهربان و برادر خواهیم داشت.

محقق: مهدی کیانی هرچگانی

اصل این پایان نامه در کتابخانه مرکز تخصصی نماز موجود است. جهت دسترسی و اطلاع از سایر پایان نامه ها با موضوع نماز، به لینک زیر، قسمت کتابخانه مرکز تخصصی نماز مراجعه فرمایید.

ورود به سامانه فراکاوش:  https://farakavosh.ismc.ir/PhraseSearch.aspx

 

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

نوع محتوا : مقاله
تعداد کلمات : 399 کلمه
1402/2/12 ساعت 11:04
کد : 3435
دسته : پایان نامه های نماز
لینک مطلب
کلمات کلیدی
مرکز تخصصی نماز
کتابخانه مرکز تخصصی نماز
پایان نامه نمازی
رساله علمی سطح سه
مسجد
نماز جماعت
جلسات مذهبی
هیئت
همدلی
وحدت
اتحاد
آثار نماز در جامعه
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز