نماز امیرالمومنین (علیه السلام)

■ نماز امیرالمومنین (علیه السلام)

نماز امیرالمومنین (علیه السلام)

بسم الله الرحمن الرحیم
طبیعی است که بنای همه ی ما در عالم دنیا، بر موثر بودن است، اینکه مفید و اثرگذار باشیم، جریان ساز باشیم، دوست داریم در عالم هستی اتفاقی ایجاد کنیم.

انسان هایی که بشدت سرگرم خودشان هستند، احساس مفید بودن هم نمی کنند و همینجور از تکراری بودنشان، خسته و اذیت می شوند. به هر مقداری که بخواهیم اثرگذاری بیشتری داشته باشیم، باید انرژی بیشتری کسب کنیم. 

چه چیزی در این عالم، بیشتر از هر چیزی به ما انرژی می دهد؟

آن غذای مقوی، آن معجون پر انرژی و پر خاصیتی که عامل تغییر، رشد، پیشرفت و عامل ترقی همه ی زوایای زندگی انسان است، نماز است.

موثرترین فرد در عالم چه کسی می تواند باشد؟ امام است. یعنی وقتی به عالم هستی می نگریم، به تعبیری آنکه تاثیرگذار در همه ی عوالم است، امام می باشد. وقتی اینگونه می نگریم، می بینیم امام برای اثرگذاری، از نماز انرژی می گیرد و می بینیم وجود مبارک مولی الموحدین، حضرت امیرالمومنین علی (علیه السلام)، که آنقدر اهل نماز هستند و پیوند توحیدی برقرار می کنند که وقتی می گوییم "امیرالمومنین"، به یاد عبادت ها، رکوع و سجده، تولد و شهادت امیرالمومنین (سلام الله علیه) میفتیم.
تولد مولا در کجا اتفاق افتاد؟ کعبه، قبله ی نماز؛ شهادت مولا کجاست؟ مسجد، مکان نماز؛ وجود نورانی امیرالمومنین (علیه السلام) سر تا سر نماز است. چرا این همه عبادت ؟ چون امام عالمیان است، رحمة للعالمین است، می خواهند به عالم انرژی بدهند، و باید وجودش اثرگذار باشد.
حال ما هم برای اینکه اثرگذار باشیم و از امیرالمومنین (علیه السلام) الگو بگیریم و مفید و عامل تغییر و رشد باشیم، همانند مولایمان از نماز انرژی بگیریم. اگر میخواهیم علوی و اهل بیتی باشیم، اگر ادعا داریم محب مولی الموحدین هستیم، با نماز زندگی کنیم. علوی بودن، یعنی اهل نماز بودن، والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته.

حجت الاسلام محمد صادق کفیل

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

نوع محتوا : مقاله
تعداد کلمات : 306 کلمه
1402/11/4 ساعت 13:38
کد : 3404
دسته : اهمیت و جایگاه نماز,امام علی (ع) و نماز
لینک مطلب
کلمات کلیدی
امیرالمومنین ع
نماز
حجت الاسلام کفیل
عبادت
مرکز تخصصی نماز
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز