چکار کنیم تا رافت امام رضا (علیه السلام) شامل حالمان شود؟

■ چکار کنیم تا رافت امام رضا (علیه السلام) شامل حالمان شود؟

چکار کنیم تا رافت امام رضا (علیه السلام) شامل حالمان شود؟

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم 

یکی از القاب امام رضا (علیه آلاف التحیة و الثناء)، رئوف است. 

علامه طباطبایی فرمودند همه‌ی اهل‌بیت رئوف هستند منتها رأفت امام رضا حسی است، یعنی کافی است مقداری روح لطیف داشته باشید تا دست پدرانه امام رضا را بر سرتان لمس بکنید. 

در احوالات مرحوم شیخ حسینعلی اصفهانی در کتاب نشان از بی‌نشان‌ها، این‌گونه آمده‌ است که ایشان فرمودند: بنده در عالم خواب دیدم که امام رضا درهمین‌جایی که الان محل دفن من هست، ایستاده‌ است. دقیقاً مقابل ایوان طلا در صحن عتیق و همه‌ی افرادی که آمدند به زیارت، مورد احترام امام رضا واقع می‌شوند. 
‌عده‌ای حتی صورتی انسان نداشتند، صورت حیوانی داشتند، ولی امام رضا (علیه‌السلام) بر سر همه آنها دست نوازش و دست رأفت می‌کشید و همه‌ی آنها را مورد احترام قرار می‌داد. 

امام رضا (علیه‌السلام) رئوف است، رأفت امام رضا هم حسی است، منتها لازمه درک این رأفت اینست که انسان نزدیک بشود به مرام اهل‌بیت، به اخلاق اهل‌بیت، به سیره اهل‌بیت عصمت و طهارت (علیهم‌السلام) 

مرحوم شیخ اصفهانی خودش شخصیتی بود که گاهی از شب‌ها در کنار گنبد امام رضا تا صبح داخل رکوع بود. برخی از شب‌ها تا صبح داخل سجده بود و همین عنایت این بزرگوار به مسئله نماز و عبادت خدا باعث شده بود که مورد رأفت خاصه امام رضا (علیه‌السلام) قرار بگیرد که افراد زیادی برای زیارت امام رضا (علیه‌السلام) که می‌آمدند، برای حل مشکل‌شان به این بزرگوار متوسل می‌شدند. 

این کسب آبرو از امام رضا در اثر اطاعت و بندگی خداوند و عشق و علاقه به این امام همام است که برای این عارف واصل و امثال این بزرگوار ایجاد شده بود.

حجت الاسلام جعفری

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

نوع محتوا : مقاله
تعداد کلمات : 297 کلمه
1401/3/22 ساعت 13:15
کد : 3232
دسته : اهمیت و جایگاه نماز,امام رضا (ع) و نماز
لینک مطلب
کلمات کلیدی
مرکز تخصصی نماز
امام رضا
امام رئوف
رافت امام رضا
نماز
حجت الاسلام جعفری
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز