دعوت و تشویق به نماز خواندن

■ دعوت و تشویق به نماز خواندن

دعوت و تشویق به نماز خواندن

بسم الله الرحمن الرحیم
و به نستعین، انه خیر ناصر و معین

قرآن کریم به ما امر می کند که هم اهل نماز باشیم (اقم الصلاة) و هم می فرماید علاوه بر اینکه خودتان نماز می خوانید، دیگران را نیز به نماز خواندن دعوت و امر کن. (وامر اهلک بالصلاة)؛ وظیفه داریم خانواده و فرزندانمان را با نماز تربیت کنیم.

چقدر زیباست نمونه ای را که قرآن کریم از لقمان حکیم بیان می  کند؛ لقمان در حالیکه فرزند خود را موعظه می کرد، نصایحی مختلف برای او می گوید. شرک نورز، به معاد اعتقاد داشته باش، تا می فرماید: یا بنی، اقم الصلاة؛ فرزندم، نماز را بپا دار.

همه می دانیم که تربیت چیزی نیست که با یک مرتبه اتفاق بیفتد، حتی دانشمندان علوم تربیتی هم تربیت را یک امر تدریجی می دانند. لذا این شیوه تدریجی تربیت در زندگی لقمان حکیم جریان و سریان داشته است.

مطالب ذکر شده برای رسیدن به این نکته است که بدانیم لقمان حکیم انقلاب ما آنقدر برای نماز اهمیت قائل است که هم برای اینکه فرزند خودشان و هم جوانان مملکت، اهمیت نماز را بفهمند و نسخه کاملی ار اقامه صحیح نماز بیابند، یک کتاب مخصوص شیوه ی دعوت به نماز می نویسند.

کتاب  ارزشمند "آداب الصلاة" امام خمینی (ره) که نقاط ضعف نماز ما را به خوبی می پوشاند، دغدغه لقمان حکیم این انقلاب بوده است که هم خود اهل نماز است و هم نگران اقامه صحیح نماز در جامعه است که برای پاسخ به این دغدغه مهم، کتاب چند صد صفحه ای می نگارند و خطاب به فرزندشان (سید احمد) می فرماید: از این پدر پیرت که گذشت، اما این کتاب را برای تو می نویسم تا اگر خواستی نمازی زیبا و کامل بخوانی، بتوانی به این کتابی که یادگار از پدرت می باشد، مراجعه کنی.

پس هر چه روی نمازمان بیشتر سرمایه بگذاریم, در مسیر زندگی مان موفق تر خواهیم بود.

حجت الاسلام باقری

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

نوع محتوا : مقاله
تعداد کلمات : 310 کلمه
1401/3/13 ساعت 13:30
کد : 3222
دسته : اهمیت و جایگاه نماز,عبادت علما و بزرگان,دعوت فرزندان به نماز
لینک مطلب
کلمات کلیدی
مرکز تخصصی نماز
نماز
نماز اول وقت
دعوت به نماز
تشویق به نماز خواندن
امام خمینی ره
رحلت امام
سیره امام
حجت الاسلام باقری
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز