شرط بهشتی شدن

■ شرط بهشتی شدن

شرط بهشتی شدن

بسم الله الرحمن الرحیم

بارها این جمله ی نورانی که از امام رضا و امام جواد (علیهما السلام) نقل شده را شنیده ایم که فرمودند: من زارها وجبت له الجنة؛ هرکس حضرت فاطمه معصومه را زیارت کند، بهشت بر او واجب خواهد شد. یا در تعبیر روایات دارد: فله الجنة (بهشت برای او خواهد بود.)

اگر خوب دقت کنیم وقتی جمیع روایات را کنار هم قرار می دهیم، متوجه می شویم که مسئله ورود به بهشت، صرف زیارت حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) نیست بلکه تاکید اهل بیت عصمت و طهارت بر این بوده است که با زیارت آن حضرت، رنگ و بوی فاطمی در زندگی مان ایجاد شود. یعنی در واقع به دنبال این بوده اند که ما به حق آن بانوی بزرگوار عارف بشویم. و زمانی عارف به حق آن حضرت می شویم که تابع فرامین و دستورات اهل بیت (علیهم السلام) باشیم.

اگر فرموده اند که زیارت حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) سبب بهشتی شدن انسان می شود، به معنای اینست که زائر از مزور (زیارت شده) رنگ و بو گرفته باشد و الا در زیارت خود صادق نیست.

اینکه حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) نزد خداوند متعال، شفیعه و وجیهه هستند، و چنین اثری برای زیارت ایشان در روایات وارد شده است، به معنای اینست که ما باید در زندگی مان طبق سیره و منش این بانوی با کرامت عمل کنیم. در این صورت است که بهشتی شدن ما تضمینی است. 

در واقع اهل بیت (علیهم السلام) دارند به ما کد را نشان می دهند. مثلا اگر به زیارت حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) یا حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) مشرف شدیم بهشت بر ما وارد می شود، به معنای اینست که زیارت باید مقدمه ای باشد برای اینکه رنگ حسینی و فاطمی بگیریم و الا افرادی وجود دارد که به کربلا مشرف می شوند در حالیکه اعتقاد به امامت حضرات معصومین (علیهم السلام) ندارند. پس صرف زیارت سبب بهشتی شدن نمی شود و لازمه اش رنگ و بو گرفتن از آن امام یا معصومی است او را زیارت کرده است. مثل حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها).

زهد او، ورع او، تقوای او، نماز و عبادات او، همه باید الگو باشد و زیارت، مقدمه ای برای رنگ پذیری از این بانوی بزرگوار است.

حجت الاسلام جعفری

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

نوع محتوا : مقاله
تعداد کلمات : 368 کلمه
1401/3/11 ساعت 14:53
کد : 3218
دسته : اهمیت و جایگاه نماز,معصومین (ع) و نماز
لینک مطلب
کلمات کلیدی
مرکز تخصصی نماز
نماز
دهه کرامت
حضرت معصومه سلام الله علیها
حجت الاسلام جعفری
آداب زیارت
زیارت
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز