مساجدی که قابلیت شبانه روزی شدن دارند باید شناسایی و حمایت شوند

■ مساجدی که قابلیت شبانه روزی شدن دارند باید شناسایی و حمایت شوند

مساجدی که قابلیت شبانه روزی شدن دارند باید شناسایی و حمایت شوند

حجت الاسلام صادق زاده، رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران بر لزوم شناسایی مساجدی که لازم است در طول روز دربشان باز باشد، تاکید کرد و به خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: شهرداری تهران به عنوان حامی مساجد در این زمینه جلساتی را با مرکز رسیدگی به امور مساجد برگزار کرده است و آمادگی دارد که از مساجدی که می توانند درب مساجدشان باز باشد و فریضه نماز صبح را برپا کنند، حمایت داشته باشد و مساجدی که  ضرورت دارد به صورت شبانه روزی به مردم خدمات ارایه دهند، شناسایی کند.

 

وی بیان کرد: در حال حاضر مسجد جامع نارمک در طول شبانه روز دربش بر روی مردم باز است به جهت آنکه این  مسجد سه خادم دارد و به صورت نوبت بندی در مسجد حضور دارند از اینرو راهکارهای عملیاتی کردن این موضوع بر عهده مرکز رسیدگی به امور مساجد است.

حجت الاسلام صادق زاده در رابطه با به مزیت های شبانه روزی شدن مساجد گفت: هر چه قدر مسجد در یک محله بیشتر در دسترس مردم باشد، حضور مردم در مسجد بیشتر می شود.

 

وی ادامه داد: علاوه بر این غیر از امام جماعتی که صبح‌ها نماز را اقامه می‌کند. دو روحانی در مسجد به کار گرفته‌ایم که یکی مدیر فرهنگی مسجد است و بخش خواهران و برادران در زمینه فرهنگی بسیار فعال است. مسجد جامع نارمک هر روز از نیم ساعت قبل از نماز صبح تا چند ساعت بعد از نماز مغرب و عشا باز است و  علت موفقیت مسجد هم به جهت استخدام یک نفر به عنوان مدیر داخلی برای مسجد است که مردم برای هماهنگی برنامه ها نزد او مراجعه می‌کند. مسجد ما علاوه بر اینکه کارکنان خوبی در مدیریت و امور فرهنگی دارد.

 

رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران در ادامه گفت: برنامه یک مسجد نباید صرفا منتهی به اقامه نماز جماعت شود بلکه باید برای ایام دیگر و ساعات دیگر روز نیز برنامه های مناسبی برای مسجد تعریف کرد، برنامه ریزی در حوزه کارکردهای فرهنگی می تواند از جمله اثربخش ترین طرح هایی باشد که می توانیم در مساجد به کار بگیریم.

 

حجت الاسلام صادق زاده خاطر نشان کرد: مسجد، مرکزی مردمی است، جلب مشارکت شهروندان از اهداف ما است که خوشبختانه در این امر، شهروندان و هیئت امنای مساجد همکاری خوبی داشته و با مشارکت آنها تعمیر، تجهیز و بازسازی مساجد، مراکز دینی و حوزه های علمیه انجام می شود.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/10/16 ساعت 09:31
کد : 738
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز