در روایتگری ضعف داریم/ ارتباط با مسجد، تنها راه نجات جوانان

حجت الاسلام کاظمی:
■ در روایتگری ضعف داریم/ ارتباط با مسجد، تنها راه نجات جوانان

در روایتگری ضعف داریم/ ارتباط با مسجد، تنها راه نجات جوانان

در آستانه ماه محرم‌الحرام قرار داریم و فرارسیدن این ماه یادآور حرکتی عظیم است که با رهبری مصلحان جهان در راستای پیشرفت جوامع بشری و برانگیختن اراده ملت‌ها و ساماندهی اوضاع آنان صورت گرفت و به‌درستی که این حرکت نهضت مبارک حسینی می‌باشد.

یادآوری این نهضت مبارک مسؤولیت بزرگی را بر دوش پیروان حضرت ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) قرار می‌دهد و آن مسؤولیت همان پاسداری از دوام این نهضت و تثبیت آثار و ابعاد آن در جان و دل مردم می‌باشد، و تمام ارادتمندان حضرت سیدالشهدا (علیه السلام) لذا هر یک از ما مسؤولیت پاسداری از این نهضت حسینی مبارک را به عهده دارد،ولی مسؤولیت بزرگ را سخنرانان بر عهده دارند زیرا آنها جلوه‌گر چهره رسانه‌ای حرکت عاشورا و نهضت سیدالشهدا (علیه السلام) می‌باشند.

به همین مناسبت سلسله نشست های راویان مکتب حسینی ویژه مبلغان اعزامی ماه محرم 1402 (1445 ه.ق) به همت معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می شود که در این نشست حجت الاسلام کاظمی از کارشناسان مرکز تخصصی نماز موضوع جذاب سازی کلاس های دینی را بیان داشت.

حجت الاسلام کاظمی با بیان اینکه با استفاده از روانشناسی رشد، می توان ارتباط خوبی با نوجوانان ایجاد کرد، اظهار داشت: چند بلایی که در بین نوجوانان و جوانان فراگیر شده است، فضای مجازی و دوران پسا کرونا است.

کارشناس مرکز تخصصی نماز با اشاره به اینکه در اغتشاشات اخیر مشکل محتوا نداشتیم، ابراز کرد: ما در روایتگری ضعف داریم و ساختار روایتگری در کشور ما در دست غربی هاست و آنها در این زمینه از ما خیلی جلوتر هستند که لازم است تلاش بیشتری برای انتشار مطالب درستی که داریم بکار ببریم.

وی شاه کلید شناخت نوجوان و جوان را با استناد به کلام رهبر معظم انقلاب، هیجانات و احساسات ناشی از تولید و تکرار حجم عظیم محتوای دروغ و تهمت خواند و گفت: به شیوه های صحیحی که برای نوجوانان جذاب باشد می توانیم، در تربیت نوجوانان و جوانان خود سهیم باشیم.

حجت الاسلام کاظمی ضمن تاکید بر اینکه با یادگیری روش های تدریس و تبلیغ می توان در امر تبلیغ موفق بود، خاطرنشان کرد: کسانی که در کلاس های روش کلاس داری شرکت کرده اند در سخت‌ترین شرایط توانسته اند معارف و مبانی دینی را بیان کنند و دیگران را قانع کنند.

کارشناس مرکز تخصصی نماز در ادامه به ذکر خاطره ای پرداخت و ابراز کرد: زمانی برای تبلیغ به یکی از مدارس دخترانه تهران دعوت شدم و هنگامیکه در کلاس حاضر شدم با بی اعتنایی دانش ‌آموزان دختر مواجه شدم؛ برای شروع صحبت به یکی از دختران گفتم که روی تابلو هر چیزی که می خواهد بنویسد؛ از جمله که روی تخته نوشته شده بود به عنوان نقطه مشترک بینشی استفاده کردم و موضوعی دینی را از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار دادم  که باعث شد دید خیلی از دانش آموزان نسبت به تعالیم دینی عوض شود و خیلی از مشکلات ذهنی که در اثر تبلیغات فضای مجازی برای آنها ایجاد شده است، برطرف شود.

حجت الاسلام کاظمی استفاده غیر صحیح نوجوانان از فضای مجازی را باعث بروز مشکلات فراوانی ارزیابی کرد و گفت: در بین کسانی که برای مشاوره نزد من می آمدند با نوجوانانی مواجه می شدم که تحت تاثیر استفاده زیاد از فضای مجازی دچار بیماری اسکیزوفرنی و بیماری های روانی دیگری می شدند.

کارشناس مرکز تخصصی نماز ضمن تاکید بر اینکه تاکنون هیچگاه تذکر لسانی را ترک نکرده ام، اظهار داشت: در کنار تمام روش ها تبلیغی تذکر لسانی اهمیت خاص خود را دارد و نباید این روش امربه معروف و نهی از منکر حذف شود و من در موارد متعددی با تذکر لسانی توانسته ام نهی از منکر داشته باشم.

وی قدرت تبلیغات و تاثیرگذاری رسانه های دشمن را برروی ذهن و اندیشه نوجوانان و جوانان را قابل مقایسه با کارهای رسانه ای ما ندانست و ابراز کرد: مخاطبان روحانیون برای تبلیغ عده معدودی هستند ولی در مقابل رسانه های بیگانه مخاطبین میلیونی دارند که تاثیرگذاری زیادی بروی مخاطبین می گذارند و نتیجه آن را اغتشاشات اخیر کشور دیدیم.

حجت الاسلام کاظمی با بیان اینکه هر مبلغ باید به ابزار تبلیغی مجهز باشد، خاطرنشان کرد: در بعضی مدارسی که دعوت می شوم برای اولیای دانش آموزان صحبت می کنم، وقتی می بینم که آنها نسبت به روحانیت دیدگاه مثبتی ندارند از روش های ابداعی و جذاب برای توجه مخاطبین استفاده می کنم و شاهد هستم که استقبال خوبی از صحبت هایم می شود.

کارشناس مرکز تخصصی نماز ضمن تاکید بر اینکه دوران کرونا ضربه فرهنگی عظیمی را به جامعه ما وارد کرد، اظهار داشت: در این مدت ارتباط نوجوانان و بزرگسالان با مسجد قطع شد و این جدایی ضربات سختی را بر پیکره فرهنگ جامعه وارد کرد و تنها را مقابله با تهاجم فرهنگی و تربیت فرزندانمان این است که ارتباط بین آنها و مسجد برقرار شود.

 

 

خبرگزاری رسا

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1402/4/19 ساعت 11:55
کد : 5900
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
کلمات کلیدی
نماز
محرم
تبلیغ
مسجد
جوانان و نماز
حجت الاسلام کاظمی
مرکز تخصصی نماز

■ نمازجمعه مولود با برکت انقلاب شکوهمند اسلامی و یکی از پایگاه‌های محکم فرهنگی در سراسر کشور است

حجت الاسلام والمسلمین علی اسلامی، شامگاه دوشنبه در دیدار با رئیس و اعضای ستاد نماز جمعه شهرستان تاکستان که در دفتر امام جمعه برگزار شد، به اهمیت برگزاری نماز جمعه در نظام مقدس جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: دشمنان اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی برنا ...

■ جدیدترین استفتائات مقام معظم رهبری منتشر شد

تشهد در حال تجافی س۷. هنگامی که نمازگزار در نماز جماعت به حالت تجافی نشسته است باید تشهد را همراه امام جماعت بگوید یا باید سکوت کند تا تشهد امام جماعت به اتمام رسد؟ ج. خواندن تشهد واجب نیست هرچند مستحب است.   خواندن نمازهای مستحبی به نیت ...

■ قزوین میزبان بیست و چهارمین اجلاس سراسری نماز

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از قزوین؛ استاندار در اولین جلسه برگزاری این اجلاس گفت: این اجلاس دو روزه است و اواخر آذر یا اویل دی ماه‌ برگزار خواهد شد. مرتضی روزبه افزود: برای‌برگزاری اجلاس نماز، باید از تمام توان و ظرفیت های فر ...

■ عدم برگزاری نماز جمعه تا زمان برطرف شدن شیوع بیماری

آستان قدس حسینی با توجه به دستورالعملهای پیشگیرانه صادره از سوی اداره بهداشت کربلای معلی به منظور حفظ امنیت زائران گرامی تصمیم بر لغو موقت برگزاری نماز جمعه نموده است. با توجه به دستورالعملهای پیشگیرانه صادره از سوی اداره بهداشت کربلای معلی به منظ ...

■ تشریح گزارش عملکرد مرکز تخصصی نماز در سال ۱۴۰۲

 تشریح گزارش عملکرد مرکز تخصصی نماز در سال ۱۴۰۲ به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی نماز، حجت الاسلام اسماعیل ولیخانی، مدیر مرکز تخصصی نماز، روز پنج شنبه دهم اسفند ماه به تشریح مختصری از فعالیت های سال ۱۴۰۲ مرکز تخصصی نماز پرداخت و گفت: مرکز تخصص ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز