مظفری عنوان کرد: عملکرد ضعیف در حوزه احداث مساجد/ ساخت شهرک‌های تازه تأسیس بدون مسجد

■ مظفری عنوان کرد: عملکرد ضعیف در حوزه احداث مساجد/ ساخت شهرک‌های تازه تأسیس بدون مسجد

 مظفری عنوان کرد: عملکرد ضعیف در حوزه احداث مساجد/ ساخت شهرک‌های تازه تأسیس بدون مسجد

حجت‌الاسلام حسن مظفری، دادستان کل استان زنجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، اظهار کرد: طبق نص صریح قرآن کریم در آیه 41 از سوره حج «الَّذِینَ إِن مَّکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّکَاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنکَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ»؛ «همانا کسانى که چون در زمین به آنان توانایى دهیم نماز برپا مى‏دارند و زکات مى‏‌دهند و به کارهاى پسندیده وامی‏دارند و از کارهاى ناپسند باز می‌دارند و فرجام همه کارها از آن خداست»، در حالی که پس از انقلاب در بخش نماز به‌ویژه در زمینه احداث مسجد ضعیف عمل کردیم که  نقش  وزرات راه و شهرسازی با توجه به حوزه عملیاتی در این زمینه کمرنگ بوده است.

وی افزود: با نگاهی به بافت فرسوده همه شهرها و بازارهای سنتی می‌بینیم مسجد جزئی از ساختار شهر بوده و در هر کوچه و محله‌ای مسجد یا حسینیه وجود داشته است و مردم به حضور در مساجد و اقامه نماز اهمیت ویژه‌ای می‌دادند و انقلاب اسلامی ما از همین مساجد به‌وجود آمده است.

حجت‌الاسلام مظفری با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی عملکرد در حوزه احداث مسجد ضعیف بود، تصریح کرد: در حال حاضر شاهد احداث شهرک‌های تازه تاسیس در اطراف شهرها هستیم که علی‌رغم دارا بودن چندین هزار نفر جمعیت مسجد ندارند.

وی افزود: برخی از شهرک‌ها هم که دارای مسجد هستند به لحاظ امکانات زیرساختی و رفاهی از جمله مکان دسترسی و عدم دارا بودن پارکینگ، موجب نارضایتی مراجعین شده به طوری که برای بار دوم تمایلی برای حضور در آن مسجد ندارند.

دادستان کل استان زنجان خاطرنشان کرد: وجود مسجد در هر کوچه و محله باعث می‌شود تا افراد با حضور در این مکان مقدس از گناه و معصیت فاصله بگیرند در حالی که بی‌توجهی به این مساله تبعات منفی در پی دارد.

حجت‌الاسلام مظفری تصریح کرد: در تهیه نقشه جامع برای احداث شهرها و شهرک‌های تازه تاسیس از مدل‌های غربی الگوبرداری می‌شود و مساجد در این نقشه‌ها کمرنگ دیده شده‌اند و اگر به همین منوال پیش برویم طی چند سال آینده در بحث فرهنگی که ناشی از وجود مساجد در هر کوی و محله بود، عقب خواهیم افتاد.

گفتنی است خبرگزاری ایکنا آماده شنیدن نظرات موافقان و مخالفان در این حوزه است.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/8/25 ساعت 10:06
کد : 583
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز