معاون فرهنگی قوه قضائیه: بیش از 90 درصد زندانیان تهرانی اهل نماز نیستند

■ معاون فرهنگی قوه قضائیه: بیش از 90 درصد زندانیان تهرانی اهل نماز نیستند

معاون فرهنگی قوه قضائیه: بیش از 90 درصد زندانیان تهرانی اهل نماز نیستند

معاون فرهنگی قوه قضاییه گفت: طبق پیمایش‌های میدانی بیش از 90 درصد زندانیان در استان تهران اهل نماز و مسجد نیستند. هر چند این آمار در استان‌های مختلف می‌تواند متغیر باشد، ولی اجرای برنامه‌های فرهنگی و اقامه نماز در زندان‌های کشور به طور جدی در دستور کار قرار دارد.‌

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، حجت‌الاسلام و المسلمین هادی صادقی در همایش ملی «نماز و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار شد، اظهار کرد:‌ طبق آیه قرآن‌ کریم «کسانی که بر زمین مسلط می‌شوند باید در راستای اقامه نماز تلاش کنند» و در این خصوص باید مسئولان جمهوری اسلامی اولین وظیفه خود را اقامه نماز حقیقی در سطح جامعه بدانند.

 

وی با اشاره به اینکه با اقامه نماز می‌توان جامعه را اخلاقی کرد، افزود:‌ نماز تنها رابطه انسان با معبود نیست بلکه فرد را در همه ابعاد وجودی و انسانی تغذیه کرده و تعالی را برای فرد نمازگزار به ارمغان می‌آورد.

 

صادقی با بیان اینکه نماز عبادت جامع بوده و انسان را از سرگشتگی رهایی می‌بخشد، تصریح کرد: انسان موجودی دوبعدی روحانی و جسمانی است که با توجه به نماز هر دو بعد تقویت شده و رشد پیدا می‌کند و باعث می‌شود ارتباط با خالق هرچه بیشتر شود.

 

معاون فرهنگی قوه قضاییه خاطرنشان کرد:‌ نماز مصداق بالای توبه بوده و در قول اهل‌ بیت (ع) ‌آمده کسی که روزی پنج مرتبه خود را در حوض نماز شست‌وشو دهد دیگر آلودگی نخواهد داشت. البته باید توجه کرد که این مسئله با اقامه نماز حقیقی میسر شده و باید فرد نمازگزار حقیقتا بداند که چه عملی را انجام می‌دهد.

 

این مسئول قضایی با تاکید بر اینکه تکبیرة‌الاحرام یعنی بریدن از هر چه غیر از خداست، گفت:‌ از جمله هنرهای نماز این است که این رابطه صمیمانه و خصوصی با خدای متعال را می‌توان در قالب جماعت و با اثر ایجاد و افزایش اتحاد اجتماعی بین مسلمین اقامه کرد، بدون اینکه این حریم شخصی فرد نمازگزار با خالق متعال خللی وارد شود.

 

معاون فرهنگی قوه قضائیه با اشاره به آماری در خصوص زندانیان استان تهران، تصریح کرد: طبق پیمایش‌های میدانی بیش از 90 درصد زندانیان در استان تهران اصلا اهل نماز و مسجد نیستند، هر چند این آمار در استان‌های مختلف می‌تواند متغیر باشد، ولی با اجرای برنامه‌های فرهنگی و توجه به اقامه نماز در زندان‌ها بسیاری از این افراد با نماز آشنا می‌شوند و فردی که اهل نماز باشد به سمت تخلف و جرم نمی‌رود.

 

 

 
منبع: ایسنا

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/8/20 ساعت 10:59
کد : 560
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز