مسجد و نمازگزار انقلابی خار چشم دشمنان اسلام و انقلاب است

معاون فرهنگی دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور:
■ مسجد و نمازگزار انقلابی خار چشم دشمنان اسلام و انقلاب است

مسجد و نمازگزار انقلابی خار چشم دشمنان اسلام و انقلاب است

 «مهدی صفی یاری» امروز در مراسم تجلیل از مساجد شاخص اهل سنت استان گلستان که به صورت مجازی حضور یافته بود، گفت: امروز قطعا دشمن با توسعه فیزیکی مساجد در کشورمان هیچ هراسی ندارد و دشمن از مسجدی می ترسد و هراس دارد که نمازگذاری تربیت کرده باشد که استکبار، اسرائیل و فتنه ها را بشناسد و با شناخت از نیازهای جامعه، شعارهای نظام و انقلاب اسلامی را بلد باشد.

معاون فرهنگی و امور اجتماعی دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت تصریح کرد: قطعا مسجدی که در مکتبش شاگردان و نمازگذاران دشمن شناس و دوست شناس تربیت کند، این مسجد انقلابی قطعا می تواند خار چشم دشمنان اسلام و نظام انقلاب اسلامی باشد.

معاون فرهنگی دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور با ذکر این مطلب که دشمن بی شک برای تخریب این مساجد و از بین بردن باورهای اهالی این مساجد لحظه ای دریغ نخواهد کرد، افزود: همه ما علما و روحانیون وظیفه داریم در راستای توسعه مساجد تراز انقلاب اسلامی با هدف حرکت به سمت شکل گیری تمدن نوین اسلامی کوشا باشیم.

صفی یاری اظهار کرد: تمدن نوین اسلامی تمدنی فراگیر خواهد بود که امت اسلامی را به عنوان یک امت اسلامی به عنوان خار چشم دشمنان قرار خواهد داد.

وی با بیان اینکه، مسجدی که تراز انقلاب اسلامی و قرار است شاخص باشد باید ارکان و اجزایش هم در همان تراز باشند، افزود: در این خصوص باید امام جماعت و هیئت امنا و حتی خادم مسجد تراز انقلاب و اسلام نیز باید فرق داشته و شاخصه های مورد نظر را داشته باشد.

معاون فرهنگی دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور با بیان اینکه، علم و نظم امام جماعت مسجد باید هم تراز مسجد تراز انقلاب و اسلام باشد، افزود: توجه به نیازهای جامعه و ارتباط گیری آسان با جوانان و نوجوانان به عنوان سرمایه های جامعه اسلامی باید حتما مد نظر امام جماعت و هیئت امنای مساجد شاخص باشد.

صفی یاری افزود: امام جماعت و هیئت امنای مساجد شاخص باید برای شکل گیری پایگاه های مقاومت بسیج در مساجد تلاش کنند و از فعالیت های کانون های فرهنگی جوانان در مساجد و تشکیل حلقه های اندیشه ورزی و معرفت افزایی حمایت کنند.

وی با اشاره به خروجی مسجد در نظام اسلامی گفت: خروجی های مساجد در نظام و جامعه اسلامی باید بتوانند احکام و اهداف اسلام را در جامعه تبیین کننند و پاسخگو باشند.

معاون فرهنگی دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور با بیان اینکه، امروز مسجد و امام جماعتی که جوان با آن احساس بیگانگی کند باید در آن اصلاح صورت گیرد و در آن تجدید نظر شود، گفت: یکی از ملاک های مسجد موفق این است که شرایط حضور نوجوانان و جوانان در مساجد را فراهم کند و در این زمینه لازم است در محوطه مسجد فضایی برای بازی کودکان درست شود تا کودکان از همان دوران بچگی احساس خوشایندی نسبت به مسجد داشته باشد و کم کم با افزایش سن خود می تواند با امام جماعت رفاقت پیدا کرده و به درون مسجد برود و در برنامه های متتوع فرهنگی مسجد شرکت کند.

صفی یاری با تاکید براینکه، امروز باید مسجد پایگاهی برای رشد معنوی و معرفتی قشر جوان و نوجوان و بانوان باشد، تصریح کرد: امروز بانوان جامعه اسلامی نباید با مساجد غریبه باشند و اگر دختران و بانوان به درستی در جامعه اسلامی تربیت شوند قطعا در آینده مادران خوبی تربیت خواهند شد که می توانند فرزندان خوبی تربیت کنند.

وی خاطر نشان کرد: باید برنامه ریزی کنیم تا در مسجدی که در نظام جمهوری اسلامی به عنوان پایگاه فرهنگی معرفی شده است، جوانان و نوجوانان و حتی بزرگترها و بانوان در درون آن احساس هویت کنند.

معاون فرهنگی دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توجه نظام جمهوری اسلامی ایران به اهل سنت گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران در حوزه مساجد اهل سنت نظام سربلندی است و الحمدالله تعداد مساجد و اماکن مذهبی اهل سنت در کشورمان به حدود 17 هزار مسجد و مکان مذهبی رسیده است.

صفی یاری گفت: علی رغم فتنه ها و شعارهای نابجایی که دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران دارد، قریب به 16 هزار مسجد اهل سنت در نظام جمهوری اسلامی ایران فعالیت دارند.

وی سرانه دسترسی اهل سنت به مساجد در کشور را دو برابر دسترسی اهل تشیع عنوان کرد و افزود: تعداد مساجدی که در مناطق اهل سنت نشین کشور وجود دارد دو برابر تعداد مساجد مناطق اهل تشیع نشین کشور است و این مهم افتخار خادمان نظام جمهوری اسلامی ایران است که به عنوان حامی علما و امامان جمعه و جماعت اهل سنت در نظام هستند.

شبستان

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1400/6/4 ساعت 11:53
کد : 5040
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز