تاسیس ۶۰ مسجد و نمازخانه در دانشگاه‌های علوم پزشکی

■ تاسیس ۶۰ مسجد و نمازخانه در دانشگاه‌های علوم پزشکی

تاسیس ۶۰ مسجد و نمازخانه در دانشگاه‌های علوم پزشکی

روح الله محمدعلی نژاد، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در اولین جلسه اقامه نماز وزارت بهداشت گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه نماز در سال ۹۹ را ارائه داد و چشم اندازی از فعالیت‌های ۱۴۰۰ را به بحث و تبادل نظر گذاشت.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت درباره اقدامات مدیریتی و تمهیدی در حوزه نماز در سال گذشته گفت: پیش بینی برنامه بودجه سالانه جهت فعالیت‌های حوزه نماز در سه سطح وزارتی، مراکز و سازمان‌های وابسته و دانشگاه‌های علوم پزشکی، انعقاد تفاهم‌نامه بین وزارت بهداشت و ستاد اقامه نماز، ثبت برنامه‌های عملیاتی در حوزه نماز، تشکیل ۷۴ ستاد اقامه نماز در ۷۴ واحد اصلی، تهیه و به روزرسانی بانک جامع اطلاعاتی ستاد اقامه نماز در ۷۴ واحد تابعه، ۱۱۴۰ بازدید از مساجد و نمازخانه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی از مهمترین اقدامات سال گذشته بود.

علی نژاد درباره اقدامات حمایتی گفت: حمایت و تجهیز مساجد برای ما اولویت زیادی دارد. در همین راستا از ایجاد ۶۰ مسجد و نمازخانه دانشگاه‌های علوم پزشکی حمایت کردیم، حمایت از بهسازی ۷۱ مسجد و نمازخانه، تجهیز ۱۸۳ مسجد و نمازخانه و حمایت از تجهیز ۶۸ بیمارستان به اقلام مورد نیاز بیماران از جمله اقدامات دیگری بود که به ایجاد و تجهیز مساجد و نمازخانه‌ها در دانشگاه‌های علوم پزشکی منجر شد.

وی درباره برگزاری دوره‌های آموزشی نماز برای کارکنان و مدیران عنوان کرد: در سال گذشته ۴۲ دوره آموزشی نماز ویژه اساتید، ۴۰ دوره آموزشی نماز ویژه دانشجویان، ۴۰ کارگاه آموزشی آشنایی با احکام نماز بیماران برای کادر درمان، ۱۰۱ دوره آموزشی ویژه کارکنان واحد‌های تابعه دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار شد.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت افزود: همچنین اجرای ۶۸ طرح پژوهشی و کاربردی در حوزه نماز توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی از مهمترین اقدامات آموزشی در این حوزه بود که در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی اتفاق افتاد. اقدامات تبلیغی و ترویجی از دیگر اقداماتی بود که در سال گذشته در حوزه نماز اتفاق افتاد.

وی در مورد اقدامات تبلیغی و ترویجی، گفت: تجلیل از ۵۳۶ فعال حوزه نماز، فضاسازی و تبلیغات در حوزه نماز، برگزاری ۱۴ عنوان مسابقه در حوزه نماز، زمینه سازی جهت تشکیل و فعالیت ۹ کانون نماز دانشجویی در دانشگاه‌های علوم پزشکی و بخشی از فعالیت‌هایی بود که به گسترش فرهنگ قرآنی منجر شد.

۱۱ میلیارد تومان در حوزه نماز در دانشگاه‌های علوم پزشکی هزینه شده است

در ادامه مسعود وادی پور، رئیس دبیرخانه‌های مشترک ستاد اقامه نماز و شورای امر به معروف و نهی از منکر وزارت بهداشت با اشاره به پیش‌بینی برنامه و بودجه سالانه جهت فعالیت‌های حوزه نماز در سه سطح ستاد وزارت بهداشت، مراکز و سازمان‌های تابعه و دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: در مجموع ۷۴ واحد بودجه داشته اند که هر واحد به طور متوسط یک میلیارد و ۵۰۰ هزار ریال در حوزه نماز هزینه کرده است که در مجموع رقمی بالغ بر ۱۱۱ میلیارد ریال را شامل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: انعقاد تفاهم نامه بین وزارت بهداشت و ستاد اقامه نماز کشور و انعقاد ۷۳ تفاهم نامه بومی ویژه ۵ مرکز و سازمان تابعه و ۶۸ دانشگاه علوم پزشکی در خصوص فعالیت‌های حوزه نماز، ثبت برنامه‌های عملیاتی حوزه نماز بالغ بر ۱۳ فعالیت در سامانه پایش و تشکیل ۷۴ ستاد اقامه نماز در ۷۴ واحد اصلی و تشکیل ۷۱۴ ستاد اقامه نماز در واحد‌های تابعه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از دیگر برنامه‌های این ستاد در سال گذشته بوده است.

وادی پور برگزاری ۳۱۱ جلسه ستاد اقامه نماز در طول سال ۹۹، ۲۷۹ جلسه در دانشگاه‌ها و ۳۲ جلسه در دستگاه‌های ستادی، تعیین ۱۱۳۹ رابط نماز در واحد‌های تابعه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و سازمان‌های تابعه وزارت بهداشت را نیز به عنوان بخشی از تلاش‌های صورت گرفته در این ستاد در سال گذشته عنوان کرد.

 

وی با اشاره به تهیه و به روز رسانی بانک جامع اطلاعات فعالیت ستاد اقامه نماز گفت: بر این اساس تعداد ۹۲ مسجد، ۱۲۹۶ نمازخانه، ۱۲۹۸ امام جماعت آقا و ۶۳ امام جماعت خانم در واحد‌های تابعه وزارت بهداشت شناسایی شده‌اند. در این میان تعداد ۲۱۲ واحد دانشگاهی فاقد نمازخانه هستند و تعداد ۱۹۷ واحد نیاز به بهسازی و تعداد ۵۵۲ واحد نیاز به تجهیز نمازخانه دارند و تعداد ۲۳۷ نمازخانه فاقد نماز جماعت است.

رئیس دبیرخانه‌های مشترک ستاد اقامه نماز و شورای امر به معروف و نهی‌از منکر وزارت بهداشت با اشاره به ارزیابی عملکرد دانشگاه‌ها و سازمان‌های تابعه در حوزه نماز در سامانه سجاده گقت: ۳۱ گروه ارزیاب استانی جهت ارزیابی فعالیت‌های حوزه نماز دانشگاه‌های علوم پزشکی و واحد‌های تابعه آن‌ها تشکیل شده است.

وادی پور به برنامه‌های دانشگاه‌ها در حوزه نماز نیز اشاره کرد و گفت: تهیه برنامه و بودجه سالانه جهت اجرای برنامه‌های حوزه نماز و انعقاد تفاهم نامه بومی، نظارت و ارزیابی عملکرد واحد‌های تابعه در حوزه نماز و تجلیل از ۳ واحد برتر، برگزاری جلسات ستاد اقامه نماز دانشگاه، به روز رسانی بانک جامع اطلاعاتی در حوزه نماز، ایجاد، بهسازی و تجهیز مساجد و نمازخانه‌ها از جمله این برنامه‌ها در حوزه دانشگاهی محسوب می‌شود.

وی به اهم اقدامات صورت گرفته در حوزه امر به معروف و نهی از منکر در سال ۹۹ اشاره کرد و افزود: پیش بینی برنامه و بودجه سالانه جهت فعالیت‌های حوزه امر به معروف و نهی از منکر در سه سطح ستاد وزارت بهداشت، مراکز و سازمان‌های تابعه و دانشگاه‌های علوم پزشکی مجموعاً با ۷۴ واحد در مجموع بالغ بر ۳۷ میلیارد ریال را در بر می‌گیرد.

رئیس دبیرخانه‌های مشترک ستاد اقامه نماز و شورای امر به معروف و نهی‌از منکر وزارت بهداشت به ثبت برنامه‌های عملیاتی حوزه امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و افزود: تشکیل ۷۴ شورای امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه ها، برگزاری ۳۲۰ جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر، تعیین حدود ۱۰۰۰ رابط امر به معروف و نهی از منکر در واحد‌های تابعه دانشگاه‌های علوم پزشکی و وزارت بهداشت از جمله فعالیت‌های صورت گرفته است.

 

منبع: خبرگزاری شبستان

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1400/4/15 ساعت 08:11
کد : 4962
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
کلمات کلیدی
نماز
روح الله محمدعلی نژاد
قرآن عترت و نماز
وزارت بهداشت
نمازخانه
مسجد
نماز در دانشگاه

■ امکان اقامه نماز توسط تماشاگران مسلمان در جریان مسابقه باشگاه بلکبرن

 باشگاه انگلیسی «بلکبرن رورز» در صفحه توئیتر خود نوشت که از ضرورت اقامه نماز مغرب توسط تماشاگران مسلمان در جریان مسابقه آگاه است. این باشگاه از تماشاگران خود خواست محل نمازخانه را از کارگران باشگاه بپرسند. باشگاه «بلکبرن ...

■ دیدار اساتید، مبلغان، دانش‌پژوهان و کارکنان مرکز تخصصی نماز با حضرت آیت الله خرازی (دامت افاضاته)

به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی نماز روز یکشنبه 17 اردیبهشت ماه در آستانه ولادت با سعادت حضرت علی اکبر(علیه السلام) اساتید، مبلغان، دانش‌پژوهان و کارکنان مرکز تخصصی نماز با حضرت آیت الله خرازی (دامت افاضاته) دیدار کردند. در این دیدار ابتدا مد ...

■ اقامه نماز جمعه در مسجد الاقصی با مشارکت ۵۰ هزار فلسطینی

با وجود تدابیر شدید نظامی که توسط نیروهای اسرائیلی در دروازه‌ها و ورودی‌های بخش قدیمی قدس اشغالی اعمال شد، ده‌ها هزار فلسطینی نماز جمعه را در مسجد الاقصی اقامه کردند. صحن‌های مسجد الاقصی مملو از هزاران نمازگزار بود که از استان&zw ...

■ امکانات و فضای اقامه نماز مسافران نوروزی فراهم شود

حجت الاسلام والمسلمین رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان، امروز در جلسه شورای اقامه نماز استان ضمن تسلیت شهادت امام النقی(ع) و تبریک فرا رسیدن ماه رجب گفت: نماز یکی از بزرگ ترین فرائضی است که خداوند برای بندگان خود قرار داد و از جایگاه عظیمی برخور ...

■ انس با نماز و قرآن رمز پیروزی رزمندگان بود/ پایگاه‌های بسیج نباید از مساجد جدا شوند

جنگ تمام عیاری که نظام سلطه به وسیلۀ رژیم بعثی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران آغاز کرد اهداف گسترده‌ای را دنبال می‌کرد که رویای سقوط جمهوری اسلامی در رأس آن اهداف قرار داشت، اما ملت ایران با مقاومت مؤمنانه و تمرکز بر ظرفیت‌ها و قابلیت&z ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز