عضو هیئت علمی جامعه‌المصطفی: "نماز" مهم‌ترین درس اباعبدالله(ع) برای نسل جوان از قیام عاشورا است

■ عضو هیئت علمی جامعه‌المصطفی: "نماز" مهم‌ترین درس اباعبدالله(ع) برای نسل جوان از قیام عاشورا است

 عضو هیئت علمی جامعه‌المصطفی: "نماز" مهم‌ترین درس اباعبدالله(ع) برای نسل جوان از قیام عاشورا است

آیت الله محسن غرویان در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به فرارسیدن شهادت اباعبدالله(ع) و لزوم الگوگیری از نهضت امام حسین(ع) اظهار داشت: براساس عبارت معروف کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا باید برای عصر زمان خودمان از عاشورا درس بگیریم و ادامه دهنده مسیر اباعبدالله(ع) باشیم.

عضو هیئت علمی جامعه‌المصطفی با بیان اینکه قیام عاشورا پیام‌های زیادی برای جامعه اسلامی دارد افزود: عاشورا درس‌های مختلفی از جمله پیوند دیانت با سیاست را به همراه خود داشت، امام حسین(ع) در راستای تصاحب قدرت سیاسی به عنوان ابزار نه هدف قیام کردند تا بتواند ارزش‌های الهی را در عالم حاکم کنند.

آیت الله غرویان با بیان اینکه امام حسین(ع) درس شهادت و مجاهدت را به ما آموخت، بیان کرد: استقامت امام حسین(ع) تا شهادت در راه ارزش‌های دینی از نکات مهم واقعه عاشورا بود که ما باید از ارزش‌های دینی حفاظت کرده و حتی جان خود را در این راه تقدیم کنیم.

استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اهمیت فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد: امر به معروف و نهی از منکر مسئله مهمی است که فقها بحث جهاد را در باب امر به معروف و نهی از منکر بیان می‌کنند و می‌گویند یکی از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر جهاد و مبارزه با ظالم است که اباعبدالله(ع) فرمودند برای احیای امر به معروف و نهی از منکر قیام کردم.

وی با اشاره به اهمیت اقامه نماز و تاکید رسول خدا(ص) بر این موضوع گفت: نماز ستون دین است و کسی که رو به قبله می‌ایستد و نماز می‌خواند توحید و خداپرستی خود را نشان می‌دهد.

آیت الله غرویان با بیان اینکه امام حسین(ع) برای احیای فریضه نماز قیام کرد بیان کرد: سید الشهدا(ع) در گرماگرم جنگ به نماز ایستادند و فرمودند جنگ ما برای اقامه نماز است و این درس مهمی برای نسل جوان است که نماز را فراموش نکنند و به پا بدارند، چون نماز آثار و برکات زیادی در زندگی مادی و معنوی انسان دارد.

عضو هیئت علمی جامعه‌المصطفی گفت: امر به معروف و نهی از منکر نظارت همگانی است و همه وظیفه دارند دیگران را به کار خیر دعوت کنند، اما علمای جامعه وظیفه بالاتری دارند چون کار آن‌ها علم و دانش و تحصیل علوم دینی است.

استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر لزوم نشر فرهنگ نماز توسط طلاب و روحانیون اظهار داشت: علما و روحانیون به معروف عمل کرده و جامعه را به سمت معروف فراخوانند چون دعوت عملی بسیار بهتر و موثرتر است و اگر روحانیون در عمل به معروف‌ها عمل کنند، بهترین فضاسازی برای انجام معروف و ترک منکرات در جامعه ایجاد می‌شود.

انتهای پیام/

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/8/3 ساعت 10:12
کد : 442
دسته : اخبارمحتوایی و تحلیلی نماز
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز