سخنران و مبلغ حوزوی: خواندن سوره فجر در نماز مؤمن را با امام حسین محشور می کند

■ سخنران و مبلغ حوزوی: خواندن سوره فجر در نماز مؤمن را با امام حسین محشور می کند

سخنران و مبلغ حوزوی: خواندن سوره فجر در نماز مؤمن را با امام حسین محشور می کند

ه گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سخنرانی و ذکر توسل امام حسین(ع) در شب چهارم محرم در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء با حضور حضرت آیت الله جوادی آملی برگزار شد.

 

حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسا نیا، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و سردار غلامرضا احمدی فرمانده سپاه قم نیز در این مراسم حضور داشتند؛ حجت الاسلام ابوالقاسم عالمی در این مراسم به سخنرانی و ذکر توسل پرداخت.

 

حجت الاسلام عالمی به خواندن سوره مبارک فجر تأکید کرد و گفت: در روایاتی از امام صادق(ع) نقل شده که ایشان فرمودند، در نمازهای واجب و مستحب خود سوره فجر را بسیار بخوانید.

 

وی افزود: از امام صادق(ع) دلیل امر بر خواندن سوره فجر در نماز را پرسیدند و حضرت در پاسخ فرمودند، این سوره مخصوص جدم امام حسین(ع) است، چرا که در آیه آخر سوره مبارک فجر به ویژگی امام حسین(ع) و یاران باوفایشان تأکید دارد.

 

سخنران و مبلغ حوزوی درباره فواید خواندن سوره فجر در نماز، اظهار داشت: امام صادق(ع) فرمودند، فردی که در نمازهایش سوره مبارکه فجر را بخواند، با سالار شهیدان محشور می شود؛ نفس مطمئن، نفس امام حسین(ع) است که هیچ ترسی از مرگ نداشت و مشتاق ملاقات با پروردگار بود.

 

وی به ویژگی افراد دنیا طلب اشاره کرد و تصریح کرد: انسان هایی که به آرزوها و تمایلات دنیایی دل می بندند، از مرگ هراس دارند و مرگ را پایان عمر خویش تصور می کنند؛ این در حالی است که انسان پس از مرگ و در برزخ، تصور می کند که یک یا دو روز در این دنیا زیسته است.

 

حجت الاسلام عالمی قبض روح رأفتی را بهترین نوع قبض روح دانست و ابراز کرد: قبض روح انسان های مؤمن و با تقوا که در دنیا اعمال نیک و پسندیده داشته اند، قبض روح رأفتی و با اختیار است؛ زمانی که ملائک برای قبض روح مؤمنین می آیند، بر آن ها سلام می کنند و نوید آرامش و بهشت را از جانب پروردگار به ایشان می دهند.

 

وی در پایان گفت: قبض روح پیامبران خدا(ص) و ائمه معصوم(ع) به اختیار خودشان بود؛ در مقابل قبض روح با رأفت، قبض روح زجر است که با شکنجه و شلاق همراه است؛ افرادی که در دنیا تقوا پیشه نکنند و مرتکب اعمال ناپسند شوند، دچار قبض روح زجری و ناگهانی می شوند./840/پ202/ف

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/7/26 ساعت 11:11
کد : 391
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز