اهميت اقامه نماز امام حسين(ع) در عاشورا براي عزاداران تبيين شود

■ اهميت اقامه نماز امام حسين(ع) در عاشورا براي عزاداران تبيين شود

اهميت اقامه نماز امام حسين(ع) در عاشورا براي عزاداران تبيين شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، احدجاوداني، مدیر كل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران امروز(22مهر) در گردهمایی شورای اقامه نماز اداره کل و ادارات شهرستانی ارشاد اين استان با حضور نمايندگان ستاد اقامه نماز كشور با اشاره به اهميت بهره گيري از ابزار هنر براي ارائه اثر گذار آموزه هاي ديني، عنوان داشت: در بسياري مواقع ارائه يك جلوه از آموزه هاي ديني در قالب فيلم و تئاتر به گونه اي ويژه اثر گذار خواهد بود .

وي با بيان اينكه هنر نياز به ترجمه ندارد، گفت: هر انساني با هر دين و زباني به اندازه فهم خود از يك فيلم و يا آثار هنري برداشت، خواهد داشت.

 

جاوداني با اشاره به اثرگذاري تابلو معروف استاد فرشچيان با موضوع عصر عاشورا، تصريح كرد: خلق برخي آثار هنري با استفاده از مضامين بلند دين اسلام از جلسات متعدد سخنراني و حتي عزاداري اثرگذار تر است.

 

وي با تاكيد اينكه نماز يك واجب ديني است كه تحت هر شرايطي حتي با اشاره در بستر بيماري نيز اقامه مي شود، گفت: جبر و تنبيه در امر اقامه نماز جواب نمي دهد بلكه بايد انسان به اين نتيجه برسد هر چه نماز را اقامه دارد به واسطه آن به خدا نزديك تر خواهد شد.

 

جاوداني با بيان اينكه در حوزه نماز دو مقوله اقامه نماز و ترويج اين فريضه در بين اقشار مختلف جامعه مطرح است، افزود: با بكارگيري هنر مي توان ذائقه نسل جوان را با شيريني نماز  آشنا ساخت.

 

وي با اشاره به محافل عزاداري محرم و اينكه ساعت صرف ناهار و شام از صف اقامه نماز شلوغ تر است، گفت: بايد براي عزاداران تبيين شود چيزي كه بين آنها و امام حسين(عليه السلام) ارتباط برقرار مي كند نماز است.

 

جاوداني با اشاره به صف هاي مرتب و شلوغ نمازجماعت در مناطق سني نشين، تاكيد كرد: بايد آسيب شناسي شود چرا در بسياري از مساجد ما صفوف نماز خالي از نمازگذار است.

 

وي با بيان اينكه بايستي بخشي از جشنواره هاي تجسمي به موضوع نماز اختصاص يابد، اظهار داشت: بايستي آثار نماز در اثرهاي هنري خلق شود بطور نمونه خوشنويسان جملا زيبا با موضوع نماز را به رشته تحرير درآورند.

 

جاوداني با بيان اينكه ارائه اثر هنري با موضوع آموزه هاي ديني مي تواند منبع اثر در جامعه باشد تا فرهنگ نماز در جامعه نهادينه شود، گفت: نماز بايد به گونه اي هنرمندانه در جامعه ترويج شود كه مردم خودشان به اقامه آن اهتمام داشته باشند.

 

وي با اشاره به محدوديت بودجه فرهنگي كشور، ابراز اميدواري كرد: باارائه بسته اقتصادي رياست جمهور در آينده اي نزديك شاهد رونق اين بودجه باشيم.

 

جاوداني ابراز داشت: درصورت برنامه ريزي براي برگزاري جلسات سخنراني با موضوع نماز، تلاش شود از سخنراناني كه بحث هاي عميق فلسفي و علمي در حوزه نماز ارائه مي دهند، دعوت شوند.

 

پایان پیام/286

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/7/23 ساعت 12:22
کد : 382
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز