مرمت و بازسازی قدیمی ترین مسجد فرانسه در اقیانوس هند

■ مرمت و بازسازی قدیمی ترین مسجد فرانسه در اقیانوس هند

مرمت و بازسازی قدیمی ترین مسجد فرانسه در اقیانوس هند

 قدیمی ترین مسجد فرانسه به قدمت 5 قرن که در فهرست آثار باستانی این کشور قرار گرفته، با هزینه 2 میلیون یورو مورد مرمت و بازسازی قرار می گیرد.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه» به نقل از عرب نیوز، قدیمی ترین مسجد فرانسه با بنایی به قدمت 5 قرن درجزیره مایوت در اقیانوس هند مورد مرمت و بازسازی قرار می گیرد، در حالی که نمازگزاران هنوز در این مسجد به عبادت مشغول اند.

سالن آبی و سفید مسجد جامعه تسینگونی که هر روز 5 مرتبه برای اقامه نمازهای جماعت مورد استفاده قرار می گیرد قدیمی شده از سقف آن آب نشت می کند و ترک های غول پیکری بر دیوار آن به چشم می خورد.

بدیرو عبدو ، نماینده شورای محلی که در مسجد نماز اقامه می کند در این رابطه گفت: رطوبت، گرد و غبار و عدم تهویه، غیرقابل تحمل است و به شدت آلرژی ایجاد می کند.

وی به یاد دارد که از مدت ها پیش در این مسجد نماز اقامه می کرده است.

عبدو اکنون در یک سالن نماز موقت یک طبقه بالاتر سالن اصلی نماز می خواند. مرمت و بازسازی مسجد تا 2 میلیون یورو (2.2 میلیون دلار) هزینه خواهد داشت .

گفتنی است این ساختمان در جزیره ای واقع شده است که 95 درصد جمعیت آن مسلمان هستند و قدیمی ترین مسجد در فرانسه بوده و از سال 2016 به عنوان یک اثر تاریخی توسط دولت فرانسه طبقه بندی شده است.

عباس رجالی ، مدیر فرهنگی منطقه ای گفت: کتیبه های موجود در کنار محراب نشان می دهند که که این مسجد در سال 1538 توسط سلطان اینسا ساخته شده است که قبلاً پایتخت سلطنتی جزیره بوده است.

وی افزود: معماری قسمت غربی (مسجد) از آن زمان تاکنون بدون تغییر مانده است. کاوش های مؤسسه ملی تحقیقات باستان شناسی ملی فرانسه نشان داد که این مکان میزبان یک مکان عبادی در قرن چهاردهم میلادی فعالیت داشته است که این امر آن را به نوتردام معاصر در پاریس تبدیل می کند.

 گفتنی است این مسجد در حال بازسازی مجدد است و گنبد مسی جدیدی که با ستاره و هلال احاطه شده است به تازگی برای جایگزینی گنبد بتونی خردشده ، که در معرض خطر فروپاشی قرار گرفته است ، نصب شده است. پیش بینی می شود این کار تا پایان سال 2020 به پایان برسد.

ویولن برساند ، مهندس آژانس امور فرهنگی مایوت گفت: طراحی این مسجد تأثیر شدیدی در سواحیلی در ساحل آفریقای شرقی نشان می دهد.

خبرگزاری حوزه

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1398/7/4 ساعت 13:01
کد : 3685
دسته : اخبار نماز در جهان
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز