لزوم استفاده از فضای مجازی و شبكه‌های اجتماعی در ترویج امر نماز

■ لزوم استفاده از فضای مجازی و شبكه‌های اجتماعی در ترویج امر نماز

لزوم استفاده از فضای مجازی و شبكه‌های اجتماعی در ترویج امر نماز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، محمود مظفر قائم مقام ستاد اقامه نماز كشور پیش از ظهر امروز در گردهمایی كارشناسان برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی ستادهای اقامه نماز سراسر كشور در سالن همایش مجتمع فرهنگی، تفریحی كارگران مشهد به بررسی مشكلات امر تبلیغ و ترویج نماز در سنین كودكی تا بزرگسالی در كشور پرداخت.

وی با بیان این كه متاسفانه نماز صبح در مساجد ما رونق لازم را ندارد، افزود: به دنبال تبیین آثار و بركات نماز در جامعه هستیم تا رفته رفته جامعه خود به این سمت و سو، سوق پیدا كند.

قائم مقام ستاد اقامه نماز كشور با اشاره به اهمیت آموزش نماز در سنین كودكی اظهار كرد: باید در مهدكودك‌ها نماز برای كودكان با زبان شعر، بازی و سرود تبیین شود و یا در آموزش و پرورش باید بررسی شود، مدارس تا چه حد انجمن اولیا و دانش  آموزان به نماز و ترغیب می كنند.

انتقاد از عملكرد صدا و سیما در خصوص نماز/ دو وظیفه عمومی و اقتصادی

وی در ادامه با انتقاد از عملكرد صدا و سیما در خصوص نماز گفت: صدا و سیما می‌تواند با پخش كلیپ‌هایی دررابطه با نماز به ترویج این امر كمك كند كه تاكنون متأسفانه اهتمام جدی در این باره مشاهده نشده است.

مظفر با تاكید بر این كه برای هر دستگاه  باید به طور خاص در امر نماز برنامه‌ریزی شود، به تاكیدات رهبر معظم انقلاب در این باره اشاره و بیان داشت: با وجود پشتوانه‌های قوی همچون رهبر معظم انقلاب و حمایت های حجت‌الاسلام قرائتی و ریاست محترم جمهوری ضروری است تا همه دستگاه‌ها در بحث اقامه نماز ورود كنند تا شاهد آثار و بركات ارزشمند آن در آینده باشیم.

وی همچنین با بیان این كه در بحث نماز دو وظیفه عمومی و اقتصادی برای قابل تعریف است، عنوان كرد: وظیفه عمومی خود دو بخش دارد، بخش سخت افزاری كه همان برپایی نمازخانه‌های خوب و متناسب است و بخش نرم افزاری  كه بر حضور مدیران و كاركنان در كتابخانه‌ها و مساجد تاكید دارد.

قائم مقام ستاد اقامه نماز كشور ادامه داد: در رویكرد اقتصادی نیز به عنوان نمونه در وزارت ارشاد باید بررسی شود كه در بخش های مختلف نویسندگی، شعر، سینما و تئاتر چه اقداماتی در این خصوص انجام شده است و یا در سایر نهادهایی همچون صدا و سیما، آموزش و پرورش و وزارت علوم تا كنون چه اقداماتی انجام شده است.

وی در ادامه با تاكید بر اهتمام جدی تر و اولویت مدیران استان‌ها به امر نماز اظهار كرد: در حال پیگیری هستیم كه در این خصوص سه استان اول و سه استان آخر را از جهت پركارترین و كم كارترین معرفی كنیم.

مظفر در ادامه با بیان این كه آنچه كه ما باید انجام دهیم، فراگیر شدن اقامه نماز در كشور است، نه صرفا خواندن نماز، اظهار كرد: باید این موضوع  برای جامعه به طور كامل تبیین شود، زیرا بسیاری به این امر واقف نیستند.

وی افزود: از این رو اگر امر اقامه نماز در كشور اتفاق بیفتد، باید منتظر اثرات و بركات آن در جامعه باشیم و تاكنون نیز اگر این اثرات را در جامعه ندیده‌ایم به این دلیل است كه در این خصوص كار جدی صورت نگرفته است.

لزوم استفاده از فضای مجازی و شبكه‌های اجتماعی در ترویج امر نماز

وی همچنین بر لزوم استفاده از فضای مجازی و شبكه‌های اجتماعی در ترویج امر نماز تاكید كرد و افزود: زیباسازی نمازخانه ها و مساجد، برگزاری دوره های آموزشی مقدماتی، تكمیلی و پیشرفته برای مدیران و كاركنان، مطالبه جدی امر نماز از مدیران كشور، حضور كمی كاركنان در مساجد و ادارات در وقت اذان و لزوم همكاری همه نهادها وانسجام عمومی در موضوع اقامه نماز از دیگر كارهایی است كه باید انجام شود.

براساس این گزارش، گردهمایی كارشناسان برنامه‌ریزی، ارزیابی و نظارت ستادهای اقامه نماز استان‌های سراسر كشور از 14 شهریورماه در مشهد آغاز و تا 15 شهریورماه ادامه دارد.

تبیین و توجیه سیاست‌ها، رویكردها و برنامه‌های معاونت برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی، بررسی شیوه‌نامه‌های نظارت و ارزیابی دستگاه‌های اجرایی در حوزه نماز، ایجاد تعامل و هم‌افزایی با سایر بخش‌ها و معاونت‌های ستاد در حوزه برنامه‌ریزی و نظارت، آسیب‌شناسی و بررسی موانع، مشكلات و چالش‌های فرهنگی پیش‌رو در امر نماز در دستگاه‌های اجرایی، توانمندسازی و ارتقای دانش كارشناسان نظارت و ارزیابی استان‌ها و انتقال تجارب از جمله اهداف این گردهمایی به‌شمار می‌رود./934/202/ب3

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/6/16 ساعت 12:53
کد : 256
دسته :
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز