تشكیل كارگروه بازنگری و تدوین آئین نامه های اجرایی ستاد

■ تشكیل كارگروه بازنگری و تدوین آئین نامه های اجرایی ستاد

تشكیل كارگروه بازنگری و تدوین آئین نامه های اجرایی ستاد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز كشور اولین جلسه كارگروه بازنگری وتدوین آئین نامه ها ی برنامه های اجرایی مربوط به معاونت برنامه ریزی نظارت وارزیابی ستاد اقامه نماز كشور با حضور قائم مقام ستاد معاون برنامه ریزی نظارت وارزیابی ستاد،مدیران وكارشناسان حوزه معاونت وهمچنین تعدادی از كارشناسان استانی با هدف بررسی ،بازنگری ، بروز رسانی وتدوین آیین نامه ها وشیوه نامه های مربوط به برنامه های  اجرایی معاونت متبوع برگزار شد.

در آغاز این نشست دكتر محمود مظفر قائم مقام ستاد اقامه نماز كشور با بیان این نكته كه در ستاد های اقامه نماز با همدلی و همراهی و بهره گیری از نظرات و خرد جمعی می توان قدم های موثری در راستای ترویج اقامه نماز برداشت ،نقش مشاركت و همدلی را در پیشترفت برنامه ها بی بدیل توصیف كردند.

دكتر مظفر اذعان نمودند نسبت به هر برنامه ای اگر كسی انتقاد سازنده ای دارد لازم است شفاف بیان كند ما نیز از این انتقاد های سازنده به خوبی استقبال نموده حتی منتقدین را به شایستگی تشویق می نماییم

وی ادامه داد در ستاد اقامه نماز دو بخش باید مورد توجه قرار گیرد 1-  نظارت 2-پیگیری 

نماز مانند رود جاری وخروشان  است صرفا با برداشتن سنگ های مانع كه جریان آب را كند كرده می توان این جریان را پر شور نمود ، ما می خواهیم نماز را ارتقاء دهیم با وجود همه تهاجمات فرهنگی. اگر ما به كار خود اعتقاد داشته و به طور مستمر و پیگیر كار كنیم خداوند به اندازه ای كه بخواهد در دل مردم كارها را اثر گذار می كند.

این تعبیر كه میگویند با یك گل بهار نمی شود اشتباه است با یك گل بهار می شود مصادیق متعددی در این زمینه وجود دارد مانند امام خمینی(ره) كه جهانی متأثر از انقلاب ایشان است یا شهید رجایی كه قریب به یك ماه از آغاز دوره ریاست جهموری ایشان تا شهادتشان بیشتر طول نكشید اما ایشان را به عنوان رئیس جمهور نمازی همه می شناسند و نمازش به یادگار ماند.

قائم مقام ستاد در بخش دیگری از سخنانشان بیان نمودند درموضوع نظارت استفاده ا ز یاوران نماز می تواند در پیشبرد و پیشترفت كارها و بررسی واقعیت های مربوط به نماز در جامعه كمك كند.    

  
همچنین ایشان عنوان كردند پیام های مقام معظم رهبری وآیین نامه هیت وزیران از اسناد بالا دستی هستند كه در در برنامه ریزی ها باید مورد توجه قرار گیرند در همین زمینه با  تشكیل دبیرخانه پیام معنویت در رابطه با پیام های مقام معظم رهبری به اجلاس های نماز اقدام خوبی شكل گرفته كه انشا الله به زودی ابلاغ می شود.

دكتر مظفرخواستار توسعه امر نظارت فراتر از دستگاههای اجرایی شدند وموضوع پیگیری را بسیار مهم ارزیابی كردند و در اهمیت پیگیری گفتند در بسیاری از موارد پیگیری نقش پیشگیری نیز دارد.

قائم مقام ستاد بیان كرد: باید تلاش بكنیم و فكر بكنیم ببینیم چگونه عمل كنیم تا ارزیابی ها واقعی باشد و در این زمینه باید با روشهای مختلف نسبت به واقعیت های موجود پی برد و خصوصا در دستگاههای مهم و اثر گذار به تعبیر مقام معظم رهبری این امر بصورت (علمی ،واقع بینانه وخردمندانه) صورت بگیرد.

همچنین دكتر محمود مظفر بیان كرد چند حوزه مغفول مانده داریم كه باید در این زمینه تلاش كنیم، ترویج اذان زنده و حلقومی در بخش های مختلف جامعه ،برنامه ریزی و كار كردن برای نسل نو و منجر شدن فعالیت های ما به افزایش نمازگزار در نمازهای جماعت دستگاههاكه در این زمینه ها توجیه كارگزاران بسیار می تواند موثر باشد. .                                                                       

اجلاس نماز های استانی دراولویت امسال ستاد است  كه برنامه های تقدیر وتشویق از اثر گذاران  و بررسی نقاط ضعف و قوت در بخش های مختلف نماز در این اجلاس ها باید صورت گیرد.


دكتر مظفردر پایان با اشاره به این نكته كه تغییر ساختار و  جایگاه  ستاد اقامه نماز كشور  و ارتقاء سطوح مدیریتی و كارشناسی ستاد اقامه نماز از برنامه هایی است كه در دست اجرا داریم  توصیه های را به حاضرین بیان نمودند كه از جمله آن:

- استفاده از ظرفیت های یاوران نماز
- بهره مندی از فن آوری های روز وتكنولوژی های نو
- استفاده از طرح های نو به اسم اشخاص در سطح كشور
- در 2 بخش عمومی واختصاصی شرح وظیفه دستگاهها تعریف شود
- برای صدا وسیما،آموزش وپرورش،مهدهای كودك خط ویژه ایجاد نمودن
- نهراسدن از تشویق ها و تشویق افراد در هر مقطع
- تغیر روشها و رویكردها بر اساس متغیر های جامعه

در ادامه این نشست سید علی مهدیان معاون برنامه ریزی ،نظارت وارزیابی ستاد اقامه نماز كشور با تبیین اهداف جلسه با بر شمردن حوزه فعالیت ستاد اقامه نماز در دو بخش دستگاهها و مخاطبان عمومی و مردمی به ضرورت بكار گیری و بهره مندی از یاوران نماز كه در كشور شكل گرفته شدند.

 وی نسبت به توجه و چگونگی استفاده و بهره مندی از این ظرفیت عظیم در شیوه نامه های سال 94 اشاره نمودند و توجه جدی به این رویكرد جدید ستاد اقامه نماز كشور را خواستار شدند و بیان داشت در نظر داریم از ظرفیت های  استانی در تدوین  برنامه مختلف معاونت بیشتراستفاده نماییم.

شایان ذكر است این كارگروهها به مدت دو به میزبانی وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات برگزار گردید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1394/5/26 ساعت 09:58
کد : 221
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز