پیش‌بینی 5 میلیارد تومان در حمایت از آثار و نرم افزارهای موضوع نماز

■ پیش‌بینی 5 میلیارد تومان در حمایت از آثار و نرم افزارهای موضوع نماز

پیش‌بینی 5 میلیارد تومان در حمایت از آثار و نرم افزارهای موضوع نماز

پیش‌بینی 5 میلیارد تومان در حمایت از آثار و نرم افزارهای موضوع نماز
معاون برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور از پیش‌بینی 5 میلیارد تومان بودجه در حمایت از آثار و نرم‌افزارهای موضوع نماز خبر داد.

 سیدعلی مهدیان پیش از ظهر امروز در گردهمایی کارشناسان برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان‌های سراسر کشور با بیان اینکه مباحث امروز را به سه بخش تقسیم کرده‌ایم، اظهار کرد: برنامه‌ریزی و سیاست‌های سال جاری معاونت، تبیین فرایند ارزیابی عملکرد سال گذشته دستگاه‌های اجرایی و آموزش و توجیه نحوه استفاده از سامانه سجاد را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

وی با اشاره به اینکه امسال قصد داریم برنامه‌های ستاد اقامه نماز دستگاه‌ها منطبق با سیاست‌های کلان و برنامه ششم توسعه تدوین شود، گفت:‌ با همین رویکرد برنامه‌هایی تدوین شده و روز گذشته توافق‌نامه 13 دستگاه به استانداری‌ها ارسال شده است.

معاون برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه امسال برای هر برنامه دو یا سه صفحه پیوست تعیین کرده‌ایم، افزود: برای هر برنامه فعالیت‌های سرآمد و شاخص ارزیابی را از ابتدای سال تدوین کرده‌ایم.

وی با اهمیت به برگزاری جلسه توجیهی و آموزشی برای حوزه ستادی از سوی دستگاه‌های اجرایی،گفت: هدف این بود ابتدای سال تیم نظارتی درون دستگاه فعال شوند.

مهدیان با بیان اینکه مدیریت ارشد دستگاه را درگیر کرده‌ایم که نهایت شناسایی قوت و ضعف‌ها و ارائه راهکارها برای بهبود برنامه‌ها مورد توجه است، افزود:‌ تجلیل از فعالان و خادمان نماز دستگاه‌ها حائز اهمیت بوده است.

وی با اشاره به اینکه دومین سیاست ما شناسایی و استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها در مرکز استانهاست، خاطرنشان کرد: توسعه امر نظارت سیاست ویژه ماست.

معاون برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه امسال طبق تاکید مقام معظم رهبری علمی بودن و واقعی بودن برنامه‌ها مورد توجه است، افزود: در این راستا سیاست‌های نماز را ابلاغ و تلاش کردیم برنامه‌ها کیفی شوند.

وی با اشاره به اینکه امسال 5 میلیارد تومان در حمایت از آثار و نرم‌افزارهایی با موضوع نماز پیش‌بینی شده است، گفت: تاکنون محور فرهنگی یک محور مجموع بود اما امسال یک محور با عنوان نماز و برنامه نمازی تعیین شده است.

مهدیان با اهمیت به تولید آثار فرهنگی در فضای مجازی با موضوع و رویکرد نماز، افزود: در جشنواره ملی ارتباطات ( فاوا) بهترین برنامه‌ها را در حوزه‌های مختلف شناسایی و مورد تجلیل قرار می‌دهند که بسیار حائز اهمیت است.

وی تنوع‌بخشی و کیفی‌بخشی برنامه‌ها را مهم دانست و گفت:‌ برگزاری جشنواره فرهنگی ـ هنری در فضای مجازی از برنامه‌هایی بود که در وزارت ارتباطات مورد توجه قرار گرفت.

معاون برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور بیان کرد: با توجه به ظرفیت رسانه ملی توجه ویژه به برنامه‌های صدا و سیما حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه امسال دو جشنواره ملی توسط صدا و سیما برگزار خواهد شد، افزود: در کنار برنامه‌های معمول برگزاری برنامه ویژه از توسط صدا و سیما در حوزه نماز حائز اهمیت است.

مهدیان با بیان اینکه در جشنواره تولیدات رسانه ملی که طی هر سال برگزار می‌شود، یک محور برنامه، نماز قرار گرفته است، تصریح کرد: امسال اولین جشنواره پویانمایی و انیمیشن در صدا و سیمای همدان برگزار می‌شود که یک محور آن نماز است.

وی با تاکید به استفاده‌ از ظرفیت‌های جدید طی امسال، افزود: در برنامه‌ها به ارتقای سطح دانش و مهارت مخاطبین دستگاه‌های اجرایی توجه کرده‌ایم.

معاون برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به برگزاری دوره آموزشی کارکنان و دبیران ضمن خدمت، گفت: بازنگری مجدد به فضاهای اقامه نماز درون سازمان‌ها، راه‌های مواصلاتی و تفرجگاه‌ها را در دستور کار داریم.

وی با بیان اینکه فضای نمازی راه‌های مواصلاتی و تفرجگاه‌ها مطلوب است اما نیازمند به استانداردسازی داریم، افزود:‌ بومی‌سازی برنامه‌ها طرح خوبی بود که سال گذشته اجرایی شد اما نقاط ضعفی هم داشت که باید آسیب‌شناسی صورت گیرد تا موارد نقص را کاهش و قوت را افزایش دهیم.

مهدیان خاطرنشان کرد: سال گذشته ستاد اقامه نماز کشور طرح ملی بومی‌سازی برنامه‌های ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز را در سطح استان‌های کشور اجرایی کرد اما کمتر شاهد برنامه‌های بومی و ابتکاری خلاقانه بودیم که امسال انتظار داریم به کیفیت بخشی توجه شود اما تعداد مهم نیست.

وی با اشاره به اینکه جشنواره فرهنگی و هنری نماز طی سه دوره در استان همدان برگزار شد که کار ارزشمندی بود، افزود: مسابقه سرود که سمنان مبدع آن بود نیز برنامه مهمی است.

معاون برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز کشور با تاکید به اینکه بر روی هر برنامه ویژه اصرار داریم و البته هر برنامه‌ای ابتکاری نیست و خلاقیت در آن مدنظر است، بیان کرد: شورای اقامه نماز ظرفیتی است که باید در استان‌ها فعال باشد و اگر این مجموعه درگیر باشند، شاهد اقدامات اثرگذاری خواهیم بود.

وی با بیان اینکه در برخی از استان‌ها ناهماهنگی‌هایی بین مدیر ارشد استان وجود دارد که این به تدبیر مدیران ستاد اقامه نماز استانها برمی‌گردد تا چطور مسئله را حل کنند، افزود: باید نماز را خارج از مسائل سیاسی دید.

مهدیان با اشاره به اینکه توسعه نظارت‌ها با استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها مورد تاکید است، گفت: تیم‌های اجرایی میزان تحقق و کیفیت برنامه‌ها را ارزیابی کنند.

منیع: فارس

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1397/1/30 ساعت 12:52
کد : 2176
دسته : اخبار نماز در کشور
لینک مطلب
کلمات کلیدی
حمایت از آثار و نرم افزارهای موضوع نماز
بودجه نماز
نماز
قنوت

■ درخواست ۸۰۰ فعال مراکشی برای اقامه نماز جمعه در مساجد

جمعی از فعالان مراکشی با نوشتن نامه الکترونیکی به وزیر اوقاف و امور اسلامی و شورای علمی ا مسئولان دینی خواستند برای رفع ممنوعیت اقامه نماز جمعه کاری کنند. حدود 800 نفر از فعالان مراکشی با نوشتن این نامه از وزیر اوقاف خواستند درهای مساجد را برای اق ...

■ مسلمانان مالت در انتظار مجوز نمازخانه

 بدر زینا، از اعضای شورای مسلمانان مالت در این باره گفت: مسلمانان از دولت انتظار نداشتند مکان‌هایی برای برگزاری نماز تهیه کند اما ۱۸ سال است تلاش می‌کنند مجوز داشتن سالن‌هایی را برای برگزاری نماز به دست آورند. وی افزود: تمام ...

■ عکس/ خاکی‌ترین نمازخانه دنیا در «چوارتا»

عکس/ خاکی‌ترین نمازخانه دنیا در «چوارتا» این قاب، توسط «احمد ناطقی» در منطقه‌ی عملیاتی «چوارتا» (خاک عراق) جاودانه شده آن‌چه پیش رو دارید، نمایی است که در اسفند ماه 1364 شمسی، و در منطقه&zwnj ...

■ اطلاعیه جذب سرباز امریه

اطلاعیه جذب سرباز امریه مرکز تخصصی نماز قم تحت اشراف حجت الاسلام و المسلمین استاد قرائتی جهت تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود از میان واجدین شرایط سرباز امریه جذب می‌کند.   دانشجویان محترم باید حداقل دارای مدرک کارشناسی از رشته ...

■ کودکان را با خاطره سازی به نماز دعوت کنیم

حجت الاسلام حسنعلی خویینی در حاشیه نشست نماز در مدرسه علمیه معصومیه(س) یزد، اظهار کرد: دوره های کارگاهی دعوت به نماز از سوی مرکز تخصصی نماز در قم در سراسر کشور برگزار می شود. وی افزود: در این دوره ها شیوه ها و راهکارهای مختلفی برای نهادینه کردن نم ...
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز