نماز جماعت در دانشگاه ها

لزوم ترویج فرهنگ نماز جماعت در دانشگاه ها
■ نماز جماعت در دانشگاه ها

نماز جماعت در دانشگاه ها

دکتر رحیم حب نقی در جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه ارومیه که با حضور رئیس دانشگاه ارومیه، جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی ، معاونان هر دو نهاد، اساتید صاحبنظر در این حوزه ، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ارومیه و دیگر اعضای این ستاد در جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی برگزار شد با بیان اینکه نماز ستون دین است و باید با فرهنگسازی، اقامه نماز را در دانشگاهها ترویج دهیم افزود: در جامعه اسلامی مبحث نماز در اولویت بوده و اساتید به عنوان الگویی برای دانشجویان در راستای پررنگ شدن حضور دانشجویان در اقامه نماز می توانند موثر و کارساز باشند .

وی گفت: دانشگاه بر این مسئله صحه گذاشته که باید نقش خود را در هدایت ضمیر پاک و خداجوی دانشجویان به سمت نماز و یاد خدا با یک راهبرد اثرگذار علمی ایفاء کنند .

رییس دانشگاه ارومیه گفت:دعوت به نماز و برگزاری نماز جماعت کافی نبوده و باید آن را در عمق روح جوانان جاری و ساری کنیم و دانشجویان را از نظر اعتقادی تقویت کنیم.

رئیس دانشگاه ارومیه با بیان اینکه نماز نسبت به سایر کارهای فرهنگی جایگاه تربیتی ویژه ای دارد گفت: باید با توجه مبانی اعتقادی دانشجویان کار فرهنگی و کارشناسی شود تا رغبت به نماز و اقامه ان در مساجد دانشگاه افزایش یابد .

دکتر حب نقی گفت:کشور ایران که حکومت آن بر پایه فرهنگ و ایدئولوژی دینی است باید فعالیتهای فرهنگی و دینی دغدغه اصلی مسئولان باشد و در دانشگاه نیز با واکاوی علمی در خصوص برنامه های ارزشی و دینی از جمله نماز و مسائل مرتبط با آن باید سعی شود با راهکارهای علمی و عملیاتی رشد معنویت را در دانشجویان در این بخش هر چه بیشتر افزایش دهیم.

وی با اشاره به اینکه جوانان خصوصا دانشجویان سرشت پاکی دارند، گفت: مسئولان، اساتید و دانشجویان با عنایت به این پتانسیل روحی و معنوی در این نسل باید از راهکارهای علمی خلاقانه جهت بالفعل کردن برکات نماز در روح و روان و زندگی دانشجویان برنامه ریزی نمایند.

وی ادامه داد: باید برنامه ریزی مدون و مستمری با ارائه راه حل های کارساز برای تمام سطوح اعتقادی دانشجویان انجام شود و آفت ها و مشکلات موجود در دانشگاه توسط تیم های کارشناسی ارزیابی شود .

دکتر حب نقی تصریح کرد: اگرچه در جامعه ای دینی زندگی می کنیم و حکومتی اسلامی در کشور حاکم است ولی دیدگاههای متفاوتی در جامعه و دربین دانشجویان وجود دارد که باید با اصل قراردادن توجه به ظرافت های موضوع ، شرایط هر چه بیشتر را برای ترویج برپایی نمازدر ملاء عام در دانشگاه فراهم کنیم .

این مطلب را به اشتراک بگذارید :
اشتراک گذاری در کلوب اشتراک گذاری در  فیس بوک اشتراک گذاری در تویتر اشتراک گذاری در افسران

1396/9/21 ساعت 12:14
کد : 1763
دسته : اخبار نماز در استان‌ها
لینک مطلب
درباره ما
با توجه به نیازهای روزافزونِ ستاد و فعالان ترویج اقامۀ نماز، به محتوای به‌روز و کاربردی، مربّی مختصص و محصولات جذاب و اثرگذار، ضرورتِ وجود مرکز تخصصی در این حوزه نمایان بود؛ به همین دلیل، «مرکز تخصصی نماز» در سال 1389 در دلِ «ستاد اقامۀ نماز» شکل گرفت؛ به‌ویژه با پی‌گیری‌های قائم‌مقام وقتِ حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ...
ارتباط با ما
مدیریت مرکز:02537841860
روابط عمومی:02537740732
آموزش:02537733090
تبلیغ و ارتباطات: 02537740930
پژوهش و مطالعات راهبردی: 02537841861
تولید محصولات: 02537841862
آدرس: قم، خیابان شهدا (صفائیه)، کوچۀ 22 (آمار)، ساختمان ستاد اقامۀ نماز، طبقۀ اول.
پیوند ها
x
پیشخوان
ورود به سیستم
لینک های دسترسی:
کتابخانه دیجیتالدانش پژوهانره‌توشه مبلغانقنوت نوجوانآموزش مجازی نمازشبکه مجازی نمازسامانه اعزاممقالات خارجیباشگاه ایده پردازیفراخوان های نماز